All we want is gold

Tänkte berätta lite om provridningen, eller det finns väl inte jättemycket att säga egentligen förutom att jag har ridit så förbannat jävla jättedåligt nästan hela helgen. Hahaha det var såå pinsamt och jag kände mig så dålig att jag bara ville gå och slå huvudet i ridhusväggen. Men tydligen måste jag ha gjort någonting bra med tanke på att jag tydligen är den första personen som provridit som fått henne i galopp. Hehe som sagt hon är väldigt speciell!

Men första dagen var iallfall lite halvkaosigt, hon kändes jättestor och jag var verkligen inte van vid så stora gångarter så jag hade stora problem med att få ihop min ridning, men hon var såå fin ändå även om hon stundtals blev ganska arg på mig när jag gjorde fel, men då lär man sig snabbare!

På lördagen så gick det faktiskt riktigt bra, nu hade jag ställt in mig lite mer och hade lite bättre kroppskontroll och kunde rida en liten bana med några språng på 110 och nått språng på 125 och det kändes bara lekande lätt!

På söndagen red jag sådär dåligt igen, inte lika dåligt som på fredagen men fortfarande inte bra... jag har verkligen mycket att lära när det kommer till att rida storhäst,och speciellt att lära mig rörelsemönstret och självklart orka hålla ihop all den powern!^^,

 

 

 

 

 







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback