Hemma från Tingelingan Regndroppan<3

brukar ju säga Tingelingan snöflingan men eftersom det bara regnar och regnar och regnar så passar ju inte snö så bra även om det är december och då borde det faktiskt vara snö!

Red på vanliga 3 delade tränsbettet och hon gick rättså bra faktistk :) Hon var lite tjurig i början och ville inte gå in i skogen men sen så blev hon världens snällaste Tingelinga<3
Sen skulle jag klippa hennes man :P
Resultatet blev liiiiite ojämt.. okej ganska mycket ojämt eftersom saxen var tydligen det absolut läskigaste i världen och jag klippte henne medans hon åt kraften och inte tänkte jag på att manen dras frammåt men Mamma ska få fixa till det :P och om mamma också failar så blir väll en nöd lösning att klippa stubb på henne :P Fast jag vill att hon ska ha man :)

aja, nu ska jag gåå hejdåå<3


Tingis Tingis<3

Heej, hade hoppträning med Tingis idag hon var GAAAAALLLEEEEN! Hon var hyper pigg och sen när vi hoppade typ en mini oxer på 60 så hoppade hon typ 1 meter över och 2 meter långt och sen började hon tok bocka efteråt så då flög jag av XD
Haha, galen ponny!! :P Sen ska jag på något sätt försöka rida henne med 2 bett eftersom det endå inte går att hoppa med stångbettet och då ska jag typ ha först ett träns med bara nackstycke och vanligt 3 delat träns bett och sen så ska jag ha ett hackamore över så jag ska typ ha 2 tyglar? Vet inte riktigt hur jag ska sätta på det men annars ska jag bara ha vanligt 3 delat tränsbett :) Men det är för att hon trivs så bra med Hacket men blir för stark när hon hoppar som jag ska ha ett bett under men jag tror inte man får tävla med det bettet men aja, jag får se hur jag ska göra :) Tror jag bara ska försöka ha ett vanligt tränsbett på henne :)

aja, nu ska jag äta upp min pizza bit och sen ska jag fara ut till Tingis och rida ut i det här äckel regn vädret ;/ Inte kul!!
Sånahär dagar önskar jag att vi hade ett ridhus, Det skulle vara så häärligt<3 Aja, men nu så ska jag gååå hejdåå<3

 lika snygga som förragången vi red ut :P<3


Jag och Basse Buuuuuuuusaaaaar<3Visst är han för sööt<3?

Första Advent<3

Det har snöat ute! :D Fast det är typ bara 1 mm lager snö men iallafall!! Nu börjar det likna vinter igen :D Fast det dåliga är ju att den antagligen är stenhårt på banan och i skogen framöver och det är inte alls bra! Om Tingis ska orka hoppträna så måste jag ju göra annat än att skritta för annars kommer hon inte hålla... Men det blir väll att köra in henne till hippo och sen trava och galoppa de korta sträckorna som går.. :)

Aja, idag så kommer Mamma hem från Luleå och när jag pratade med henne i telefon så sa hon att hon hade köpt ett par skor som jag kommer vilja mörda för och om hon har köpt skorna jag önskar mig i julklapp så blir det strypning!!! låååååååångsaaaaaaaaamt!
haha, skojja bara men jag ska iaf låna de skorna om det är de hon har köpt! Eller att par andra supersnygga!!


Idag ska vi fara in med Tingis till hippo :) Det ska bli kuuuuul<3 Idag ska vi träna för Frida Rännar så vi får se om hon är bra :)
Aja, nu ska jag gå och göra mig i ordning och då en svängiläng med basse-snasse vi sees<3Före och  efter bild sen igår när jag gjorde mig iordning :stor skillnad...?

Tv = <3

Heej, har ju varit på stan hela dagen med Amanda<3 Först så åt vi lunch (som vanligt på Subway) och sen gick vi runt på massa affärer och nu har jag hittat grejjer till allihopa :) Så det blev många julklappar <3

 Kolla vad mycket julklappar jag har köpt :)
Väldigt nöjd är jag iallafall över att jag hittade julisar till allihopa och kolla vad jag hittade till mig själv!!!Visst var de sööta!!!! :D<3

Jag blev verkligen kär vid första ögonkastet när jag såg dem! Verkligen såå min stil<3

Sen när jag kom hem så slog jag in alla julklappar och sen så for jag till Tingis<3
Hon fick vila idag och sen så julpyntade jag i stallet :) det blev jättefintfin fint<3 men nu så ska jag gåå och kolla lite på globen horse show som är på tv nu sees<3

Skynda Skynda<3

Heej, har precis vaknat och ska bara snabb blogga innan jag måste klä på mig och gå ut med hunden och sen så måste jag sminka mig och gölra mig i ordning eftersom jag ska få fara på stan med Amanda<3 Det är typ bara Amanda jag går på stan med hihi min lilla "gå på stan kompis" :P
Då blir det att köpa julklappar eftersom jag inte kommer ha tid att gå på stan sen så det gäller att hitta alla grejjer sopm jag ska köpa :) Förhoppningsvis slinker det också ner något till mig men först och främst julklappar<3
Kommer som vanligt att gå ner på skopunkten och kolla om mina drömskor är kvar och hoppas att jultomten kommer med de i ett paket så att sägaa :P

aja, men nu måste jag gå ifall jag ska hålla min "tidsplan" sees ;*<3


Min och Blue-eyes utveckling<3

Nu tänkte jag skriva om min och Blue-eyes utveckling alldeles från början.2008 i januari när jag var 11 och skulle fylla 12 så sökte jag in i hoppgruppen på ponny. Jag ver absolut värls sämst på att rida men eftersom Camilla som var min ridlärare i den gruppen också hade sagt under julkurserna att jah borde söka in i hoppgruppen så gjorde jag det. Det var lilla jag och massa andra stora tjejer som var 2 år älsdre än mig och hade ridit mycket längre än mig som sökte in.
Jag fick rida Blue-eye på provridningen. Det gick väll inte precis bättre än vad det brukade göra på mina ridlektioner när jag var världsa sämst och trodde att man fick ner hästen på tygeln och man sågade och jag trillade av i en 60 oxer under min provridning och trodde absolut inte att jag skulle komma med och jag var sur på Blue-eye som hade stannat och slängt av mig.
Men jag kom in i hoppgruppen och fick rida Blue-eye.
Först var jag sur eftersom jag ville ha Dixon ( D-ponny ) Men fick väll nöja mig med Blue-eye då.
Våra träningar gick det aldrig bra på och jag har nästan tappat räkningen på hur många gåner jag trillade av honom eftersom jag inte hade någon aning om att man inte kan stå upp i lättsits en hel bana och att man måste rida honom upp och fram. Och en gång kastade han av mig 3 gånger på samma ridlektion på samma hinder. En vattenmatta. Jag var så kokande av ilska att jag hade kunnat döda honom på fläcken. På den tiden var inte Blue-eye något mer för mig en än vanlig ridskole ponny som jag red och det högsta jag hade hoppat med någon ponny över huvudtaget var 70 cm. 

Min första tävling med honom var i februari och jag hade inte hunnit tida honom nå länge alls så gick det endå ganska bra. Vi tävlade L:c (70cm) och vi fick 4 fel i första klassen för att han stannade 1 gång och i andra klassen som också var en L:c så kom vi till omhoppning och sen så första hindret i omhoppningen hoppade jag fel hinder och var så otroligt förbannad på mig själv.
Jag sög fortfarande men hade iallafall lärt mig att sitta ner mot ett hinder och inte halvstå i lättsits. Men hag visste fortfarande inta att man måste rida honom "upp med huvudet på med ben".

Min andra tävling med honom var utomhus tävling.
Jag hade Spencer som hjälpte mig på framhoppningen och det var under framhoppningen till en L:c som Spencer sa : Johanna, hur ser en giraff ut?
Jag lite frågande : Låång?
precis! nu ska du rida giraff! Upp med huvudet och på med ben.
Jag började rida så men tyckte det var väldigt svårt och han drog hela tiden ner huvudet men sen när vi kom in på banan så hoppade vi felfritt!
Det var också en L:c och sen skulle jag debutera  L:B för första gången. Jag gick felfritt igen. och tredje och sista klassen Felfritt igen!
Det var då jag förstod att jag måste rida honom upp med huvudet på med ben.

 Bild från utetävlingen då kolla vad liten jag var!! visst var han sööt i rosa btw? Fick låna grejjer av Johanna söderlund som på den tiden hade Ronja.

Sen så tog det ju ett tag innan det blev nästa tävling men det var ju fortfarande träningar och då hade jag ju mycket tid att utveckla min teknik när det gällde hur jag skulle rida honom. Vid ungefär den tidpunkten började jag också lära mig hur jag skulle rida honom på tygeln men inte i hel form. Under sommaren var jag med på en träng kurs med honom och det tyckte han var superkul! Att hoppa i skogen gillar väll vem som helst?


Det gjorde iallfall han.

under sommaren var jag i stallet nästan varenda dag för att gosa med honom och ta ut honom på små promenader så han kunde bete o.s.v och det var ungefär vid den här tidpunkten jag verkligen började inse vilken underbar ponny han verkligen är.


våran tredje tävling var i oktober den 5/10-08 då hade jag gått i hoppgruppen nästan i ett år.
Vi började med att hoppa en L:c och den lekte vi verkligen runt. Han gick som en klocka och det blev första gången vi fick rosett. första gången jag fick rosett vann jag. Det var verkligen helt otroligt! Speciellt att jag fick rida ärevarv till "Hold you'r horses" som var mammas favvolåt som jag hade drömt om att rida ärevarv till.

 Film på när jag får min rosett och man hör i bakgrunden att jag får rida ärevarv till Hold you'r horses.

Sedan så blev det inge mera tävlingar för än i Februari igen men då gick det verkligen uruselt! Han hade inte varit bra på träningarna alls och det kändes vberkligen som om han inta hade någon lust att hoppa. Vi stannade ut oss i en L:c och sen kom vi runt med 2 stopp i den andra L:cn Kändes verkligen inte bra så då fick jag hoppa en annan häst några gånger men tävlade aldrig den.Sedan så hoppade vi en klubbis den 10/5 -09 som vi vann överlägset med och då fick vi våran andra 1 rosett.

 bild på honom och våran andra förstarosett.

Sen så blev det bara bättre och bättre!

Den 15/10 så var det en regional/ nationell tävling utomhus som vi tävlade. Han var ganska fin och vi kom 2:a fast vi blev utesluten i omhoppningen. vi kom 2:a bakom Julia Karström med Little magic boy. Det var då jag hade tänkt debutera L:a med honom men efter våran klass så visade det sig att han var hovöm i ena framhoven och kunde inte tävla fler klasser med honom den helgen vilket var väldigt tråkigt.

Sedan så var det ju ett tag till nästa tävling och vi hade låång tid att träna och det är verkligen det här året jag har hittat knapparna på honom. varenda träning har vi flygigt över 90-1m hinder och nu kände jag verkligen att vi ska debutera L:a nu!

I oktober 10/10-09 tävlade vi först en L:b som jag tänkte att jag lätt skulle vinna men eftersom allt kändes helt suuuper och han hoppade kanonfint så började jag slappna av mer och mer och sen så fick vi ett stopp på sista hindret bara för att jag inte red. Då blev jag lite arg på mig själv men endå glad på honom för att han på mint mig om att jag verkligen måste rida hela tiden på honom eftersom man absolut inte kan "åka" på honom.
Den tävlingen var också den fösta tävlingen med Tingis<3
Sen så andra dagen hoppade vi L:b som var KM klassen och allt gick supergalant ända tills en kombination kom och istället för att sitta kvar så fläskade jag på och då rymdes vi inte i kombintionen så han var tvungen att stanna och jag kunde som inte bli sur på honom för det. Resten av banan gick galant!
Jag hade ju verkligen bestämt mig för att komma hem med minst en rosett den här helgen men jag tänkte att nu är det L:a och vi har aldrig tävlat så högt förut så jag satsade bara lungt och säkert för att få en bra ritt.
Sen så flög vi!

Jag har aldrig ridit så bra som på den tävlingen och han har aldrig hoppat så bra som då!
Men när vi kom till omhoppning så tog min bensin slut och min dåliga kondition svek mig så jag orkade helt enkelt inte rida hela vägen så vi blev uteslutna på 11 men det räckte endå till en 3 plats!!<3
Har aldrig varit så glad som jag var då över att ha fått en placering<3

Det var våran sista tävling...

Nu har jag bara julklapps hoppningen kvar att tävla med det räknas inte. Jag har dessutom kommit 2:a med honom i en dressyr tävling.

Han har verkligen lärt mig allt jag kan!
Ända från början när vi började på 70 cm höjd till nu när vi hoppar vissa hinder klockrent på 110!
Han har varit den bästa läromästaren för mig och han har verkligen lärt mig allt jag kan.
Han har verkligen varit den som säger att om inte du gör någonting gör inte jag någonting och så stannar han och jag flyger av.
Men nu har vi verkligen hittat varandra och jag vill verkligen inte släppa honom.
Jag önskar verkligen att jag var 9 år och att han är min första ponny som ska lära mig allt.
Jag kommer verkligen att sakna honom och han betyder verkligen så otroligt mycket för mig.
Om jag kunde / fick skulle jag köpa honom och ha honom som en gosponny som jag kan rida tills jag blir förlång och för tung och sen skulle jag skaffa någon liten medryttare som skulle få tävla honom och den så ska han bara få gå och bli pensionerad och gå i en stoor hage dygnet runt med massa hästkompisar.

Men nu kan jag inte det...

Det är ocksp hans förtjänst att jag har Tingeling idag. För han lärde mig verkligen hur jag skulle rida.

Så jag vill bara tacka honom för allt han lärt mig...


kommer aldrig glömma honom<3

home sweet home<3

heej, har kommit hem från stallet för ett litet tag sedan :P Åkte ungefär när jag skrivit mitt förra inlägg så det blev en låååång dag i stallet :)

Gick bra på ridlektionen hon var fiin men i slutet blev hon väldigt trött och började som "nicka" med huvudet och sen när hon slutade med det så segade hon ihop totalt :P Första gången hon faktiskt blev seg när jag red ´henne :) Men det är ju bra för då vet jag att hon har jobbat rätt och att hon tycker det är jobbigt?

Just nu sitter jag här med en mugg Blue berry tea och är nöjd över mig själv som har städat heeela hennes box idag ( altså damtorka och o.s.v ) och sen har jag lyckats byta bort mitt insläpp ikväll och det var hääärligt att inte behöva åka ut igen :)
Sitter också och skriver en Julklapps lista :)
blev endå ganska många jag skulle köpa till trots att jag inte tänkte köpa julklappar alls först men men det blir dock inte så dyra grejer jag köper eftersom jag ändå vill spara lite pengar som jag kan ha till Januari :) Men till Becca och Wilma har vi iallafall bestämt att vårat pris ska ligga mellan 80-100 spänn så att t.e.x jag köper något för 50 och Wilma något för 120 så att den endå ska bli ganska jämt :P
Sen tror jag jag vet vad jag ska köpa till Vendela :P haha, hoppas hoon blir nööjd :)  (Skyll dig själv om du inte blir nöjd för du sa vad du önskade dig :P ) ajaaa :;)
Sen så ska jag väll hitta på ngt att köpa till mina små kusiner som kommer och ska fira jul med oss för första gången :) Så vi blir ganska måånga till jul :)
Mormor och morfar, farmor och farfar, mamma, pappa, jag, maja, faster, zoe och lilla Ian :) Men det blir noog myysigt :) aja, men nu så ska jag skriva klart min julklapps lista jag ska ha med mig till stan imorn såå vi sees ikväll ska uppdatera under Idol :)<3 sees<3

 Tingelingan snöflingan i torsdags<3

Sååå härlig dag idaaag<3

Heej, har precis kommit hem från skolan :D Hade halvdag idag så vi slutade 10 hann ha en lektion :)
Sen så fick vi veta svaret på Engelska provet och det var 1 poäng från MVG :P f*n också men annars är jag bara nööjd :) Det var bara ngra små fel så det känns bra :)
Just nu sitter jag och äter macka och lussebulle och väntar på att pappa ska komma hem och skjutsa mig till Tingis :)
Idag så ska jag "storstäda" hennes box eftersom vi ska julpynta och såå på söndag tror jag det var :)
Det bliir myyyyyysigt<3 för på söndag är det ju första andvent :)
aja, Men nu så ska jag kolla på en saak vi sees :*<3


heej<3

Har inte pratar med vendela i telefonen nuu :) Gick bara braa med Tingis :)
Red i skogen och hade travarbete :) Hon var ganska pigg och såå men sen så blev hon ganska lungn och fiin :)
men nu har jag inte tid att skriva mer sees imorn <3


Jag HATAR vinter utan snö!!!!!!!

precis som rubriken säger så har det regnat typ 2 veckor i sträck och det är typ 5 + varje dag!! ;/
Vinter=snö!!!

aja anyway såå sitter jag och äter pappas SUPERSNYGGA och goda lussebullar (A) de är verkligen snygga ser preis ut som köpe lussebullar och idag har mamma julpyntat i hela huset och det är verkligen suuper mysigt (A) :D<3

Idag ska jag fara ut till Tingis och ha travarbete i skogen och imorgon ska jag få en ridlektion av Jeanette på ridbanan i villanäs kl 12 ska bli suuperkuul :) Sen på söndag har vi prov ridning för Frida Rännar och på Tisdag för Camilla Pettersén :) Men just nu vill jag ha tillbaka Spencer<3

aja, men nu så ska jag skynda mig ut innan det blir aldeles för mörkt ute :) Puss vi sees<3

 Muuuuuuuuuums<3

Jag önskar mig i julklapp<3

 399kr på skopunken storlek 36-37Tänker nu på till vilka jag ska köpa julklapp till :)

det blir nog: Mamma, Pappa, Maja, Vendela, Wilma och Becca :)

eftersom jag Wilma och Becca ska ha julklappsbytar dag dagen för julafton :) Jag troor jag vet vad jag ska köpa till Mamma, Wilma, och Becca men inte vad jag ska köpa till Pappa Maja och Vendela.

aja, men nuu ska jag tänka ( jag kan faktiskt göra det ) på vad jag ska skriva på mitt SO arbete som jag har imorn :P sees ;*

 hahaha, min fin finaaaa karta ahahaha¨:P

Halojj<3

idag har jag ju varit med Wilma och Becca och det var superkuuuul :D
Ientligen gjorde vi inte så mycket men det var kul endå :) Sen så var Becca tvungen att fara hem så då gick jag och Wilma hem till henne och sen blev jag bjuden på middag där och sen for vi ner på maxi en snabbis för Wilma skulle köpa Caaaandyy<3

Sen så gick jag hem för vi ska ha myskväll och äte lussebullar som pappa har köpt  :)

Tänkte btw lägga in Dagens outfit :)YEAH Linnet- Gina Tricot

Gråa linnet- Carlings

Tights- H&M

Det var det men nu så ska jag gåå hejddå<3


dåålig uppdatering<3

Vet att jag varit dålig på att uppdatera men har inte hunnit :)

aja, igår på ridlektionen med Bubbis gick det SUPERBRA!!! :D Han är en superstjärna!
När vi hoppade fram på ett hinder i början så red vi på det många gånger och vi började på kanske 70 och slutade på 110 :D<3<3 Och då hade vi inte ens höjdhoppnings tävling + att det var ett räcke som är svårare för hästen att hoppa och aaaaaaaaaahhhh han var såååå underbar!! :D<3<3<3

Han har verkligen lärt mig allt jag kan!<3

sen så hoppade vi en bana som camilla hade ritat av från en 150s bana men vi hoppade mycket lägre :) Eftersom Bubbis alltid får hoppa så himla högt (90 och uppåt) så hoppade vi banan på 70 och han var sååå fin<3


Idag ska jag vara med Becca och Wilma<3 Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog på det snaart :) aja, nu ska jag blåsa och fixa håret ha en bra daaag<3

 Simply the best<3


Heej, äntliigen hemma från skolan :)

Red ju Tingis på hoppträning igår för Johanna Forsman som verkar vara en superbra ridlärare :) Jag tycker iaf det (A)
Hoppade henne på hacket och ibörjan var hon väldigt dragig och lyssnade inte så mycket och fjantade runt men sen blev hon superfin :D<3
När vi hoppade banan sista gången 90 så var hon jätte fin och hon hoppade både låååååååångt och högt :P
Hon är ju väldigt stor galopperad hon hoppar väldigt långt också :) Men hon hoppar finast av alla! ♥


Just nu har vi precis slutat och våran sista lektion var slöjd och nu är jag snart klar med min klänning som verkar bli fin faktiskt! :D Mycket bättre än vad jag hade hoppats på :) nu ska jag bara sy upp den , fålla den, fixa en konstig dra ihop sak och sy fast band :)
blir nog klar nästa lektion :)

Just nu äter jag toast och dricker juice innan jag ska fara ut till älsklings ponnyn<3
Ska nog rida lite travarbete idag ifall underlaget fortfarande är bra annars blir det skrittning och lite fri springning på ridbanan efteråt :) aja nu ska jag skynda mig vi sees ;*<3

Snart klaaaar<3

jag är duktig ;]

jaa. jag är faktiskt det (A) För idag så har jag äntligen lyckats övertala mig själv att träna :) slå det ni!! XD
Ställde min på cykeln och trampade i typ 30 min för det var så tråkigt och sen körde jag vibraton i ca 10 min och jag efter vibran tror jag inte att något organ i min kropp satt på rätt ställe kan jag lova :P
Sen så har jag nu duschat och rakat benen och smörjt in mig med body lotion som luktar cocos :D alltså :

++  ++=
 
En seriös jag XD

(har inte just den body lotionen för det fanns ingen bild på den och vi har ingen rosa vibratone utan en svart/grå men det fanns ingen bild på den färgen)

aja, men nu ska jag gåå hejdåå ha det bra <3
p.s varför komenterar ni så lite jag vet att jag har ganska många besökare<3 d.s
<3

Goodmorgon<3

Igår såg jag både transformers 1 och 2 och 1 är faktiskt bättre som film än 2:an. Inte för att jag är en sån person som gillar maskiner som slåss men transformers är rätt ok :) Men ibland blir det för mycket med alla krig och olika sorters robotar eller vad det nu är för något ;)
Ibland känns det lite som om jag var 9 år igenom och satt och lyssnade på när killarna pratade om sina transformers leksaks gubbar och lekte krig :P hahaah gulligt.


Idaag så ska jag åka in på hippo och hoppträna för en annan hopptränare som heter Johanna :)
På hennes presentation verkade hon jättebra men det verkade allihopa (A)
Funderar ifall jag ska ta hackamoret på henne idag eller on jag ska ta stångbettet...
För på hacket så kan jag som ta i henne mer utan att hon blir störd och på bettet så känns det som att ifall jag råkar ta för mycket i henne blir hon sur och slänger upp mulen och blir svajjigt (stavning??) och så kan det bli konstiga språng men på bettet har jag ju som också en broms..
aja, jag får se hur jag ska göra :) hur tycker ni att jag ska göra?

men nu så ska jag kolla lite grann på häst hemsidor ifall det finns snygga roliga saker till min älskling<3
sees<3You know i'm bad

Heej :D

Sitter här i soffan med en tom godispåse på ena sidan och ett tomt cola glas på andra framför en Tv och en seeeg dator ;) Robinson Karibien har ju säsongs premiär på det idag :) Hahah, såå kul att det har satt 9 tjejer i samma lag :P asså OMG vad det kommer bli catfights där :P
Sen så är det transformers 1 :) såg transformers 2 idag med pappa men 1:an är mycket bättre :)

Sen har det hänt något OTROLIGT BRA!! :D

De har ändrat åldersgränsen på Twilight filmerna så nu är alla från 11 år och då får man gå och se de på bio :D<3

bara för att jag ska gå och se New Moon<3
Den verkar superbra!! :D

aja, men nu så ska jag kolla Wilmas nya blogg design sees snaart<3

 I have to go, going away<3

What comes around goes around

heej, har precis kommit hem från Tingis :)  Red en ny väg jag aldrig ridit förut och det var jättekul och en jättebra underlag :) Vi travade väldigt mycket och det var bra eftersom hon fick "springa av sig" lite :) Ibörjan var hon väldigt lugn och rättså fin men sen när vi var på väg hem så måste man rida nära skjutbanan och då var det såklart någon som skjöt där och alla hästarna tvärstannade och Tingis vägrade gå frammåt om inte någon annan var före henne och samma sak för de andra men Maja och Roffe hoppade av och hon ledde honom tills vi kunde hoppa upp igen :) Och sen låg det trädgren över vägen som hon hoppade över :P
Vi var 3 som red ut det var jag Maja och Anna E :) Efter det blev hon helt hyper och så fort det kom en bil eller någonting så börjde hon takta och springa på tvären och när det kom en fyrhjuling så gjorde vi några söta bocksprång och små halv stegringar :P Jag kunde inget annat göra än att skratta åt henne och försöka lugna ner henne igen :) Efter ett tag blev hon lite lugnare :) Men annars var hon snäll :)

vi hann ju rida innan det blev mörkt iaf :)

aja, nu ska jag äta lunch xD

vi sees ;*<3

 gillar den här bilden<3

This is who I am

Goodmooorning<3

Reza åkte ju ut ur Idol och det kändes väntat faktikst :) Men vilka ska hänga löst nästa gång...
Då tror jag nästan Mariette åker fast det vill jag inte jag vill att hon ska vinna hela alltet för hon är så överlägsen!!

Aja, nu ska jag inte slösa bort min tid vid datorn måste gå och göra mig i ordning eftersom jag och Maja ska rida ut och vi ska vara klara med hästarna klocakn 12 medans det fortfarande är ljust :) såå vi seees chaooo<3
Even if the sky is falling down

Heej, har precis kommit hem från Tingis och ätit middag :) asså jag har inte ätit middag i stallet utan hemma XD
Idag så har vi ju somsagt inte gjort såå mycket på skolan förutom att vi hade avskeds-fika åt Vickan som ska flytta till Lund idag..


Hos Tingis gick det bara braaa ;) Red ju med Maja och Roffe och vi var ute ca 50 min/ 1h :) Vi skrittade mäst men sen travade vi nästan hela vägen hem :) Hon var jättefin och avslappnad och vi tog en liten samlad lugn galopp också och det kändes helt super :) Ska rida med Maja imorn också medans det är ljust ute så skulle vi rida någon ny väg som jag inte har ridit förut men som hon sa att det var superbra underlag på just nu och det ska bli kuul :)
På söndag har vi ju hoppträning också och det ska bli kul att äntligen få en hopplektion eftersom Anna har varit borta i Thailand :)
Jag hoppas det bli lydnads övningar :)

aja, nu ska jag se på Idol som börjar nu ha det bra pusshejj<3

 åååh vad sugen jag blev på båååål<3

This who I am and I'm hurting you

Fick sluta tidigare ffrån skolan idaag :) fick sluta halv 1 istället för 2 :) suuper!!

Idag så ska jag och Maja och har Roffe rida ut i skogen igen :)
Såå vi skulle mötas i stallet vid 20 i 4 lite sent men jag har ju endå insläpp ikväll såå då är det ju bra endå :)
 Jag ska endå åkta ut lite tidigare och göra allt praktiskt innan :)

Idag blir det som vanligt mys-kväll framför Idol och sen Cirkus Möller!!! XD
Det var några stycken från min klass som skulle på discot på folketshus men det känns inte som om disco är min grej riktigt faktisk...
aja, sitter här och lyssnar på Dead by April´s låt Losing you acoustic verson och den är super härlig :)


och den här var också häärlig<3Jag gillar faktikst rock musiken mer än den vanliga som alla andra lyssnar på typ Hiphop och RnB men rock låtar acoustic verson är också väldigt bra som Dead by April ´s låtar (A)

aja, nu ska jag gåå hejdåå<3


 Do you remeber? Couse I do<3

All I want fore X-mas is you<3

hejochhej xd

Sitter här lite halvflummig och kollar på häst shoppar och jag har märkt att nu har Hööks nästan precis samma julgrejer som Börjes har!!
Schabraket  jag köpte till Tingis köpte jag på börjes för 99 kr tror jag det var och nu på hööks kostar exakt samma schabrak 149 kr!!

Så ska man köpa något så blire börjes för det är mycket billigare! :D
Varför betala 50 spänn mer för ett exakt likadant schabrak när du kan köpa något roligt för :)

De här hittde jag på Horze som jag är sugen på att klicka hem (A)

Små julbenskydd :D<3

blir det inte en bra kombination :

 

 hon kommer bli suuuuperfiiiiin<3

aja, nu ska jag gåå hejdåå<3

I will stand there untill you need me

Hejhopp godag och godmorron bloggeliblogg

idag på skolan hände det en superläskig/skum grej som jag inte kan berätta men det är sjuukt konsitgt och jag blir väldigt irriterad eftersom vi inte får vissa saker att gå i hop...

aja, what ever

Idag så red jag Tingis på banan jobbade med skänkelvikningar och att hon skulle vara lugn och avslappnad :)
Det kändes ganska så bra faktikst :) jag började med att skritta fram henne ordentligt och sen så skrittjobbade jag henne ganska länge och gjorde volter i varje hörn och sen på lång sidorna flyttade jag henne först en bit innanför spåret och sen flyttade jag tillbaka henne på spåret igen :) Sen gjorde jag samma sak i trav och sen jobbade jag med galoppfattningar eftersom hon var ganska springig ibörjan men sen lugnade hon ner sig :)
Så jag är då nöjd :)

just nu sitter jag och kollar på 2½ men och det är superkuuul :) Men snart ska jag plugga inför NO provet imorgon men jag ska mäst bara skumma igenom det och se att jag kan det :)

(förlåt för att jag har varit dålig på att lägga in bilder och videoinlägg o,s,v men jag lovar att jag ska bli bättre!)

 Why do all good things have to end?Moshi Moshi<3

Nu ska jag snart gå till skolan eftersom jag har sovmorron idaaag<3

Idag så ska jag rida Tingis på banan eftersom Maja försökte rida henne igår på banan och hon var helt hyper så ska jag väll rida igenom henne idaaag :)
Ska jobba med att hon ska gå lugnt och sen så ska jag väll flytta henne ganska mycket :) ställa innåt utåt på volt o.s.v

aja, nu ska jag äta frukost och ta en till halstablett eftersom halsen sviker mig nu ;/

aja, men nu ska jag gååå pusshejj

 JAG VILL HA SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

JAG HATAR!!!!!

1. att det blir mörkt klockan halv 3
 
varför kan det inte vara ljust ute som det är på sommaren!!!? så himmla onödigt att det ska vara mörkt

2. Det är kallt

Man måste sätta på sig tusen kläder bara för att gå upp till skolan utan att frysa!!

3. Det kommer ingen snö

Det bara regnar och regnar och regnar och regnar JAG HATAR REGN PÅ VINTER!!!

4. Geggig och halt underlag

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

5. Tråkiga dagar när man inte kan göra någonting!

Dagar som det inte är någonting på TV ingenting på datorn och ingen vill vara social på Sms och ingen Tingis!!


JAG HATAR ALLT DET DÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!

What can I say?

Heej har inte kunnat uppdatera :)


Söndag:

Åkte in med Tingis på hippo och red igenom henne på bett eftersom vi kan börja rida henne på bett nu igen :D Hoppade några språng också :) Har inte riktigt vant mig vid att jag inte får ha så mycket i handen när jag hoppar henne eftersom hon blir irriterad på mig då och så slänger hon med huvudet men det blir bättre och bättre :)
Hon var suuuperfin i dressyren iaf:D Hade riktigt bra" schvung" i traven :) Och hennes galopp var riktigt härlig t.om höger galoppen :D


 Måndag:

Jag och Maja som har Rolf for ut med Tingis i skogen:) Det var kolsvart ute och vi var fullt utrustade med pannlampor och refläx västar och ländtäcken ben reflexer och hela kittet (A) Vi red i ca en timme och skrittade bara :) Vi red som längs en väg och vi tänkte svänga in i skogen men när vi hade kommit in en bit i skogen så tvärstannade båda hästarna och bara stirrade in i mörkret. Vi såg inte vad det var heller och hästarna vägrade gå fram och då blev vi ganska skrämda så då sa vi bara till varandra " Jag trooor vi vänder tillbaka eller?" sen så skrittade vi vårat snabbaste tillbaka ut på vägen och hästarna var väldigt uppspelta ;o Det var lääskigt ;S


Tisdag:

Red Vicky på lektion och jag tycker det gick pissdåligt! Inte alls den typ av häst jag är van att rida. I dressyren är hon så gryyyyyyyymt stel i vänster sidan!! Jag har värsta krampen i vänster armen idag! :P I början när vi började hoppa gick det inte alls bra! Jag tappde henne alldeles för mycket men sista linjen i slutet gick jättebra :)


Idag:

Har jag inte gjort så mycket :) Kände mig väldigt hängig idag på skolan men nu känns det bättre när jag tagit en alvedon :) Har gjort Smoothi och äter på en häxvrål med lakris smak!! :D<3<3
 och sen lyssnar jag på min nya favvorit lååt!! :D sååå härlig!!Visst är den härlig! :D

aja, nu ska jag kolla bloggkoll och allt annat uppdaterart snaart pusshejj<3


MITT LIV ÄR ÖVER!!!!

JAG HAR BRUTIT MIN LÄNGSTA NAGEL!!! :O


hallådär kött och blåbär förlåt för superdålig uppdatering men jag har haft så mycket annat att göra (A)
Idag var jag på stan med pappa och köpte 2 supersnygga nagellack ;) Ett grå/svart metallic och ett lila-glittrigt :P
2 för 50 spänn TAGET!!

Sen åt vi lunch på McD och sen åkte jag hem för att vara med Klara :)
Vi gjorde typ ingenting förutom att lyssna på typ hennes Idol Justin Bieber.
Någon liten 15 åring som inte kommit in i målbrottet som är bra på att sjunga och klara tycker han är världens snyggaste kille :P hahahaha, lilla-lilla klara ( ska jag säga som är 17 cm långre än mig XD)

Sen så for jag med familj på middag och sen så for jag med Klara, Didde, André och Viktor och såg film hos Viktor :) Vi såg Land of the lost en konstig komedi jag och klara inte fattade ngt av men som killarna tyckte var kuul :)
Sen när filmen var slut så gick vi ut i snön (Det har snöat MASSOR idag och gör det nu också) och killarna kastade snöbollar och skulle spexa men Viktor bara failade hela tiden och det var kuul och sen kråkade André hela tiden så vi andra höll på att skratta ihjäl oss :P

Det var iaf min lilla daaaag :)
Imorgon ska jag typ åka in på hippo med Tingis men om det fortsätter snöa så det blir bra underlag vill jag helre hoppa hemma :) Lägga upp små studs som hon tycker är kul och sen är ju studs superbra gymnstik övningar :)

Aja, nu ska jag gå hem och korka upp en skumpa det här är Sean Banan som säger: ROOOUUUUUMPAAAAA!


Klaras Idol sjunger :P


haha, är han verkligen så speec?

Hej hallå där kött och blåbär xD

jaa, igår blev det TV kväll framför Idol som vanligt :) Jag är verkligen sååååååååååååå glad att Eddie åkte ut! Han sjöng Takida! Herruguu han sjöng ju falskt hela tiden! faast det gör han ju alltid endå meen :)
Mariette och Kalles duett asså OMG vad bra de va!!! Grymt bra var de verkligen! <3
Sen blev det cirkus möller :P Shean Banan är ju bara bääääst!!! hahahaahaha :P
aja...

Idag så har jag väll inte rikigt planerat vad jag ska göra idag eftersom maja tydligen skulle ha Tingis idag ;)
Men då får jag väll hitta på något annat att göra dååe :)
Imorgon ska vi ta in henne till hippo och då tänkte jag hoppa lite :) Ställer upp ngra hinder som jag kan lägga ihop till en bana sen :) Det är så himmla svårt också när jag inte kan några avstånd i huvudet men jag får väll testa mig fram... hur svårt kan det vara? :P magiska ordet är sagt! jag troor jag tar tillbaka det :P
När man säger "hur svårt kan det vara" eller" det här kan inte ta så lång tid" eller"kan det bli mycket värre än så här" Då kan det absolut bli värre :P
Troo mig jag vet! xd

aja nu ska jag kolla bloggkoll och sen ska jag äta frukost hare bra pusshejj<3

 bilden tagen för en vecka sedan<3


NCIS

ser på rubriken just nu ;)

Idag så har vi inte gjort så mycket på skolaan förutom att måla med en whitebord penna på Adde och skratta åt våran vikarie på NO:n och haft 3 delen i 7 kampen :P

Åkte sedan till stallet såfort som möjligt eftersom jag hade lunch fordring :)
Sen kändes det som om det var svinkallt utomhus och när jag kollade termomentern var det bara -3! :O Kändes som det var typ 15 minus!
Och nej jag håller inte på att bli sjuk!
Imorgon har jag också lunchning :)
Sen ska jag väll skritta henne i skogen igen eftersom det inte går att gölra något annat! snön ligger mäst som ett puder över den stenhårda marken.
Så det går absolut inte att göra annat än att skritta b ;/

aja, nu ska jag gåå hejdåå<3home sweet home<3

har kommit hem från skolan ganska nyss :) eller skola och skola har varit på  "elevsskyddsombuds kurs"
Det var gryyyyyyyymt tråkigt!!!! Men vi fick sluta 1 ½ timme tidigare från kursen än vi ientligen skulle ha fått sluta :D
 Såå jag ska åka till Tingis sen och göra allt praktiskt efterdom hon ska vila idaag :) Underlaget är SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST nu så man kan endå inte göra annat än att skritta. Måste komma mera snöö!!! Hatar kallt väder utan snöö!
hoppas det kommer snöö snart! ;]
Jag har precis ätit "mellanmål" och det blev en matlåda med kina mat! :D Min favvo!!<3

Renluvan jag köpte finns på hemsidan om man klickar på "grimmor och tillbehör"

Jaa, nu ska jag nog kolla bloggkoll och hotmail och såådääär så harebraaaa uppdaterar snaaaaart<3

älskade ponny<3

heej hann inte uppdatera igåår :)

Det var ju tisdag igår och då hinner jag nästan aldrig uppdatera :)
Red ju Tingis på Hippo igår och hon var jätte fin men väldigt pigg och ganska stark :)
Hon blev lite svettig och vi jobbade inte med så komplicerade saker :P Typ volter och lite skänkelvikning :)
Jag känner också att hon har blivit riktigt bra i galoppen nu den senaste tiden :) det känns verkligen super!! :D

För dig som undrade vars jag beställde Tingelings jul saker så gjorde jag det på Börjes Tingsryd
Länk till hemsidan


Det var ju somsagt både billgt och gulligt!! :D

Idag har vi tränat inför lucia tåget :P det är ihopslaget 7-8-9 så alla som vill vara med får vara med :P
Vi har övat på massa sånger som jag går runt och sjunger på hela tiden :P

Ajja, nu ska jag nog plugga lite Tyska eftersom jag har prov imorn och sen ska jag... hitta på ngt :P ha det bra vi sees snaart<3


haalojj :P

Heej, tänkte bara säga att jag medverkar i en tävling på www.Foki.blogg.se :D
Man kan vinna jättefina priser från www.mihi.se
Gå in på fokis blogg för att vara med och tävla :D

lycka till pusshejj<3


 

hemma från T<3

heej, har precis varit hos Tingis ;)

Eftersom underlaget söööög så kunde vi bara skritta och ta lite trav på vissa ställen men annars blev det mäst "power walk" :P
Det var bara på med massa reflexer och pannlampor och ländtäcken och hela köret :P
Usch hatar när det är mörkt kallt och dåligt underlag!!
Men imorn ska vi fara in till hippo så ska jag rida igenom henne och sen ska vi tvätta igenom henne med ett PROB schampoo mot hennes klåda :)
Vi köpte en olja också och den var superbra :) allt "mjäll" hon hade på halsen for bort på 2-3 ggr vi använde det och nu ska vi bara tvätta igenom henne med det :)

Idag fick jag skolkatalogen och fyyy så fuuuul jag bleeeeev på kortet!!!! :O
Jag ser ut som ett mongo!!!
Fast ieförsig ser Becca ut som värsta fjortis bitchen :P
Men hon blev iallafall söt!<3

Aja, nu ska jag kolla bloggkoll och sen ska jag plugga lite grann inför prooov :/

hejdååå<3


..

har precis gjort en blogg design till Gabbis :)
gjorde den ganska enkel faktiskt men jag tyckte den var fin :)

haha,kolla vad gulligt jag har klickat hem till Tingis!!gulligt va!! ?:D

Haha,det där är bra att ha på julklappshoppningar och sen på julafton ska jag rida med de kring alla husen :P<3

det var så billgt och gulligt att jag inte kunde låta bli (A)

aja, men nu ska jag gåå hejdåå<3
kom 2:a i dressyr tävlingen! :D

Hahah, trodde aldrig att det skulle gå så bra :D
Han var väldigt fin i formen lite seg och fattade fel galopp engång fast bara några steg men det räckte till 63,45%
och en 2 plats :D
My som rider Vicky i hoppgruppen tävlade oliver och hon vann och 2 stycken från dressyr gruppen kom 3:a och 4:a
Haha, hoppgrupps power!!!! :P

Kanske kommer en film om jag orkar eftersom det brukar alltid tjafsa när jag ska lägga in videos :)
Då kommer nog också video från när jag tävlade Tingis och Bubbis i hoppning i oktober :)

aja, så var det med det nu ska jag nog hitta på ngt annat pusshejj<3ungefär en sån här klänning...

...håller jag på att sy :)

 fast den ska vara grå där uppe:)

om det blir fail tänker jag slänga den och blir det bra ska jag ha den på julafton och kanske på nyår ;:)
aja, nu ska jag sluta blogga onödiga saker vi ses heejdååå<3


JAG VILL HAAA!!!!

Jag vill ha den här: LÄNK
Jag vill ha den här : LÄNK
Jag vill ha den här: LÄNK
Jag vill ha den här: LÄNK äpple

Såå, det här önskar jag mig också i julklapp<3
                                                                   


frödinge mintchokladkaka<3

Sitter och äter rubriken just nu :)
Alltså inte själva rubriken men det som står på rubriken xD
Det är supergott iaf ^^,

Sitter här och önskar att jag var lika bra som Foki på att göra naglar :)
Har blivit mycke foki och naglar just nu men endåå^^,

Aja, nu ska jag gååå hejdååå<3

                                                                                         

home sweet home<3

Heej, har varit hos Tingis och ridit ut i skogen med Anna E, Anna S och Maja :)
Vi red förbi åkern så man kom på en grus/ler väg det var ungefär samma underlag under snön som det var på våran ridbana :) Där travade vi och jag tog lite galopp :) Funderar att nästa helg fara ut dit och intervall träna :)
Det var jättemysigt med all snö men mindre mysigt när snön från grenarna rasade ner i nacken på än :P
Sen fick ju Tingis värsta snöstyltorna!! Fick hoppa av och knacka ur skorna en gång när de vägrade lossna^^,
Det blir att skaffa snösulor nästa gång hon ska skos :)

så här mysigt såg det ut i skogen idaag ;)myyyysigt va? :D


Så jag var hemma vid kvart i 4 och jag åkte ut och var i stallet 11 så det blev en lååång tur och vi skrittade nästan hela tiden ;) Hoppad bara snön får ligga kvar för det är så bra underlag nu!! :)
Sen när vi skulle rida hem sprang det en hjort över vägen men ingen av hästarna hann riktigt reagera :)

Men nu så ska jag fortsätta att se reprisen av EMA vi sees pusshejj<3

  

DET SNÖÖÖÖAR :D

Kolla så mycket de snöar hemma hos oss :Blir man inte sugen på att åka till någon bra backe och åka skrana som man gjorde när man var mindre?
Fast jag blev mäst sugen på att Tolka med Tingis skulle vara kul och se ifall hon också tyckte det var kul för det borde hon. Sen får hon ju ta och lära sig att snö är kul nu när hon bor i norrland<3
Såå idag ska jag nog rida en härlig lugn (om hon inte är hyper som i förrgår) tur i skogen och bara lalla på <3
och imorgon så är det ju dressyr tävling och jag är typ nervös ;S Jag brukar inte bli det men det är bara för att det är dressyr. Usch tänk om Bubbis är på trots humör!!!
Aja, det går nog bra hoppas jag :)
men nu ska jag nog äta frukost seeyaah<3

Vem åker ut i Idol?

Sitter och tittar på Idol finalen nu vem som kommer åka ut :) Jag hoppas att Eddie åker ut eller Rabih...
Men herreguu vad hände!!!!!!!!!
Mariette hänger löst!!!! :O

Hon får INTE åka uuuuut!!!! Då kommer ju hela Idol vara sluut!! :O Jag har typ hejjat på henne sedan Idol började och nu hänger hon löst och om Eddie hänger löst och slår henne då lovar jag att jag ska slå sönder TV:N!!!!

Såg Cirkus Möller också och Shawn(stavning?)Banan är ju gryyyymt skönast :P
hahaha, förra gången var ju sköönast :P

Kor gillar gräs...
Shawn Banan med...

Hahahah, Aja nu så får vi ju bara hålla tummarna på att Mariette inte åker ut!!
Då kommer jag serriöst svimma! :O
Hon är ju såå mycket mer överlägsen än alla andra!!

Har målat om naglarna nyss också...igen :P Först hade jag blåa naglar i Måndags till Onsdags och då målade jag ljus/pärlemor rosa i botten av nageln  och halva nageln lila och jag tycker det blev ganska coolt och sen igår målade jag neonrosa naglar med en liten blå plupp längst ut men de naglarna blev fail så jag tog bort de och nu har jag silver naglar med glitter på ;P
Slå det om ni kan!!
Jag ÄÄÄÄÄLSKAR värligen Fokis naglar för jag tycker de är supersnygga och coola och jag önskar mig faktiskt ett sånt dära kitt hon har från Melba.se
Det här är faktistk min favvo design av Foki :YES RABIH ÅKTE UUUUUUT!!!!

Okej tillbaka till ämnet :P

sånt här skulle jag vilja ha :


aja, men nu ska jag sova godnatt<3

Jag ska tävla...

...dressyr på söndag!

jag ska rida Bubbis i en klubbdressyr tävling på söndag en L:b1 :) Banan kan jag sen tidigare eftersom jag har ridit samma bana 3  ggr :P
Men jag har tävlat Bubbis en gång tidigare i dressyr när jag nyss kommit in i hoppgruppen och då gick det inte så bra ;P Men i eförsig så söööög jag på att rida då :P ni borde få se hur jag verkligen har utvecklats genom min ridning! Jag borde visa film från min allra första tävling med Bubbis (L:c) och sen min sista (L:a) Jag har själv kollat skillnaden och den är ENORM!! fast det är ju hoppning men endåå!!

Så jag hoppas att det går bra nu och att han vill leka cirkus ponny fast det är publik och musik och hela kittet :) Han brukar bli spänd så jag får se till att rida fram honom ordentligt innan :) Usch nu blev jag nervös :S

Ska du vara cirkus ponny nu??


Jul jul,strålande juuuuuul

jag har lite julkänsla idag faktiskt :) Eftersom när jag vaknade låg det ett lager snö på marken och då blev jag glaaad :D
Men sen så började det regna när jag åkte till stallet ;/
Jag trodde att underlaget skulle vara piss dåligt idag men edt var riktigt bra :) Så jag hoppade henne idag :) Jag tror att Tingis är lite mörkrädd, för hon blev lite spänd i början men sen släppte det... :) Hoppade lite studs och en liten oxer och ett räcke som jag höjde upp till kanske 90 sen :) Hon flög över det och bockade lite grann efterhinderna:) Sen så tog jag av henne alla "kläder" och satte på henne en grimma och sen lät jag henne springa av sig lite granna på banan :)
Det tyckte hon var buskul så hon sprnag runt runt i galopp och gjorde båda bocksprång och krumsprång och sen så sprang hon runt runt och hoppade en oxer utan att jag drev på henne eller sa något jag mäst bara stod och gapade medans hon skuttade runt själv :D
Funderade på att filma henne men det regnade så mycket så jag tog inte fram mobilen :) Sen tog jag in henne och pussade på henne och gav henne hö och kraft foder :) Sen kom pappa och hämtade mig och sen så hämtade vi pizza och sen har jag badat ich nu ser jag på NCIS och ska snart se på Idol som börjar snart :) Men nuu ska jag gååå hejdåååå<3


weeow!

Du beskrev det i texten mycket värre änn vad det var :P . Eller har du inte fotat allt?

--
Jag fotade inte allt eftersom jag inte heller kunde gå in i bilen och fota!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har varit hemma från Tingis ett tag :)

Red i skogen idag och hon var heeeeelt hyper! Hon har så mycket överskotts energi och jag vet inte precis vad jag ska göra av den när det är ganska dåligt underlag ute:) Men imorgon ska jag nog hoppa henne ifall det är bra underlag :)

Har pluggat lite engelska eftersom det är prov imorrn :) Men nu ska jag se på TV vi seees imorn<3


Slutade 11.,30 idag igeen<3

RUBRIKEN!!

ska bara äta lunch beståenda av nudlar med kyckling krydda och sen medans det är ljust ute ska jag rida en sväng i skogen och se vad som går att göra :) Imrogon eller på lördags ska jag nog hoppa :) Men nu ska jag gåå hejdåå<3

våran bil är förstörd :P

jaa, visst är den fin? :P<3

Tingeling är rakad<3

Ni har ju inte sett min lilla flikka när hon är rakad :D Har kommer hooon<3

visst blev hon fiiin :D
nu ska jag lägga in bilkrock bilderna sees snaart<3


JAG HAR FÅTT MITT DRÖM-SCHABRAK :D<3<3<3<3

Glömde ju berätta att jag har fått mitt dröm schabrak!!!! :D
Ni vet det här:

Allroundschabrak, dubbelt kantband (Klicka här för en större bild)

Mamma har beställt det till mig i julklapp från morfar och sen kommer jag få matchande huva och sen är det brodyr på schabraket och det står Tingeling med vit text :D<3<3<3<<3

Taaaaaaaack Mamma/Morfar<3<3<3<<3<3

Sen har vi vunnit ett vitt schabrak från tradera och en svart huva och det är supersnygga :D Svara huvan kommer har ha till det svarta schabraket och det vita schabraket kommer jag ha bara som det är till tävling :D
Men mäst av allt komme rjag nog använda det blåa och svarta schabraket men hon passar ju så bra i grönt så man kanske ska ta och köpa sig ett grönt schabrak med matchande huva? :D

hihi, jag gillar att köpa hästgrejjert :DDDD<3<3

Svar på frågestunden!! :D

Här kommer alla frågor och svar :D


Fråga: Rider du henne med hackamore?

Svar: jaa, det gör jag och eftersom hon har sår i lanarna så ska jag rida med de tills det har läkt.

Fråga: Har du någon/något syskon?

Svar: jag har en lillasyster som heter maja

Fråga: har du något husdjur?

Svar: Jag har ju lilla Basse<3

Fråga: Har du någon kille?

Svar: näpp, i'm single :P

Fråga: anser du att du är en bitch?

Svar: Haha, näe har ingen anledning till det :P

Fråga: Hur många läsare har du per dag?

Svar: Antalet läsare brukar ligga mellan 25 till 45 personer om dagen :D<3<3<3

Fråga: Hur många vänner har du?

Svar: Hur många vänner jag har? jaa, det beror på hur du menar med vänner ;) men ganska många iaf :)

Fråga: Vad heter din hund?

Svar: Han heter Baxter (efter filmen håkanbråkans kompis Ronnys hund som var en Engelsk springerspaniel och basse är ju en Welsh springerspaniel :P )

Fråga: Vad är din hund för ras?

Svar: Welsh Springer Spaniel (världens gladaste hund) :P<3

Fråga: Hur gammal är Tingeling?

Svar: 11år<3

Fråga: Vilken tid och dag rider ponnyhoppgruppen?

Svar: Vi rider Tisdagar från 19.00-20.00 i lilla rudhuset :)

Fråga: Går det bra med Tingeling?

Svar: Jaa, det går jättebra hon har blivit riktigt fin :D<3

Fråga: Vad är det bästa med Tingeling?

Svar: Oj, vilken svår fråga....hm.... allt är bra med henne och det bästa är nog att hon tycker allt är så kul :D<3

Fråga: Vad gör du din header i för program?

Svar: Det är en fråga jag ofta får och det är inget program precis men mer kan jag inte säga för det är en secret ^^,

Fråga: Vilket stall står Tingeling på?

Svar: Hon står i villanäs stallet :)

Fråga: Dricker du?

Svar: Nej! ;O

Fråga: Röker du?

Svar: Nej! ;O

Fråga: är du oskuld?

Svar: ja?

Fråga: Vad är dina långsiktiga och kortsiktiga mål med Tingeling?

Svar: oj, mina kortsiktiga mål är väll att vi ska fungera så bra tsm att vi kan få våran första rosett tillsammans (A)
och mina långsiktiga mål.. hm.. ponny SM har alltid varit en dröm men det är nog mera en dröm en ett mål. och ska vi nå de så blir det Mycket jobb (a)

Fråga: Vad är dina brister och starka sidor som ryttare?

Svar:  Hm.. Mina brister?? det är väll att jag har lätt för att få för långa tyglar när jag rider att jag kollar ner istället för frammåt och att jag ibland är lite sen att kolla på hindret och att jag har dålig kondition (A)
Mina starka sidor är väll att jag har bra sits och inverkan på hästen att jag inte är rädd för nya utmaningar och att jag verkligen brinner för mitt intresse<3

Fråga: Hur lärde du känna Vendela?

Svar: oj oj oj, den gammla historien :P Jag lärde känna henne när jag var 6 och hon var 7 hon hade börjat i  min ridgrupp på lördagar och då brukade jag vara snäll mot henne och säga vilka hästar som var bra :P Och då tog hon mitt telefon nr för hon ville ha någon  att "prata häst med" och då började vi vara med varandra ofta och sen så började vi sova över hos varandra varannan fredag till lördag eftersomn våran ridlektion var väldigt tidigt på mogonen och sen så blev i bättre och bättre vänner helt enkelt :D<3

Fråga: Vad heter din kompis Beccas blogg?

Svar: Den heter www.beecas.blogg.se


Det var alla Frågor :) ha en bra daaag<3


heeeeeeeeeeeeeeeeeejsan<3

heejsaaan jag har tråkigt!! Ovaligt? Nej!

okii, jag ska sluta flumma och vara lite normal :P
Igår så for jag ut med Tingis i skogen och lallade på ett litet tag :) Det var kolmörkt och jag såg nästan ingenting av det lilla ljuset som kom i från min pannlampa :P
Gick ganska så bra på ridningen igår också :) Jackpot var lite flamsig och stel men annars gick det bra :)
Idag har maja Tingis och jag ska vara hemme och ha tråkigt och plugga till matteprovet som vi har imorn.. ;/ SUPERDUPERTRÅÅÅÅÅÅÅÅK!!!!
Men jag vill inte faila på provet så då mååådte jag träna ;(
Imorn så slutar vi också 11.30 och då ska jag direkt fara ut till Tingis och rida i skogen medans det är ljust.
Sen tror jag att jag ska hoppa på fredag,lördag eller söndag :) Det beror lite på ;I

jag vet att jag inte har svarat på frågorna från frågestunden än men jag ska göra det när jag orkar för just nu gör jag faktiskt inte det.

aja, nu ska jag plugga vi sees uppdaterar med bilder senare idag pusshejj<3 

heej, hinner inte uppdatera<3

Rubriken!! Uppdaterar imorn slutar 11.30 :)<3


Bilkrock!

Hej, idag kunde jag ha dött!

Jag och pappa krockade med bilen idag.
Vi var på väg till Tingis och så åkte vi ner raktöver Carlskyrkan och skulle fortsätt ner mot gimonäs och då helt plötsligt så hörde vi broms ljud och då tittade vi dit och så hann jag se något stort och mörkt som åkte emot oss och en billyckta. jag hann precis tänka "HELVETE" Sen så smällde det till och sen så lyckades vi bromsa och svänga rakt utan att fara ner i dikerna på båda sidorna av vägen.
Jag klarade mig helt oskadd och pappa och basse med.
Jag satt ju bredvid pappa i passagerarsätet och ni ska se hur bilen ser ut!! :O
Jag är verkligen så himla glad att glaset inte krossades över mitt huvud eftersom det är den sidan som bokstavligt talat är totalförstörd.
Taket är intryckt och dörr sidan ör helt buklig och repig och intryckt. Krockkuddarna har löst ut sig och min stol har utvidgat sig och blivit jättestor och detr går inte att stänga min dörr ordentligt!

helt sjukt och jag tänkte faktistk på vad som kunde ha hänt med oss ;S Men nu gick det ju bra men endå!

Kan fota bilen imorron så ni får se hur det ser ut hoppas ni får en bra kväll iaf puss hejj<3

 (bilden är tagen från google)

Frågestunden är över!!

svaren kommer när jag har tid<3


Bilder!!<3

 hur man öppnar en kokosnöt :P

 sådär jaa, det gick bättre :P

 båååååååååååål<3

 puss på sötan<3


Dagen efter Halloween<3

Heej, hade ju mys med becca igår :) Vi köpte frukt ( kokosnöt, mango och vindruvor och äpple ) och sen så skulle vi öppna kokosnöten :P Haahaha, det gick ju som det gick :P Vi gjorde en liten anorlunda variant när vi skulle öppna den :P Hahahah,men det gick utan att någon av oss fick kokosnöts skal i huvudet :P ahahah det kommer bilder sen! Sen så gjorde vi en fruktsallad och sen gjorde vi en SUPERGOD bål med fruktsoda blåbär/hallonsaft och frysta blåbär/hallon :) Vi köpte lite godis också :) Sen så spelade vi eyetoy ett tag i lekrummet och sen såg vi på en film som heter Knowing den var superbra!!!  Tänker inte avslöja vad den handlar om men det är en verkligen måste se film! :D
Aja, nu ska vi hitta på något uppdaterar mer senare puss hejj<3