This is war

Drog på gymmet igår och körde ett halvlugnt pass, man ska ju ta det lite lugnt i början när man inte har kört på ett tag.
Började med att cykla 1,5 mil som uppvärmning, sen körde jag lite magövningar med en boll, 10 situps med en boll, sen vrida åt siorna 20 gånger, 10 situps och sen vrida 20 gånger, vila och sen köra samma sak igen. Känner att jag tappat lite styrka i magen men den jobbar jag nog snabbt upp igen, har alltid haft en stark mage tack vare ridningen så nu äre bara fortsätta jobba på det!
Körde ben press, började på 60 kilo, körde 10, sänkte till 40 körde 10 sänkte till 20 körde 10 och sedan vila innan jag körde allt igen 3 gånger.
Körde lite mera mage och sedan avslutade jag med att cykla 7km till innan det blev att fara hem, äta och duscha.
 
Började se sista Batman filmen men halv sov mig halva filmen så hängde inte med alls och nu på morgonen så spolade vi tillbaka massa och började se om.
 
Idag så blire hemfärd ett tag och rida Iddy och Gucci nu när Maja är i Piteå, sen ner till stan runt 8 tiden och spela lite biljard på megazone, har knappt spelat biljard någonting så lär ju vara sämst men det är jag ju på nästan allt så^^
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback