Im gonna show you crazy

Att fara ut på härliga ridturer i skogen piggar verkligen upp kroppen, det känns alltid jobbigt att fara ut när mätarn visar -10 men sen kommer man ut och då är det ju så jäkla härligt ändå!
Gucci fick gå på hacket i skogen och han var pigg och glad men samtidigt väldigt lydig även om han ville springa på lite snabbare på hem vägen.
Rocket fick sig också en tur i skogen. Höll oss på samma långa raka och jobbade med att han inte skulle bli övertaggad och springa iväg och att han inte skulle försöka trycka sig åt något håll. Efter inte allt för lång tid så kunde han slappna av riktigt bra och trava på i lugnt och sansat tempo och han kunde även galoppera hyfsat samlat i höger galoppen och behålla lugnet i avsaktningarna. vänster galoppen lät vi bli idag då han bara börjar sparka i den och stressar upp sig.
 
Nu sitter jag i soffan efter att ha varit husmorlig och lagat mat åt min sjukling till pojkvän. Vi har laddat hem Big Hero 6 så blir en mysig filmkväll, man blir aldrig för gammal för disney och pixar!^^
 





» Janie

Snygg ^^

Svar: Tack detsamma! Dina tattoos är ju to die for! ^^
Johanna Persson

2015-02-05 » 06:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback