Do it for yourself

Ligger äntligen nedbäddad i sängen efter en lång skoldag. Min sovmorgon till 11 försvann eftersom vi hade nationella i Italienska imorse, det var ganska svårt men jag tror ändå att det gick ganska bra. Känns iallfall som att jag klarade det vilket är huvusaken. Jag vet att det var bara en sak jag totalt fuckade up och det var en läsförståelse som jag inte fattade ett ord av. men men så länge jag klarar kursen så är jag jättenöjd^^
 
Annars har vi under våra lektioner jobbat med ett reklamfilms projekt som jag tror kommer bli jättebra. Min grupp ska göra en reklam film om redbull så blir nog ganska chill under de lektionerna fram till lovet. Annars har jag rapport skrivning i 2 ämnen som jag ska börja jobba med under nästa vecka.
 
Maja och mamma tar som sagt gucci idag och jag som hade tänkt fara på gymmet kände precis hur skönt det var att sätta sig i sängen och sega eftersom jag sov så dåligt i natt. Så det här blir nog bara en halvlugn kväll. Imorn så blire ju skola och sen rida gucci och fixa allting inför tävlingen i helgen.
 
Så här ser jag ut idag iallfall, typ första gången på länge som jag faktiskt orkat sminka mig så yääy me!^^
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback