When it's real you can't walk away

Är hemma hos Manda just nu och har varit dee ett taag^^, Vi har köpt allt vi behöver inför ikväll och sitter just nu och ser på The Vampire Diares och väntar på att klockan ska ticka så man kan börja göra sig iordning.

Men iallafall gott nytt år på er och jag hoppas 2012 kommer bli ett bra år för alla!!


I'll put my self right beside you, would you like that

Vaknade vid halv 11 idag av att pappa ringde och tyckte det var dags för mig att kravla ut sängen...
Så det var bara att dra på sig kläderna och ta med Basse ut på en förmiddagspromenad i skogen i typ 40 minuter och sen ut till stallet och skritta ut med Maja och hästarna skötte sig rätt bra förutom Tingis som har sina damp moments-.-'
Ikväll kommer iallfall Elin och hennes familj hit på middag, så det blir säkert trevligt.
Imorn är det ju nyår och själv kommer jag spendera den med Manda, Becca och Joel. Blir helt enkelt att göra middag hos Manda och vara där ett tag innan vi drar ner mot stan:)
Näe nu ska jag sätta mig och kolla på första säsongen av TVD och göra det tills vi får gäster haha höörs^^

I know thats the problem

Sitter här i min säng nu och är ytterstnöjd över att jag fått upp ljusslingorna, som jag köpte idag, över min säng!:D
haha förtillfället hänger det en massa saker i ändarna på ljusslingorna för att de ska dras neråt och inte korva ihop sig så det hänger lite saxar och solglasögon och annat roligt i de:P
Iallafall så hittade jag typ ingenting på stan värt att köpa bortsett från ljusslingorna och första och andra säsongen av The Vampire Diares, det fanns bara en av ettan och en av tvåan kvar och de kändes verkligen som om de ropade på mig så jag kunde ju inte låta bli! Det är ju heeltklaart en av världens bästa serier!!<3
Hästarna fick iallfall vila idag och de verkade inte göra de någonting. Det snöar också ute just nu så jag hoppas på att det kan bli bra underlag snart, skulle ju vara super att få följa sandvägarna ifall det kommer snö på de för nu är allt bara stenhårt och superisigt förutom åkrarna som det går att rida på.
Näe nuu ska jag ligga och sega i min säng och titta på mina fina ljusslingor haha^^,
huuur mysigt är inte det där!?

Cuz tonight I'm gonna try my best

Sitter i köket nuu och ska stöka undan min frukost och sen gå ut och lunchhöa hästarna:)
Ska ju somsagt möta upp Manda på stan idag, det ska bli kul!
Tar hästarna när jag kommer hem där nån gång vid halv 5 tiden och jag har båda så vi får se ifall jag kanske skrittar nån och vilar nån eller om jag rider båda, det beror lite påå:)

Näe nu ska jag nog sätta upp mitt hår och sen hörs vi ikväll<3


I dream about you all the time

Är nu hemma och sitter i min älskade säng.
Har varit i Villanäs i typ 2 timmar och skurat box tills armarna värkte! Funderar att innom en snar framtid krypa i säng and cuddle with my pillow men ska nog fara vaken ett liiitet tag till^^
Imorn blire ju somsagt stan med Manda och trängas med folk på mellan dags rean och sen så blir det hem och fara ut med hästarna, mysigt mysigt!:)
Näe nu ska jag tumblr:a lite innan det blir läggdags för mig, hoppas bara att huvudvärken inte följer mig imorn!

I'm sorry I failed you

jag kände för att vara lite generös ( okej jag hade inget annat att göra ) så jag snabbfotade 2 bilder av mitt rum:)
De blev suddiga och oskarpa men jag orkar inte bry mig men har har ni iallfall 2 bilder så som mitt rum ser ut i dagsläget, det är inte klart än, en TV ska upp på väggen framför min säng och sen ska ljusslingor inhandlas och hängas över min säng^^
men nog med prat här kommer bilderna!

If you'r in I'm out

Trådlöst interneet!!!<3

Hata inte att pappa har en kompis som jobbar med IT som fixade vårat internet, så nu jävlar kör vii!!

Har iallafall inte fotat något än men jag kan nog göra det imorn eller på fredag^^

Red åt höger idag iallafall och kom till mera åkrar så vi red lite på de idag och hästarna tycker det är suuperkul att få galopperar på de(A)

Iallfall nu ska jag utnyttja att vi har trådlöst internet igen såå seeyaah!


I'v made up my mind

Moorniing, eller aah klev upp för kanske en timme sedan men har inte kunnat få tag i dator förän nuu^^^
Iallfall så planerar jag och Maja att fara ut och rida snart, hon ska bara käka frukost och sånt och sen far vi iväg och checkar ridvägarna åt höger, tydligen ska det finnas ännu mer åkrar där,spännande spännande!

Ikväll så ska vi fara till Villanäs och städa ur boxarna där och allt sånt, känns halvdrygt men det behövs ju göras!

Imorn ska jag iallfall ta mig ner till stan och träffa Manda, se om han kan fynda nått på mellandags rean och sen behöver man ju hitta något att ha på nyår kanske?(A)

Hahah, igår fick jag iallfall något ryck och bestämmde mig för att klippa håret, kände mig otroligt less på min frisyr eller snarare lugg såå jag efter att ha klippt och tunnat ut ett tag så blev det här slut resultatet!



Det kändes rätt bra igår och det känns rätt bra idag med men vi får väll se haha i värsta fall får jag väll gå till en frissa som får fixa om det:P Det är iallfall ostylat på bilden så jag tror det kan bli bättre om man får styla till det lite(A) Fast fick lite små ångest över att mitt hår känns tunt i längderna igen och Manda försöker övertala mig att köpa löshår... jag har liiite svårt för löshår kan jag ju säga..

Näe nu är det snart dags att dra ut till stallet (exakt 11 steg!!!) och fara ut i det fina vädret seeyaah<3


Don't you let me go tonight

Woohoo internet fungerar...eller via en internet kabel igen som förmodligen kommer dö vilken sekund som helst. Sen för att kunna vara inne måste man sitta i Majas rum också, ganska frustrerande!

Iallfall såå...vet jag inte riktigt varför jag började skriva på ett inlägg men det är väll nästan lika bra att passa på när internet väl fungerar och man slipper sitta vid en ipad;)

Iallfall, har vi jättetur kanske vi får igång trådlöst imorn så man kan lägga upp lite bilder(A)
Men då ska vi ju somsagt ha jättetur...



haha lite missbildat hjärta men ni får nöja er med denna nytagna campic såålänge^^,

Hold on tight

Dag nr 3 avklarad och fortfarande inget internet... Det här börjar bli franska jobbigt!!
Iallafall steg upp tidigt imorse och tog utsläpp vilket gick otroligt fort och sen var det jag som störtdök i säng igen och steg upp kvart över 10(a) iallafall så for jag och Maja ut på en tur i skogen och undersökte ridvägar och det hittade vi!! Vi har hittar sandvägarna och en typ gräs/sandväg ner till massa åkrar som hästarna tyckte var buskul att galoppera på^^ iallafall tingis som tyckte det var lite för kul och drog iväg åå bocka och hoppade vilket resulterade i att jag fick mig en liten flygtur:p haha hängde inte riktigt med när hon gasade iväg och började bocka och hoppa åt sidan, men tur att jag är världsbäst på att ramla av bra och hålla kvar i tygeln. Fast hon stod helt stilla medan jag tumlade runt på marken:p
Men det kommer blivit såå kul i sommar med grymma ridvägar och allt!
Iallafall imorn är väll planen att försöka få igång internet igen och fara ut och rida och idag rida åt höger istället för vänster när vi kommer ut på stigen. Det ska bli kul!!
Det blir ju som sagt inga bilder förän internet är igång så jag säger bara håll ut kära läsare och sorry för den kassa uppdateringen men det finns ju som ingenting jag kan göra åt det så länge vi inte har nått internet... Tack gode guud för att pappa har en iPad alltså!
Näe nu ska jag går vi ska försöka uppdatera sen nån gång(a)

Give me one more week

Hästarna är nu flyttade och står tillrätta i sina hagar och verkar trivas alldeles super!(a) såå välkommen hem sötnosar!!<3
Iallafall så har vi fortfarande inget trådlöst internet så det enda internet vi har just nu är den från pappas iPad, som jag sitter vid nu, och en dator som vi kopplat upp ned internet kabel från routen. Men jag hoppas att pappa kan fixa uppkopplingen idag:) hästarna kommer förmodligen att få vila idag och bara komma tillrätta och känna lugnet och imorn blir första turen ut i skogen och då äre bara att leta ridvägar! Hihi kan typ inte fatta att vi ska bo här ute för det känns helt galet men på något sätt är det ju sant ändå!
Näe nu ska jag första hitta på något att göra kanske försöka packa upp er grejer viii höörs<3

Give me a chance

Efter en fullspäckad dag med massa spring hit och dit så sitter jag äntligen i nya huset och dricker iskall cola^^,
Är nu rättnöjd med mitt rum men när allt är upppackat och inte står i kartonger blir det nog bättre!

Imorn flyttar vi hit hästarna så det kommer bli super, allt är såå himla fint!

Jag hoppas bara att jag kommer trivas här, det får jag helt enkelt lov att göra för nu finns det ingen återvändo!

Så allt jag kan säga just nu är väll välkommen hem?

Tänkte iallfall försöka mig på att fota imorn när det är ljust och när jag kan hitta min kamera laddare, den är nog någonstans långt ner i någon kartong nej förresten den är ju kvar i huset i min byrålåda, aja det löser sig imorn.

eftersom vi bara har en fungerande datorn just nu så måste jag snart släppa den här till Maja, hoppas pappa kan fixa de andra ikväll...


you dont know the feeling

Känner att jag inte har något liv så jag tänker sitta framför datorn resten av kvällen och vänta på att julafton ska ta slut så man får sova nångång-.-'
twisted sisterss!

We'll make the world tonight

Sitter hemma hos mormor och morfar nu har just käkat julmiddag, mysigt mysigt.
Iallfall så for jag och Maja ut och skrittade i hästarna i skogen barbacka och det gick baara bar fast Tingis hade ju lite små damp påvägen hem men sen är det ju Tingis vi pratar man ju också ;)
Hoppas iallfall att alla har en bra dag såå hörs vi!<3

I know the face I know the story

Hemma från stallet nuu och så fort pappa kommer hem verkar det vankas julmys med familjen, det låter inte helt fel det!
Imorn äre ju då julafton (har verkligen noll julkänsla!!) och den kommer spenderas hemma hos mormor och morfar eftersom vi knappt har nå möbler kvar hemma haha:P
Men det blir noo trevligt, sen på dan ska jag och Maja ut till stallet och rida ut tsm såå det blir mysigt, hoppas bara inte att det regnar! :S
Näe nu ska jag fortsätta att spränga mina öron med musiik, ha det bra allihopa!<3

I was thinking about you

Efter en välförtjänt kväll hemma hos Manda igår är jag nu hemma med planen att snart fara ut till stallet.
Blev alltså en nyttig tjockiskväll med en feet skål fruktsallad, jordgubbar med smält choklad, gurka med taco dipp och så självklart 2 flaskor herrljunga! Kan ju säga att vi hade joooordens fruktkoma efter det!
Sen vid typ halv 12 gick vi ut på en promenad medans det snöade och sen kom vi in igen vid kvart i 1 och fortsatte se Tvd innan vi slocknade som 2 ljus^^,
Vaknade runt 11 tiden och drog till stan och käkade brunch på Eurasia och sen hade vi joordens matkoma igen utanför Monki. Sen kom Becca, Joel å joels kompis patrik och sen snacka vi me de ett tag och sen for Manda hem och jag följde med när de skulle käka och sen drog jag också hem och här sitter jag nu, fortfarande proppmätt efter brunchen(A)
Näe tror vi ska fara snart men vi höörs!:)

Just get back up when it knocks you down

Ligger just nu i soffan och har nyss städat lite mer i mitt rum och badrummet. Rensade ur min högra garderobs halva och kom fram till att de mesta som låg där inte ens var mitt samma sak med badrums skåpet -.-'
Iallfall så har ju Maja påånisarna idag och jag ska vara med Manda och ha TVD maraton vilket kommer blii super om man bara lyckas hålla sig vaken^^ Har varit så gäälet trött de senaste dagarna..
Näe nu ska jag ligga och halvsova i soffan resten av tiden hemma haha vii hörs^^,

I'll keep my promise, I promise

JULOOOOOOV!!!!!
Känns så otrooooligt skönt med lov nu och jag har bestämt mig för att verkligen njuuta av mitt lov för de behöver jag!^^
Är iallafall nöjd med mina betyg och hoppas att jag kan höja mig i några ämnen till nästa termin, dåå jäklar blire å satsa nu sista halvåret!
For iallafall ut till stallet och red båda en stund på banan och det gick rätt bra med båda:)
Tingis var ganska springig så man fick vara väldigt konsekvent med henne men annars var hon fiiin!
Gucci var också lite springig och stark men efter ett tag lugnande han ner sig.
Imorn så kommer Maja ta hästarna och jag ska vara med Manda och vi ska ha the vampire diares maraton och köra nyttig tjockiskväll med fruktsallad å grönsaker med dipp å sånt men dee blir noog bra de(A)
I'll stay in silence

It's never enough

Sista dagen imorn och sen blire loooooooooooov!!!
Så gäälet underbart det ska bli!:D

Iallfall så har jag varit hos ponnysarna idag och red ut Gucci med Elsa på andra sidan vägen och det gick baara bra, det var faktiskt första gången han reds där men  han är ju såå snäll och trafiksäker sådet var inga problem alls,duktig beebbis^^,
Tingis fick en vilodag, kände mig helt enkelt för lat för att rida henne också(A)

Imorn blire att börja klockan 9.45 typ få sina betygoch gå hem men planerar att fara ut till stallet vid 2 tiden och rida båda och sen har jag insläpp också det blir noo super!:)

Näe nu ska jag nog återgå till att sova i soffan seeyaah!


Tick tock goes the clock

kan ju faktiskt vara snäll och svara lite på kommentarer(A)


nääe jag har faktiskt inte glömt bort globen bilderna men jag har haft mycket att göra den senaste tiden ( okej jag har varit ganska lat också ) och det har varit mycket med att vi flyttar och sånt men jag lovar att så fort vi
får ordning på allt och kommer tillrätta i vårt nya hus ska jag lägga upp bilder! :)

Sen så har vi inte flyttat än men vi håller på förfullt! Just nu far mamma och pappa som små galningar fram och tillbaka och flyttar möbler och fixar och håller på men vi har bestämt att på annandagen alltså den 25 december så kommer vi flytta helt och förmodligen ta med hästarna då också!:D
Och jag lovar att ni kommer få en bildbomb på huset och allt sen när vi har kommit i ordning!(A)



I'll stay in silence

Var ledig idag vilket kändes sköönt men inte blir det sovmorgon för de inte, upp och hoppa halv 7 och släppa ut hästarna, men ojj så det tog emot att stiga upp!
Red Tingis en stund på banan nu när det faktiskt gick att rida där, blev lite enkelt i alla gångarter vilket hon uppskattade rejält! Nu när hon har sulorna på äre bara att hoppas att snön är här för att stanna^^
Gucci skrittades bara eftersom han får sånna styltor att det inte ens är kul-.-' han fick ju inga sulor vid sin skoning vilket söög så vi får helt enkelt försöka vara försiktiga.

Hann bara hem från stallet så plingade det till i mobilen att det vankades julklapps spaning med Becca på stan vilket man inte kan tacka nej till. Så resten av dan har jag bara strosat runt på stan och typ suttit på wanyes och snackat och de är riktigt mysigt kan man ju säga! Sen råkade det ju följa med 2 tröjor från Carlings och en liten parfym från bodyshop med hem men men det händer ju lätt såå(A)

Nu när jag är hemma känner jag verkligen hur slut jag är och planerar en tidigkväll, ligger typ och halvsover i soffan. Men det kändes jobbigt att gå upp på mitt rum nu i flyttkaoset, min bokhylla och skrivbord försvann nyss ur mitt rum och lämnade en massvis med saker efter sig på golvet och i min säng, hmm undra vem som kommer få städa undan det?(A)

Näe nu ska jag återgå till soffslappande hööres!:)


over and out


promise me you'll think of us

Dagen har spenderats i stallet med världens bästa ponnysar och det blev skrittning i skogen medans snön föll på oss,mysigt!
Annars har jag faktiskt lekt lite med min gitarr och håller på att lära mig spela promise me med dead by april, det går ganska bra faktiskt, det svåra kommer när man ska sjunga till och handen vill följa samma mönster som rösten så träna på det får man göra!
Resten av kvällen kommer spenderas hemma och göra absolut ingenting, haha min favoritsyssla!^^

Let it be

känner att jag börjar bli nååågot frustrerad på våran router som stänger av internet lite nu och då och sen vägrar sättas igång igen.. har typ kämpat sen igår kväll med att få igång de igen och nu lyckades jag! glad tjej här!^^
Iallafall så står packning av flyttkartonger på schemat idag och såklart hästarna, kommer nog ta de ikväll ändå, jag tycker faktiskt att det är mysigt att rida i mörkret^^
näe kanske dags att göra nån form av frukost hörs!

Sometimes...yes

Blev en hel dag på stan med Manda idag, det var fint och behövligt bortsett från alla irriterande galna julshoppande människor!! WFT is up med att trängas, knuffas och smitas före i köer!?? Herreguuud!
Slutade med att vi gick ner till kajen och satte oss på en parkbänk och snackade istället, men snacka om att man var stelfrusten när man skulle resa sig och då gjorde sig en fika på waynes super!
Annars har det inte hänt så mycket idag och jag funderar just nu på att ställa mig i en varmdusch, känns inte heelt fel faktiskt, vi får helt enkelt se hur jag gör(A)
Drop Dead Gorgeous!!

Anytime you want

bilden säger allt!!

It's so easy ripping out a heart

Denna dagen har varit helt okej, chill i skolan, gjort bort sista provet och såg film under svenskan! snart looooov!!
Hästarna kom ut i skogen som såg ut som en blandning av en sjö och skridskobana men eftersom ridbanan endast såg ut som en isrink så valde jag skogen. Trotts att de numera ständigt är mörkt så gör det mig ingenting att rida ut i mörkret, jag tycker faktiskt det är ganska mysigt^^,
Imorn blir det stan med Manda och det ska bli kuul även om jag är grymt otaggad på att gå på stan ( för mycket folk och stress!! ) så ska det bli kul att komma ut lite(A)
Näe nu ska jag låta mig försvinna i denna virtuella värld hörs!<3

days goes by


You make me smile please stay for a while

Dagens höjdpunkt var ju iallfall julmust på skolan och dagens nedpunkt att det har typ ösregnat hela dan-.-' hmm...vänta man säger inte nedpunkt va? haha iallfall såå har denna dag inte bestått av speciellt mycket, dagarna i skolan är väldigt slappa och jag blev klar med mitt business project idag vilket kändes otrooligt skönt!
Nu har vi bara sista matteprovet imorn men de känns rätt okej ändå,
Börjar bli ganska irriterad att min skoldator inte gör så att det blir stycke indelning på inläggen så allt sitter ihop i en enda klump-.- borde bli gaanska jobbigt för er som försöker läsa!
Sitter iallfall i min säng nu igen som vanligt och har klappat in lite julisar, inte för att de blev de snyggaste paketen jag skådat men de duger heelt klart!
Maja hade ju hästarna idag och jag ska ha de imorn, hoppas på bättre väder och snö iallfall!!
Näe nu ska jag fortsätta slappa framför datorn höörs!:)

Stop cross my mind all the time

Sitter på en bänk nuu och väntar på att Son ska börja, slutar typ sent idag, eller aah 10 över 3 men kommer förmodligen måste stanna längre pga någon jobbig musik redovisning -.- Det kommer ändå gå kaos!
Ska fortsätta fördriva tiden framför datorn hörs!
skulle inte kännas fel!!

Your pain is my pain

Vaken och frukostätande sitter jag nu i köket och väntar på att klockan ska ticka, Är ju istortsett sista skolveckan och jag kan bara säga att det ska bli underbart skönt med lov! Tycker faktiskt att jag har varit duktig det här halvåret och förtjänar lov^^
Iallfall idag blire ju då för mig att ta hästarna, får se hur det går att rida idag eftersom allt fortfarande ser ut som en skridsko bana...Men idag får iallfall Tingis på sig snösulor så nu kan snön bara komma! Ska bli jättekul att få sätta igång henne igen inför 2012s tävlingssäsong!
Har bestämt mig för att det här året ska vi försöka satsa mer och jag kommer försöka rida L:b L:a istället för L:c L:b eftersom det känns otroligt onödigt att hoppa L:c med henne när hon typ kliver över L:b plus att är hon på G finns det ingenting som kan stoppa henne!
Och Lillen ska få gå L:c L:b i år och få mera rutin och sen får vi se hur det går, det skulle ju vara otroligt kul att kunna starta någon L:a med honom i slutet av 2012 men det är ju som sagt läääänge kvar!
Näe ska snart stänga av datorn men vi hörs!:)

Never taking my eyes of from you


Before we fall over

Hemma från stallet åå ponnysarna!
Båda fick skritta ut i skogen och det gick bara braa, de skötte sig super. haha kom också på att jag typ inte har ridit med sadel på typ en månad, men vet orkar ha sadel om man bara ska skritta?^^
Iallfall så sitter jag iallfall i min säng och ska redigera till några bilder som jag har fotat på lite möbler som vi ska sälja inför flytten:)

I'm hearing what you say but I just can't make a sound

This is what my head feels like
I'm tumbling around on tumblr

You are incomparable

Sitter nu hemma från skolan, efter en dag bestående av bara Lucia volley och lyssnar på dead by april.
Kan ju säga att vi inte precis spelade bra men vi vann iallfall hela turneringen, av tjejerna iallfall så de kan man ju iallfall vara nöjd över! Aaah eller man kan väll säga att de var Wilma och Becca som gjorde typ allt meeen..
Har iallfall insläpp ikväll och jag och Maja ska fara ut å skritta hästarna, eftersom all snön typ regnade bort så får vi ju se hur de kommer gå med igångsättning-.-'
Näe nu drar jag peeace!

You watch me fall

Hemma från stallet nu och ska snart hoppa i duschen.
Red bara Gucci idag en stund på banan och de gick inge vidare, han fick sånna enorma snöstyltor att han typ snubblade och halkade mest...bebis<3
Kände då att de inte var lönt att ta ut Tingis, hon ska få snösulor imorn så då jäklar kan vi börja komma igång tyck ja! Hon är verkligen så enormt gringig nu pga att hon bara fått vila i några veckor och hon är verkligen ingen ponny som skulle klara av att stå i en hage dag ut och dag in eller bara ridas i skogen nån gång då och då.
Hon är verkligen i grund och botten en tävlingsponny som älskar att hoppa och visa upp sig! Hon skulle verkligen må jättedåligt om hon aldrig mer skulle få göra det hon älskar, skruttan<3
Näe dusch var de hörs!<3

I guess I was wrong

Hemma från skolan nu, ganska skön dag ändå.
Sitter just nu på mitt rum och väntar på att mamma ska komma hem, hon erbjöd sig igår att skjutsa till stallet så jag hoppas erbjudandet fortfarande består. Hästarna kommer nog få vila idag och jag ska fortsätta jobba lite skolarbete, än är den inte över-.-'
Imorn så har vi Lucia volley på skolan så börjar halv 10 och kommer köra volleyboll hela dan! Känns inte heelt fel faktiskt, trotts att jag förmodligen är mer ivägen än en tillgång i laget^^
Näe ska fortsätta klicka runt litegrann och låta tiden ticka hörs!

I'm free

fullspäckad dag idag med julshow hela dagen och sen fara å ta hand om ponnysarna.
Julshowen var braa och URFUS har återigen gjot ett kanon jobb! Sen for jag och Maja somsagt ut till hästarna och red i skogen. Kan väll säga att det gick sådär-.-'
Först hade fick Tingis damp när vi mötte Gaggiz och slängde sig runt och försökte springa hem, men som tur var fick jag stopp på henne ganska fort. Sen fortsatte vi att skritta och när vi var nästan hemma så hoppade Gucci över ett dike så Maja ramlade av och sen fick jag och Tingis ta upp jakten på Gucci, barbacka! Tingis tyckte iallfall att de var superkul att få racea igenom skogen! Gucci var ganska dryg också eftersom han först sprang iväg en bit, sen stannade han och när vi kom närmre så sprang han iväg igen. Men fick iallfall tag på honom efter ett tag! Skrutt ponny!
Just nu är jag iallfall hemma och funderar på att ta en tidigkväll igen ( är alltid så trött numera fattar inte varför! ) och imorn blir det ju skola och allt sånt.
jippey...

If i could have a minute please

Hemma från stallet och blir nu å slappa hela kvällen!
Har bakat inför julshowen, lämnat grejerna och varit hos ponnysarna, en helt okej dag helt enkelt!:)
Tingis fick sig en tur i skogen och skötte sig rätt bra, förutom att hon har över energie till tusen och helst av allt vill takta hela tiden men men , hon har blivit ganska grinig av den här vilan så de ska bli super att sätta igång henne.
Imorn äre ju då julshow som gäller hela dan och de ska bli kul att få se vad URFUS har hittat på i år, man vet ju som sagt hur enormt mycke jobb de är bakom!:)
julshow för 2 år sen haha fail på mig!!

Hold on to that


Because you really don't want them to know

Mooorniing, kan ju säga att jag sovit som en liten gris inatt^^, Gick i säng tidigt men satt vi datorn en stund tills jag märkte att jag hade somnat framför datorn-.- Kände att de var dags att sova då!
Idag iallfall har jag hunnit med att baka till julshowen imorn och ska städa lite i tvättstugan, sen blir de hippo klockan 3 och lämna fikat och sen till ponnysarna, har också insläpp ikväll!:) Det gillas iallfall att de har kommit mycket snö för nu kan man äntligen börja sätta igång de! Men tydligen ska de bli plusgrader till veckan;/ hoppas verkligen inte det!!
Näe nu ska jag fortsätta att leta efter mina borttappade mjukisbyxor!

Don't worry I'll be fine

känner helt enkelt att jag är sämst på att uppdatera men de känns inte som om jag har så mycket att skriva om nu när ingenting händer.
Idag iallfall får hästarna vila för de är typ snöstorm ute, kände inte för att slita ut de i äckelvädret i onödan(A)

I helgen är de iallfall julshow på hippo, på söndan så då ska jag vara där å hjälpa till.
De är faktiskt första julshowen på 3 elr 4 år som jag inte är med, men de känns faktiskt ganska skönt!

Näe ska snart ut till hästarna vii hörs^^,


I breath you breath

Sitter i min säng framför datorn nuu och funderar på att ta en powernap, kan ju säga att man inte är specc pigg iallfall men är rädd att ifall jag napar nu kommer jag inte kunna sova ikväll och då blir de ju ändå inte braa,
Maja har hästarna idag och nu har de nog kommit tillräckligt med snö för att de ska få börja komma igång igen, vilket känns otroligt bra!(A)
Näe nuu tar jag nog tag i mitt skoljobb istället hörs!

You are my saviour

Har sovit ungefär 2 timmar i natt och jag är sjukligt trött, förstår inte varför de ska vara så sjuukligt svårt att somna när man är trött för!!
Maja har iallafall hästarna idag och jag hade egentligen planer på att dra till stan med Becca men jag kommer nog fara hem och power napa istället, annars kommer jag aldrig orka med dagen! Inte för att jag ska göra något speciellt meen, nää ska blåsa håret nuu hörs:)

never let go, promise me

kuuuuuul att tangentbordet laggar när man behöver de som mest...men att datorn har touch skärm gör saken lite bättre (a)

What ever you say don't say it's too late

Kändes inte dååligt skönt att sluta runt halv 12 idag:) Blev att fara ut till stallet medans de fortfarande var ljust och rida i skogen. Man kan ju säga att jag och Tingis typ taktade oss genom hela turen, ponnyn är gaalet pigg jusst nuu!!
Hoppas verkligen på mera snö så att man kan rida ordentligt börjar bliii lite frustrerande att bara kunna skritta speciellt med en ponny som mer än gärna skulle vilja bränna av i 150! :P
Just nu så sitter jag i min säng och funderar på att börja göra lite skoljobb så jag har de bortgjort vi fåår helt enkelt see hur jag gör, eller så latar jag mig resten av kvällen hmm...

I'm awake to be watching over you

Ligger nu på golvet i mitt rum och lyssnar på låtar från Dead by Aprils senaste album och kan säga att de är riktigt grymma:) Var länge sedan jag lyssnade på de men jag gillar de ändå:)
Iallfall såå var ponnysara snälla och fick komma ut på varsin tur och båda skötte sig bra:) Speciellt Tingis som var lugn och snäll och försökte inte på några som helst konster, men Gucci är som sagt också superduktig, verkligen en häst man känner sig 100% säker på i alla lägen:)
Imorn så har jag halvdag å slutar typ 12 så då ska jag försöka passa på att rida när de är ljust ute och resten av dan kommer nog gå till skolarbete, har gaaalet mycket nuu i slutet innan lov men men såå kan de va:)
Näe ska återgå till mitt skoljobb nuu hörs:)

Don't let me down

Sitter på skolan nu och har jobbat A-pass och har gjort klart alla skrivar sak på mitt BP ( engelska ) och har bara inlämmning för rättning kvar innan jag kan ren skriva och sen ska jag bara göra lite småsaker, allt ska in nästa fredag så de kommeee jag hinna:)
Slutar iallfall om 20 minuter och planerar dåå att fara iväg till stallet och rida båda eftersom Gucci behöver få röra sig och Tingis fick vila igår eftersom hon inte hadee nå brodd men de fixade vi igår och dåå blire rida:) Nu har de ju kommit snö också så har jag tur går de ju eventuellt att börja trava lite smått:)
Näe ska försöka vara aktiv de sista 20 minuterna och försöka göra lite mer på mitt BP vi höörs:)

Go to sleep my love, I'll still be here when you wake up

Har nyss kommit hem från stallet och sitter och lyssnar på Jul hos Mange av MangeMakers och undrar vad som händer med världens haha såå tragiskt dålig! -.-'
Iallafall sååå... har jag inget att skriva (A)

Everything isn't what it seems to be

Måndag ( drygaste dagen! ) är avklarad och sitter nu och väntar på att byta om och ta bussen till stallet:)
Jag och Maja ska skritta ut i den nyfallna snön, synd att de inte kom mer snö för de är fortfarande alldeles för lite för att man ska kunna börja sätta igång de igen. men  men dee kommer nog snart:)
Själv har jag väldigt mycket i skolan de närmaste 2 veckorna så mycket tid kommer nog gå åt till plugg.
Näe ska nog börja dra mig snart vi hörs:)

Rise and rise again until lambs become lions

Orkade aldrig ta mit ut till huset idag, hehe lat jag vet men istället har jag tagit en powernap och börjat läsa twilight,för 5 gången^^

Just nuu så håller jag på att baka lussebullar och de är nog färdig jästa om en 15-20 min:)
Sen ska jag nog färga håret, utväxten är ju alltid lika fin...
Näe hoppas nii haft en bra daag:)



Får se om mina lussebullar kommer bli sådär fina de kommer förmodligen se mer ut så här :


We can't back down


Try to breathe, try to sleep, try to feel
But Without you near
Can not breathe, can not sleep, can not feel
Not without you near...


Even through darkest of times light can be found

Fick ett "foto-ryck" igår helt enkelt,

It's what you do that defines you

Imorn vankas de en tidig morgon med utsläpp för mig, hästarna får vila och sen så blir de en sväng ut till gården, ska kolla hur fint de har blivit hittills!:)
Om allt går som planerat flyttar vi nog under mellandagarna!
Så jag tänkte att eftersom ni tidigare sagt att ni skulle vilja se mer bilder på husee så tänkte jag ta me kameran!:)
(Sen såå loovar jag att jag ska lägga upp bilder på de jag köpte på mässan, är bara lat sorry)

Blir iallfall en tidigkväll för mig såå vi höörs:)





I'll be yours

 Hahahahahah, man måste ju börja någonstans iallafall ;)


Dreaming is beliving



fullpackat på mässan ;)












MangeMakeeers!

































Världens bästa Rolf-Göran Bengtsson!!

Turning inside out

Igår så spenderades eftermiddan på stan med Manda och Joel :)
Hjälpte Joel att hitta julklapp till Becca och sen köpte Manda lite klappar. Sen gick vi mest bara runt på stan och snackadee innan vi drog å åt middag på kina, sen ska man ju tydligen inte underskatta Joel i mat ätartävling :P

Manda sov iallfall hos mig så vi har varit ute i stallet och ridit i skogen, eller jaa skrittat i skogen och sen har vi typ käkar lunch innan Manda for hem nyss.

Jag har iallafall laddat in bilderna från globen nu och kommit fram till att alla blev typ kassa-.-
Kameran är verkligen sämst på att fota innomhus men jag  kan lägga upp några iallafall i ett nytt inlägg som kommer stax :)


Tears don't mean you'r losing

Har varit hemma idag och vilat och typ legat i soffan med en filt hela dan och de har varit skönt och välbehövligt^^, Hästarna fick en vilodag eftersom de blåser storm ute!

Imorn blire iallafall skola och ska träffa Manda efter skolan på stan, blir lite julklapps shopping :)

Näe nu ska jag gosa ner mig i soffan igen höörs<3