You won't see me crumble

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

 

Barcelona baby <3

 

 
 

 


I have a elastic heart

Lyssnar på soundtracket från Hungergames och alla låtar är så vackra! Speciellt Elastic Heart! Hela soundtracket finns på spotify som ni verkligen borde lyssna på!
 
Höll på att försova oss imorse så det blev snabb uppstigning och så upp iväg mot körskolan.
 
Idag tränade vi på uppfång ( typ krypköra i backe ) och start i backe, samt att vi körde mycket i korsningar och idag kändes det faktiskt riktigt bra när jag körde. Börjar kännas naturligt och få bättre flyt så jag är jättenöjd.
Nu under helgen får jag och pappa träna på att backa och parkera eftersom det är nästa uppgift!
 
Annars så har jag faktiskt känns mig ganska pigg idag trotts en tidig morgon och har faktiskt jobbat på alla lektioner vilket är ovanligt för att vara mig på en fredag. Dessa dagar brukar jag oftast sitta och bara vänta på att få gå hem.
 
Näe jag kommer hem ska jag förmodligen ut med min lilla gråa ponny om jag fortfarande känner mig pigg, och sen på kvällen kommer min fina lilla asiat ^^
 

The reluctant heroes

Om ett litet tag börjar min näst sista lektion, media produktion då vi i princip sitter och redigerar i photoshop, ganska slappt helt enkelt.
Ska även passa på att läsa lite mer Italienska eftersom jag har prov som sista lektion och sen får jag äntligen fara hem!
Blir att fara ut en sväng med Lilla grå och sen ta bussen till min lilla asiat och sen äntligen sova!
 
Känner mig inte alls pigg och på bra humör och jag vill bara ha helg, veckorna går så sjukligt fort att jag förstår inte ens själv vars alla dagar tar vägen!
 
Såhär ful är jag idag :D
 
 

Don't fall in love with me

Kan inte sluta lyssna på Attack on Titans soundtrack, det är så otroligt mäktigt och vackert. Kan inte sluta älska serien och låtarna! 
 
 

Let's kiss for the last time

Känner mig trött och slut men vad kan man förvänta sig egentligen när klockan ringer halv 6? 
 
Då var körlektion 2 avklarad och det gick rätt bra. Börjar få in uppväxlingarna rullande nu men nedväxlingarna är jag sämre på, måste bli mycket snabbare, och bromsa före jag trycker på kopplingen och sen växla ner, istället för att trycka på kopplingen, växla ner bromsa. Vilket blir helt tvärtom från det jag lärt mig hemma, men det är väl därför man går på körskola, för att lära sig rätt.
Har nästa körning imorn, samma tid..
 
Iallfall så gick hoppträningen igår sjukligt bra!
 
Hade mest kontroll övningar och han var så fiiin, han var hos mig hela tiden och lyssnade och allt flöt så himla bra, försökte hela tiden tänka hela tiden, ett galoppsprång till ett galoppsprång till och verkligen sitta kvar och vara lugn hela vägen och guud vad det gjorde skillnad. Sen under framridningen så tänkte jag mycket på att han skulle lyssna, gjorde mycket halter, ryggningar, igångsättningar och tempoväxlingar. Min lilla stjärn ponny^^
 
Nu ska jag engagera mig i skolarbete och hoppas att jag inte somnar
 
 
 

Breaking through the wall

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Framtiden definitivt, för man vet ju aldrig vad som kommer hända. Man kan ju alltid försöka "planera" sin framtid men man kan ju aldrig veta säkert, jag menar ett år från nu så har jag ju ingen aning om vars jag kommer vara i livet. Vem vet jag kanske inte ens lever, jag kanske blir överkörd på väg till skolan eller nått, okej nu lät de där väldigt hemskt men det är ju faktiskt något som skulle kunna hända. Jag antar att man helt enkelt får ta en dag i taget och hoppas på det bästa och ha sina drömmar som riktmål även om man måste ha i tanke att saker och ting kan kastas om och förändras väldigt snabbt.

 

 


Never did i think that I would be caught

Gårdagen bestod av plugg, godmat och film innan det blev sängen vid 10 tiden, dock sov jag inte så bra men men. Blev att kliva upp vid 6 då jag hade min första körning vid 7.
Och första körningen gick väl helt okej kan man nog säga.
Utomhus var det suuperhalt och vid varje inbromsning lät det typ som om jag torterade bilen vilket var ganska pinsamt men hon sa att det var pga underlaget så får väl lita på henne. Annars så halkade vi faktiskt inte, fick inga kärringstopp och dog inte så jag måste ju ha klarat mig iallfall. Även om den nya växeln är lite ovan så tror jag att jag kommer lära mig den ganska fort.
Hoppas det iallfall! ^^
 
Nu väntar jag på bussen hem, och har suttit på bibblan i 2 timmar men nu är det snart dags att åka ^^
 
När jag kommer hem ska jag äta, sega, plugga, klippa min häst och ikväll väntar Kerstin Träning!
 
Härligt!!
 
 
 
 

We are swimming with the sharks until we drown

Gårdagen gick snabbt, väldigt snabbt känns som jag nyss lämnade skolan och är redan tillbaka suck... men så fungerar livet.
 
Igår gick jag iallfall en promenad med Gucci i skogen, när det ändå bara går att skritta kan man lika gärna gå med honom för då får ju faktiskt båda lite motion istället för att vara lat och sitta och frysa istället för att man inte vill gå, så resonerar jag iallfall ^^
 
Efter stallet så mötte jag upp Thai på stan då vi (han) handlade en mixer och en ny stekpanna, sen käkade vi även mat uppe på Utopia, passade på nu när de inte var så mycket folk. Kan säga att de hade riktigt bra mat! Iallfall den Asiatiska som vi åt.
 
Idag är jag hästledig då Maja har dressyrträning med Gucci, och jag ska passa på att plugga Italienska, då jag har prov på torsdag, samt ska jag nog kanske göra lite körkorts frågor, har ju nämligen min första körning med körskolan på onsdag, mellan 7-8 på morgonen... har samma tid onsdag, torsdag, fredag... pigg jag kommer va framöver. Har de flesta av mina 13 körningar mellan de tiderna. Fy faan, men som sagt har man inte tid på eftermiddagen får man helt enkelt kliva upp tidigt för att hinna med allt man ska och körkort känns som sagt som en väldigt viktig del!
 
Nu ska jag fortsätta trassla ut mina hörlurar så jag kan lyssna på lite awesome musik medan jag jobbar.
 

I wanna be brave like you

Vad har hänt i helgen dårå?
 
Joo i lördags så var vi med Danne och måste ju bara säga att deras hus var inte dåligt fint!! Sen att han hade en Mops gjorde ju hela dagen tusen gånger bättre då jag satt och gosade med den nästan hela dagen, som ni säkert redan vet så ÄLSKAR jag Mopsar och längtar tills jag har tid och råd att köpa en egen^^ Sen hade de till och med en bastu så självklart passade vi på att basta och det var riktigt skönt, speciellt när det är så kallt ute nu mera.
 
Sen åkte vi alla 3 hem till Thai och såg Haunting in Conneticut 1 och halva 2an och de är riktigt bra men satan så äckliga! och att de är based on a true story är ju ännu äckligare!
 
På söndagen så åkte vi in med ponnysarna på Hippo och red lite i ridhus, tränade mest lydnad och de stod 2 cavalettis rätt upp så vi tränade på att göra halt efter första cavalettin och att de skulle lyssna tillbaka och inte bara rusa iväg. Och det gick faktiskt riktigt bra ändå, han var inte allt för vild efter att ha skrittat i en hel vecka.
 
Idag ska jag hem och skritta Gucci iallfall eftersom de inte går att göra så mycket annat och sen så blire nog lite plugg och att se på film men nu ska jag fortsätta läsa Shingeki no Kyojin (attack on titan) Mangan är verkligen sjukt bra och exakt som serien! Inte alls som när de gör filmer efter böcker utan de här är verkligen exakt desamma och jag längtar tills jag kommer dit serien slutar så man får veta vad som händer sen!!^^
 
 

Nobody wants to die to fast

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

 


Antar att Gifs går lika bra ^^

Vad jag hade på mig idag : Tjocktröja från Carlings, Haremsbyxor från JC, Halsduk från Intersport, Mössa från Carlings, Galaxy skorna som inte syns, från Eurosko

Vad jag har på mig nu: Egen sydd super cozy one piece


The Mockingjay

Hej alla jaaa jag lever fortfarande, är bara varit väldigt mycket på senaste tiden.
 
Igår var vi iallfall på bio och såg Catching Fire och ååh vad fin den är! Sjukt tragisk handling men så förbannat bra film, och böcker för den delen!!
 
Just nu sitter jag och lyssnar på soundtracket från Shingeki no Kyojin och längtar sönder tills säsong 2 kommer, även om det förmodligen kan ta ett bra tag..
 
Läste precis en sjukt grym text om typ handlingen och allt bakom serien, vet dock inte om det är sant eller bara nån fan made text men den skulle definitivt kunnat vara så och ifall det är det blir jag ännu mer taggad på säsong 2! Kanske ska ta och läsa Mangan ändå eftersom den fortsätter även om Animen är slut.
 
Jaa jag är nörd -.-'
 
Hur som helst är det här den längsta dagen vi har och torsdagar suger verkligen!
 
 

To be honest

Känner att jag är rätt kass på att uppdatera men har total fastnat i serien Attack on Titans eller Shingeki no Kyojin som den heter på Japanska, Måste säga att det är den grymmaste Anime serien jag sett hittills och den är så brutalt bra och spännande att man kan inte sluta se!
 
Och det finns såklart engelsk text för jag kan inte precis japanska men det är verkligen en serie som alla borde se även om ni är väldigt skeptiska till anime för tro mig det var jag också, extremt skeptisk men det är verkligen riktigt bra! Speciellt den här serien!
 
Här har ni typ en trailer till serien see see seee!!!
 
 

My bones catch a fever

Har haft en skön helg och blev att fira en födelsedag med trevligt folk, sovit ganska mycket och ridit lilla Grå som har ganska mycket damp just nu. Han är så sjukligt pigg att jag vet inte riktigt vad jag ska göra med honom nu när underlaget är så dåligt. Men i helgen har det iallfall varit plus grader så det har gått och rida, Man får helt enkelt försöka rida så mycket som det går och hoppas att han inte blir mer cp pigg än vad han redan är, dock är det ju kul att han har livs glädje :)
 
Övningskörde precis hem till Thai och det gick bara bra, dock så körde jag automat bil eftersom jag inte kört på ett tag och pappa ville att jag skulle få känsla för att bara köra lite igen. Imorn så blir det förmodligen att köra manuell ifall jag får. Är ju nämligen inskriven på körskolan nu för intensiv kurs och har min första körning om en vecka så är ju bara att träna träna träna!
 
 

I'll never close my eyes

Har ätit massa tortilini till lunch ( kolhydrater är awesome!! ) varit ute och gjort stallet och farit ut på en 40 minuters mysig barbacka tur på Gucci, underlaget är alldeles stenhårt så skrittade bara, han får förmodligen vila imorn.
Vill ha massa snö nuu för det är sjukt svårt att försöka hålla igång de nu, allt är ju liksom stenhårt.. suck.
Om ungefär en månad lägger vi vila, det bli passande, de måste ju fortfarande vara igång till Kerstin träningarna och dressyrträningar.
 
Om ett tar ska jag fara iväg till Thai och ikväll blir en sån där myskväll med film ett gosigt täcke och en kopp varmt kaffe, passar ju perfekt kalla dagar som dessa, Thai uppskattar nog en myskväll då han klev upp halv 6 imorse för att fara till jobbet, usch usch för så tidiga mornar!
 
 
 

Just let me in

Hoppträningen igår gick braa, hade styrke övningar, med studs, hoppa på böjt spår, korta avstånd och sånt.
Gucci tyckte det var sjukt jobbigt och blev riktigt trött i slutet av allt kortande och bakdelsjobbande. Hade kanske bättre flyt förra träningen men han lyssnade tillbaka betydligt mer och var lydigare den här träningen så är ändå väldigt nöjd. Idag ska han få komma ut och trava ur lite träningsvärk för det lär han definitivt ha.
 
Annars idag har jag skrivit klart mitt psykologiprov och det kändes bara bra, tyckte inte det var speciellt svårt och jag känner mig nöjd.
 
Nu ska jag försöka hitta på någonting att göra tills bussen går hem klockan 1, så ska iallfall sitta kvar på skolan ett tag tills batteriet på min dator tar slut. Låter som en bra plan!
 
 

Take back every word you said

Fick behålla mer hår än vad jag trodde iallfall, haha det är ju alltid positivt även om frisören såg något bekymrad ut när hon höll på med det. Som hon sa så tog hon bort det värsta och ska man ta bort exakt allt som är slitet så skulle man ju somsagt behöva i princip raka bort det, hehe :] Sen tyckte hon att jag ska försöka låta det vara så mycket som möjligt och det blir nog inga problem, har ju oftast mössa på mig eller uppsatt nu mera :)
 
Hur som heelst, har kollat igenom psykologin litegrann för att fräscha upp minnet inför provet på torsdag men ska kolla igenom allt ordentligt imorn, borde inte behöva så mycket mer än det.
 
Väntar på att Thai ska komma hem från gymmet, han är duktig och tagit upp sin träning igen, blir avundsjuk då jag också vill träna, men eftersom jag fortfarande snorar, går på nässpray och hostar så är det nog bäst att jag väntar ett tag till... men ska se till att skaffa gymkort igen!
 
Nu ska jag se Naruto och mysa ihop mig i sängen, bild på håret lär ni ju ändå se nån dag fram över så det är inte så noga :)
 
Från imorse :)
 
 

Together we are stonger then all of them

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

 

 

En som aldrig sviker, som alltid finns där och som jag kan lita på till 100 % <3


Take me down

Behövde inte fara hem och skritta iddy idag så blir helt enkelt kvar i stan, har klipptid klockan 15.15 på Hårizont, där jag har klippt mig i flera år nu och tycker de är så himla bra! Har tidigare oftast gått till Daniella men nu hade hon ingen tid så nu ska nån Veronica klippa mig, men det blir nog bra!:)
 
Annars har jag inte gjort så mycket på morgonen, lekte runt med mitt smink så fick bli en sotning med lösögonfransar och allt, ganska okej väldigt onödigt egentligen men men smink är kul att leka med :)
 
Nu ska jag iallfall äta frukost/ lunch!^^
 
 

I will not hurt you

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade. 

 

Oj oj oj skulle kunna räkna upp hur många som helst men låt oss inte gå över gränsen med för många men här är några bara för att jag är generös,

(uppräknade utan inbördes ordning!)

1, Jag är bäst på att skjuta upp saker till sista sekunden

2, Jag pratar ofta innan jag tänker, vilket resulterar i att jag pratar för högt och om saker jag kanske inte borde nämna (lyckas även säga opassande grejer när de personerna råkar vara i närheten )

3,Jag äter när jag har tråkigt 

som sagt bara några få av mina dåliga vanor , hehe

 

 

Never let me go

Ungefär såhär kommer min vecka se ut! :)
 
Måndag: Skola från 08.20 till 11. Åka hem 13.00 göra stall, Gucci vilar, åka till Thai 16.20, Städa, se film, mysa, boka klipptid.
 
Tisdag: Ledig, åka hem 13.00 skritta Iddy, Maja har dressyrträning med Gucci, åker till stan, klipper mig, pluggar psykologi.
 
Onsdag: Skola 11 till 12. Plugga Psykologi, Hoppträning för Kerstin med Gucci.
 
Torsdag:  Skola, göra Psykologiprov, Travarbete med Gucci, Åka hem till Thai
 
Fredag: Skola från 8.20 - 15.25, Gucci kanske vilar beror på, inga planer annars
 
Lördag: Om Gucci inte vilar fredag rida träna övergångar, annars Gucci vila, Inga planer annars.
 
Söndag: Gucci galopparbete. Inga planer annars.
 
Okej känner att jag var rätt dålig på att skriva bra vecko planeringar men får helt enkelt träna på det!^^
 
 

You and I cou make it right

( Det här inlägget skulle ha publicerats igår!)
 
Inte riktigt våran dag idag men vi har kämpat på bra ändå!
 
När framridningen är så sten hård att man i princip bara kan skritta och framhoppningen är så liten att man rider omkring på en volt hela tiden är det inte så konstigt att man inte är igång ordentligt när man kommer in på banan som också är väldigt liten.
 
Hur som helst så hade vi ett pet i L:cn och sen fick jag lite hjärnstillestånd till 10 an men annars var han fin och ställde upp bra.
 
Men sen i L:bn så blir det ju exakt samma sak man får inte fram det ordentligt och kan inte hålla igång och då orkar han inte och det blir helt enkelt för svårt-
 
Hur som helst är jag nöjd med tanke på förutsättningarna och du är det verkligen bara att ladda om inför sista säsongen!!
 
 
 
 

im on track

Kan ju inte neka till att storhäst börjar bli lockande, och jag skulle då inte tacka nej till denna goding!
 
 

Shine down

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
 

Oj om jag fick en miljon så skulle jag verkligen skämma bort mig själv, först och främst skulle jag inhandla allt jag känner att jag behöver, kläder, bra smink, massa löshår så man slipper köpa nytt sen och självklart en ny mobil då jag håller på att få psyk på den jag har nu, sen en bra dator så jag enbart behöver använda min skoldator i skolan. Sen skulle jag köpa massa fint åt Gucci, ett par nya ridstövlar åt mig själv. Skulle även skämma bort min pojkvän en massa! Sen skulle jag försöka lägga undan en del för utlandsresa och körkort.
Sen skulle jag ge lite pengar till mina snälla föräldrar samt att ge pengar till Thais föräldrar för att de är så snälla och låter mig bo hos de, skulle nog bjuda de på en resa till Thailand :]
 
Förhoppningsvis om jag har pengar kvar går det till sprande, och såklart måste jag ju köpa en pug :]
 
 
OMG DEN HÄR BILDEN ÄR PERFEKT FÖR MIN PUG SKA JU HETA YODA!!!! XD
 

You sold me out

Haha, både jag och Thai lyckades somna klockan 6 idag, och då menar jag 6 på eftermiddagen! Vet inte riktigt vad som hände, vi låg i sängen och surade lite på varandra och sen helt plötsligt somnade vi båda 2. Vaknade till vid halv 10 och gick och åt innan jag gick och la mig igen och sen väckte thai mig vid 11 och sen var vi vaken till kanske 1 och sen somnade vi igen och sov hur gott som helst.
 
Så man kan ju inte klaga på att jag inte har fått någon sömn precis för sovit har jag gjort i massor, sen drömde jag världens awesomeaste dröm!
 
Jag och Gucci var ute i skogen på några sandvägar och sen var det en raksträcka med massa hinder murar som stod uppställda efter sträckan och de var typ 2 meter höga och så ba flög vi över de hur lätt som helst och fick perfekt språng på alla hinder! Hahaha känslan var ju inte lugn när man vaknade ^^
 
Idag känner jag mig iallfall bättre i förkylningen och är i skolan, är dock väldigt snuvig men men lite snuva dör man inte av :)
 
 

Im at the end of the world

Blev en lugn dag idag också, men åkte iallfall till skolan och skrev mitt matteprov innan jag for hem igen, matteprovet kändes väll sådär, men jag borde åtminstånde ha klarat de annars har jag helt enkelt slösat bort ett helt lov med massa matteplugg!
 
När jag kom hem igen tryckte jag i mig lite ipren och for ut och red Gucci som i princip inte gjort någonting sen i måndags, tror ni han var pigg eller tror ni han var pigg?
Dock har han varit riktigt jäkla pigg den senaste tiden och när han är pigg blir han väldigt dryg eftersom han börjar fjanta omkring och kolla efter läskiga saker i skogen och han är inte alls den typen av ponny så det gör mig ganska irriterad.
 
Nu ligger jag i sängen och väntar på att Thai ska komma hem från jobbet, så vi kan se film och mysa i soffan tills jag somnar :]
 

The last fight

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

 


Hahaha, det är nu jag borde säga halvasiater eller? XD

Jag älskar ju den mer alternativa stilen, jag tycker det är råååsnyggt med piercingar, tattueringar( ju fler destå bättre!) Jag gillar mörkt och lite halvlångt hår, bruna, gröna eller jätteblåa ögon. Sen ska de ju såklart vara spontana, roliga, öppna, omtänksamma, mysiga, busiga, mogna men samtidigt lekfulla.

Sen skulle jag nog säga att jag gillar äldre killar är mer lockande, Av någon anledning har jag fått för mig att jag skulle ha svårt att vara tillsammans med någon i samma årsgrupp som jag, eller för del delen yngre.

Har alltid varit lillgammal av mig själv och känt mig äldre och mognare än de flesta i min ålder och även många som är äldre än mig, så därför har jag svårt att se att någon i min ålder skulle intressera mig på samma sätt.

 

Hur som helst har jag min egen lilla drömkille som jag hoppas på ett föralltid med <3

 

 

I'll carry you away

Har ätit glass, gosat med Basse, pluggat matte, hjälpt lillsyrran med sin matte, pratat med världens finaste älskling^^
 
Matten gick väll lite halvdant, ibland får jag till det och ibland inte och jag vet egentligen inte vad jag för för skillnad men men, nog skajag väl lyckas få E på detta prov ändå, peppa peppa!!
Sen kände jag mig som väldens pro som lyckades förstå Majas matte hur lätt som helst ( vilket jag borde eftersom det var 3 år sedan jag gick i 8an ) haha visar ju faktiskt att jag trotts allt har gjort framsteg XD
 
Just nu saknar jag med min finaste pojke och vill att han ska komma hit så vi kan gosa ihop oss under ett täcke och se bra filmer. Men man kan ju inte alltid få som man vill :(
 
Annars hade jag sett till att Pontus bryter ett par ben i kroppen för att han alltid ska jävlas med mig, äckel!
 

Remember mw

Självklart gick det ju hur bra som helst med mitt " jag har inte tid att bli sjuk nu" prat. Tror ni inte jag har varit sängliggande typ hela dan -.-' Känns som om någon ständigt spelar bongotrumma i mitt huvud och jag har ont i halsen, är snorig och börjar bli hostig också, samt har feber känningar.
kul, jätte kul..

You can make it til the sunrise

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. 

 

exakt i detta tillfälle är jag extremt sugen på varmchoklad med massa grädde och marshmellows!! Kan helt enkelt aldrig bli fel! Jaa jag gillar mat...

 


Watching my life turn inside out

För det första måste jag säga att Epic var awesome, som sagt man kan aldrig bli för gammal för disney filmer/pixar!
Sen tyckte jag Thai vad lite taskig att han jämförde huvudkaraktärens extrema klumpighet med min klumpighet, sååå kass kan var väl ändå inte vara? XD
 
Annars känns det som att det kommer bli en dryg och lång dag är riktigt trött, frusen, ont i halsen och snuvar... har inte riktigt tid att bli sjuk nu eftersom det händer mycket i veckan!
 
På onsdag jobbar jag ett par timmar på kvällen, på torsdag har jag matte prov och på kvällen drar vi in till hippo för lite dressyr/markarbetes ridning
Lördag jobbar jag morgon och Söndag tävlar jag säsongens sista tävling, sen imellan allt det där har jag ju såklart skola och hästarna så man håller ju igång i veckan kan jag lova!
 
Bestämt för att skippa den årliga julklappshoppningen på hippo eftersom jag gärna vill att han ska få några veckors vinter vila.
Så efter sista Kerstin Martinsson träningen så lägger vi in vila i minst 2 veckor + en lugn uppstartningsvecka innan det blir att börja jobba igång inför tävlingssäsong 2014!
 
haha mitt hår ser verkligen inte ut sådär längre iallfall, men det var faktiskt rätt awesome när det gjorde det (a)
 

There is a reason to love

Har suttit och pluggat matte ett par timmar idag och Thai hjälpte mig, är dock lite frustrerande att han bara behöver kolla igenom uppgiften för att förstå hur han ska göra medan jag måste kolla igenom uppgiften hundra gånger, bläddra tillbaka och kolla formlerna hundra gånger och sen dunka huvudet i bordet några gånger. 
Hur som helst gick det bättre när han hjälpte mig.
Egentligen är det ju inte talen som är problemet utan formlerna och hur frågorna framställs, speciellt läsfrågor!
Men har faktiskt varit duktig och börjat skriva ett formel papper och har jag tur och en snäll lärare kanske jag får ta med mig det pappret på provet, HOPPAS DET!
 
Idag har jag även varit en duktig husmor och lagat middag, nötkött med tikkamasala sås ( vet att man ska ha kyckling men hade bara nötkött hemma ) lite kryddor ^^ Det blev huuuur gott som helst är så otroligt duktig på att laga mat (Läs: färdigköpt sås, Thai blandade kryddorna, jag rörde om i gryta )
 
Nuu ska vi ha en myskväll och se film, blir att se Epic, jaa man kan aldrig bli för gammal för tecknat!!!
 
épic 1

Such a heavenly way to die

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar. 


Oj det beror ju allt på vilket ämne det handlar om, tillexempel med Gucci har jag som mål att kunna rida L:a mitt sista år. Hade ju egentligen som mål att starta L:a i år och hade inte hippotävlingen blivit inställd hade jag kanske lyckats, men jag stressar inte. Ser ingen ide att stressa upp i klasser om man inte känner sig redo då väntar jag hellre tills nästa säsong :)

 

Vad jag har för mål med mig själv i framtiden är väll att kunna jobba med det jag vill, som just nu är innom journalist och media branschen men det kommer bli tufft, för det är en sjuk konkurans! Jag hoppas såklart att jag fortfarande är tillsammas med Thai, att vi har det bra och är lyckliga.

 

 
 

For you, it's all for you

Idag är en sån där tråkig regning äcklig dag när man inte ens vill gå ut genom dörren, kändes verkligen som rätt val att låta Gucci vila idag, själv ska jag plugga massa matte! 
 
Gick inge vidare med mina hårfärgningsplaner igår, han inte ens klämma ur all färg ur tuben innan det blev nån kemisk reaktion i flaskan och allting började forsa ut...
kändes ju sjukt ovärt att lägga ut pengar på något som inte ens gick att använda... 
Får helt enkelt köpa ny färg idag och hoppas på att de funkar den här gången, är sjukt less på den här hårfärgen, verkligen sjukt ful med alla möjlga konstiga nyanser, Tur att det är mössväder iallafall!
 
 

Everybodys talking

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.


Måste nog nästan säga tidig höst, när klimatet blir svalare så man kan gå runt utan att behöva bli för varm men också för att man har ett större utbud av kläder. Sen gillar jag när det regnar lite, omgivningen blir så fin och luften blir fräsch. Enda minuset är ju att skolan börjar igen men men måste nog ändå säga höst!

 

 
 

Take me home

Gårdagen var fin och mysig och det blev ett bra och lagomt 1års firande ^^ Nästa år kommer förmodligen bli roligare eftersom då är jag 18 och det är runt halloween :]
 
Sovit få timmar i natt, tagit hand om hästar och hundar, hade egentligen tänkt att Gucci skulle vila idag men eftersom det ska vara skitväder imorn så kändes det bättre att han skulle få vila imorn istället, Idag var han stundvis jättefin och stundvis jättefjantig, men men han är väl kanske lite mörkrädd eller så har han nog lite fel i huvudet, eller varför inte en blandning av båda? Haha, känner att jag är snäll mot min häst :]
 
Annars har jag pluggat lite matte och det gick ganska bra, börjar fatta mer och mer, ska fortsätta efter middagen.
 
Ska även färga tillbaka mitt hår till blont igen idag och boka klipptid, om jag har något hår kvar på huvudet efter blekningen vill säga!
 
 

Rise and shine

Rullar snart ner på stan för lunch med finaste, eftersom gårdagen bestod av så mycket annat blir det lite firande idag!^^,
 
 

With every breath

Micke träningen gick riktigt bra! Hade banhoppning och som vanligt var hans banor kluriga, då hinderna kom väldigt fort och man var tvungen att hänga med hela tiden och Gucci som var taggad och super fin hängde med hur bra som helst!^^
Han hoppade stora fina språng och fick beröm av Micke att han såg sportig ut och att han fått bättre hoppteknik ^^
 
Klipper nog ihop lite film från idag imorn eller på söndag :)
 
Sitter hemma hos Thai nu, har duschat och snart är det dags att gå och lägga sig.
Eftersom han jobbade idag och jag hade träning så tar vi vårat 1års firande imorn istället blir inget avancerat men lite god mat och mys är aldrig fel! ^^,
 
 

I don't know anything at all

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Hm klurig fråga men jag skulle nog egentligen inte vilja träffa någon speciell person men jag skulle väldigt gärna vilja träffa min älskade Tingis <3

Skulle vara så underbart att få krama om henne och veta att hon är min, nu är det ju inte så längre, men jag vet att hon har det hur bra som helst hos Königssons och det är viktigast, även om jag saknar henne massor!!

 

 

 

 


Hands are shaking I can't breath

Idag är det exakt ett år sedan jag och Thai blev tillsammans.
 
Jag minns den här tiden så väl, när allting var så fint och gulligt och man var nykär och pirrig hela tiden och allt var så spännande. 
Men tiden i början var inte bara lätt och spännande utan även lite halv svår när man är i det stadiet att lära känna varandra, börja kunna prata om saker och lita på varandra. 
Men allt gick ändå rätt lätt för oss, kanske för att vi båda är ganska öppna personer.
 
Sen vet jag inte riktigt hur det gick till hur vi nästan efter bara 1-2 månader i princip började bo tillsammans.
Jag menar hur många par klarar av att bo tillsammans från så tidigt i ett förhållande, inte så många tror jag nog.
 
Men allt har ju som sagt inte varit lätt för oss, jag menar inget förhållande är perfekt och det är inte vårat heller, Vi har gått igenom svåra och jobbiga perioder som jag inte tänker på in på men det känns som att kan vi klara oss igenom det kan vi nog klara oss igenom det mesta så länge känslorna finns där.
 
Jag är så glad att jag har honom som pojkvän för han ställer verkligen upp på mig till 100% och jag har utvecklats och vuxit väldigt mycket som person under det här året.
 
Hur som helst så älskar jag honom över allt annat och vad som än händer med oss i framtiden kommer han alltid ha en plats i mitt hjärta, min finaste Jonathan <3