Make up!

Hejsan alla bloggläsare!

här kommer lite smink grejer :D




1. Rimmel London STARS eyeshadow - en jättefin och bra begie skimmer ögonskugga ( som jag gillar väldigt mycke) den är ett snyggt val för dig som vill ha en matt skimmer ton.

2. H&M's Snobben eyeshadow - Rättså bra ögonskuggor i olika ganska klara färger. Den är en bra första ögonskugga men kan även användas av de mer " rutinerade"

3. Sole&co Island Breeze eyeshadow - Jättefina skimmer glittrande färger i ljusa sommriga toner. Tyväär ganska dålig borste och färgen "sjunker in" efter ett tag men annars superfin.

4. Rimmel London kajal - en jättebra kajal penna som kan användas inanför undre ögonfrans raden. Den är ganska stark så man behöver inte trycka hårt med den, ett väldigt bra val för dig som gillar mörkare ögon.

5. Face stockholm kajal - en ganska dålig kajal som man behöver trycka ganska hårt med för att få efekt men är bra för dig som inte vill ha stark mörk färg.

6. Nivea beauty eyeshadow - fina blåa toner men den mörka är ganska svår att få bra färg med. inte en av mina favoriter precis.

7. Great Lash mascara Mabyline New York - den är ganska "blöt" och har en dålig skruv borste den är inte så bra så jag brukar mäst bara envända den som en slapp mascara.

8. Telescopic mascara Loréal paris - Min absoluta favorit mascara! den har en jättebra superkort borste med små piggar som fördelar ögonfransarna och ger dom ett uppböjande lyft utan ögonfransböjare! ALLA borde köpa en sån här! :D

9. H&M's Snobben lip gloss - inte precis min favvis men den funkar bra men den torkar ut ganska snabbt så det är inte så bra.

10.  L300 Face cream fore dry skin - jättebra återfuktande kräm som jag brukar använda innan jag ska sova och innan jag sätter på foundation den är bra och huden blir mindre torr. ett jättebra val!

11. Loréal paris true match foundation - en blöt jättebrakräm foundation för dig som vill ha ett naturligt täckande resultat. kom ihåg att en foundation ska vara en ton ljusare en din egen hudton. har du en för mörk ser det bara fejkat och fult ut och har du en för ljus kan det se ut som om du skiftar i grå grön ansikts färg, nte så snyggt altså.

12. Dove lip care - min favvis just nu! de är som ett läppsyl med lite lite färg i och den hjälper till att återfukta läpparna så de inte blir torra och spricker.

13. Viva La Diva glitter eyeline - ganska dålig lila glitter eyeline eftersom det inte blir så mycke färg eller glitter av den. den tar långtid att torka och den klibbar bara mot ögonlocken, inte alls så bra.

jaa det var då mina grejer men det finns såklart andra som har andra åsikter om de här sminket och des funktion :D
Hoppas ni får en härlig dag kära bloggläsare och kom ihåg att utan er ingen Jojiiz :D kraaam<3





haha herm apa!

du har ju hermat Den tokigaflikkans blogg!

2009-03-04 » 14:29:24

Nr. 13 har jag med! :b

2009-03-04 » 14:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback