Tell yourself that it's never gonna happend again

Har varit en grymt otaggad dag idag, vaknade med ont i halsen men efter en halstablett så löste sig det lilla problemet. Har haft Italienska, Svenska och Engelska idag, så snacka om att fredagar är en språkdag!
Efter jag slutat så mötte jag Elin i korridoren som hade världens längsta hål så vi gick in till stan en stund och jag käkade lunch, sen så gick vi tillbaka till Draggen så jag kunde hämta mig moppe. 
Sen for jag ner till stan och satt en stund inne på Sushi bar med Pontus och Moa innan jag drog mig ner mot gymmet och sprang ett par km. Det var extremt tråkigt men det gick bara fint!

Sen jag kom hem har jag varit ute och ridit världens finaste lilla röd som gick hur bra somhelst på våran skogstur. blev mest trav och galopp och hon skötte sig förvånadsvärt bra med tanke på att hon är grinig och brunstig, för tillfället.
Näe nu ska jag hjälpa Maja att laga middag, blir veggie tacos och ikväll blire att se reprisen av VMA eftersom jag måste ha stängt av väckeren i sömen för inte tusan ringde den-.-'

Bjuder på en bild från italienskan idag!:)
 
 
 





vilken skola går din syrra på?
och hur redigerar du dina bilder? ( dom du tog på dig själv). vad har du för inställningar på kameran då du tar bild på dig själv?:)

2012-09-07 » 21:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback