Who's behind that smile of yours

Hemma efter ett par intensiva timmar på jobbet, var supermycket folk för ovanlighetensskull, brukar alltid vara jättelugnt på söndagkvällar men inte den här. Det är förmodligen för att jag är så poppis så alla bara måste komma och handla då, eller så är det för att det är stugsista...
 
Sitter nu och kollar på matlagningsprogram och blev väldigt sugen på att gå och laga mat, dock så kan jag inte laga mat så får nog kolla vidare på programet istället.
 
Ajuste idag fick vi tillökning på gården. Elin och Bulan flyttade in idag, förhoppningsvis trivs de bara bra här ute iallfall. De andra hästarna istallet hade tydligen tyckt att det var superkul att de kom en ny häst och de hade rusat omkring i hagen en massa och stackars Bulan lyckades tappa en sko. Tur att hovslagaren i princip bor granne med oss^^
 
Imorn väntas en lång och förmodligen tråkig skoldag, sen blir det skogsritt med ponnyplutt och Elin.
 
hah, mitt hår börjar bli så långt att de inte ens kommer med på bilden, dock att de är så slitet att jag nästan skäms..
 

And then we found something better

Guud så fin min lilla ponnyplutt har varit i helgen! Micke är som vanligt supergrym på att lägga träningarna och de här träningarna kändes perfekta!
 
Dag 1 jobbade vi mycket med lydnad, korta galoppbommar och en kombination och linjer. galoppbommarna gick inte så jättebra, Gucci var väldigt pigg och lyssnade inte så bra tillbaka, han har dessutom svårt att korta så vi fick traggla det ett tag innan det satt. Sen kom Micke på den finuliga tanken att spänna om tyglarna så det blev en mer gagbetts effekt. Helt plötsligt hade jag ingen häst i handen och jag kunde rida utifrån sitsen precis som jag ville. Han lyssnade superbra tillbaka och han hoppade jättefina lätta språng.
 
Dag 2 fortsatte vi jobba på lydnaden med galoppbommar och små hinder samt linje med kombinationer. Han var suuperfin idag också, lyssnade bra på sitsen och bromsen. Det är en skön känsla att få bestämma själv hur jag ska lägga honom utan att han drar. Han hoppade jättefina språng idag med och vi avslutade på en lagom höjd på runt 1m.
 
 
Nu ska jag fara till jobbet och beta av ett 4 timmars arbetspass, alltid bra med lite extra klirr i kassan!
 
gammalbild
 
 
 

I'll go my way

Ligger i soffan och kollar på VM i fälttävlan på tv och konstaterar att helvete vilka grymma hästar! Jag tycker fälttävlan verkar hur kul som helst men samtidigt livsfarligt och jag hade typ aldrig våga hoppa mer än 70cm med rädsla för att ifall man slår i så dör man ju typ.
 
Igår var det en skön dag, hade bara en lektion vilket var väldigt skönt. Resten av dagen spenderades i stallet och i soffan, såg på Hitta Nemo som fortfarande är lika bra trotts att jag sett den massa gånger^^
 
Vid 5 idag har jag Micke träning och det ska bli såå kul!^^
 
 

Rythm in blue

Stannade längre än planerat hemma hos mormor och morfar men det var trevligt, blev bjuden på kaffe och bullar och det tackar man ju aldrig nej till! De har en sån himla fin lägenhet och jag blir så avundsjuk, vill också flytta hemmifrån snart!! Sen fick jag även 200 kr av de eftersom jag "vann" klasserna på surf. Inte för att jag tycker det räknas att jag råkade ha snabbast tid i clear round med de tyckte att de räknades så det är bara att tacka å ta emot, de där slantarna hamnar direkt i min bensintank!
 
Gucci fick sig ett lätt pass på åkern, den var ganska blöt och han var ganska spänd så fokuserade mest på att han skulle lyssna på skänklarna och sitsen samt att inte smygöka farten i galoppen. Det gick ganska bra faktiskt, ska trimma lite mer imorn innan Micke träningen i helgen för där får man definitivt bakslag ifall de inte är igenomridna innan.
 
Nu ligger jag och myser i soffan med Strump, imorn har jag sovmorgon till 10 och har endast en lektion. Ska passa på att strosa runt på stan lite efter det och införskaffa mig lite nödvändiga saker som jag behöver, så som underkläder, jeans och en ögonbrynspenna.
 
 
 

Dance to the sound of my heartbeat

Dagen tog en oväntad vändning när det första som händer när jag kommer till skolan är att min första lektion är inställd. Såå ovärt kan man inte få sån information typ dagen innan eller?
Annars har den här skoldagen varit otroligt seg, men nu är den snart slut. Ska då åka hem till mormor och morfar och hämta hem mitt lilla strumpebarn, har saknat henne så trotts att hon är lite jobbig när hon följer efter mig överallt <3
 
Skulle egentligen ha hoppträning idag men fick en plats på micke träningarna i helgen så blir till att vara med på dem. Kommer kanske inte kunna vara med fullt ut men hans träningar är alltid bra oavsett så är jättetaggad på det!
 
 

I come to you in pieces

Idag är en sån där dag då jag typ haft livsångest över att min ponny tid snart är över.
Då tänker ni ju såklart " vad är grejen nu när åldersgränsen är flyttad till 20" men när man har haft inställningen att det är sista året så länge så känns det likabra att kliva av, det är dags nu jag har haft min tid och jag får förhoppningsvis avsluta med ett par bra tävlingar.
 
Överlag så har jag tävlingsmässigt och resultat mässigt har inte jag haft en så speciellt bra ponnytid. Jag har haft väldigt otur och jag har jobbat otroligt hårt för att nå dit jag ville men inte hunnit i tid. Självklart har det även gått bra för mig på tävlingar och jag har en liten skrytvägg som vittnar om det men överlag.
 
Tingis var ju ponnyn jag verkligen ville satsa med, hon som hade mest kapacitet men jag fick verkligen kämpa för att nå dit vi nådde, och då menar jag inte tävlingsmässigt utan i personkemi. Hon var en så liten och omusklad skrutt när hon kom till mig och när vi skilldes åt 4 år senare var hon inte ens nästan samma häst längre. Hon har aldrig varit så fin och jag har aldrig haft så kul med henne som sista året jag hade henne.
Hon lärde mig verkligen att det kunde vara ännu roligare att busa omkring på hoppbanan och galoppera i skogen än att fara på tävling. Tingis kommer också vara den som alltid kommer betyda mest för mig.
 
Gucci var mitt lilla projekt som jag skulle ha påsidan om Tingis som jag skulle satsa med. Men när det inte fungerade med Tingis längre så gick allt fokus på hans utveckling och utbildning. Det var varit svårt och det har tagit långtid att nå dit vi är idag. Att utbilda en unghäst är mycket svårare än vad man tror.
Det har varit både med och motgångar och vi har haft våra svackor men han är verkligen en fantastisk ponny med ett hjärta av guld. Sen hade vi otur just det här året med skadan som gjorde att vi tappade det här sista året när vi äntligen skulle få komma ut och rida lite större klasser efter en vinter av mycket träning.
 
Ibland blir saker verkligen inte som man tänkt sig. Men överlag har jag haft underbara ponny år, jag har lärt mig så otroligt mycket och jag skulle aldrig vara där jag är idag om det inte hade haft föräldrar som ställde upp på mig och självklart grymma tränare och underbara ponnyer!
 
Jag har haft egen ponny sedan jag var 13 år gammal och nu är den delen snart slut. Det är snart dags att ta steget och kliva upp på storhäst där jag vet att jag kommer utvecklas ännu mer.
 
Jag kommer aldrig glömma bort min ponnytid och kommer alltid vara en ponnyryttare ända in i själen!^^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let's take it back

Gårdagen blev en väldigt fullspäckad dag med skola från 8.20 till 15.40 sen blev det hem och fara ut i skogen på Gucci, blev en lugn tur barbacka på hacket och han kändes pigg och glad, efter det blev det att fara iväg till jobbet och jobba från 6-21 väl hemma däckade jag i soffan strax efter paradise hotel, märkte knappt att Thai bar in mig i sovrummet, var verkligen helt utslagen!Det var väldigt skönt att ha sovmorgon idag iallfall och sov till 10 trotts att jag ställt klockan på 11 men klev upp och duschade och sånt. Började 12.40 och slutade 15.40 så en helt lagom skoldag.
 
Gucci vilar idag och nu sitter jag och Thai hemma hos Kenny och vi ska snart käka middag. Ikväll blir det tv mys som gäller för hela slanten kan jag då säga, har ju en halv ben and jerry kvar i kylen ;)
 
 
 

You'r so lovely and you don't even know

Måste bara säga att jag är så sjukt glad över att min ponny är så himla fin och känns så fräsch just nu!
Var faktiskt ganska nervös inför denna tävlingsdag då tankarna från Tingis kom tillbaka, även om jag vet att han inte alls har samma psyke så får man lite hjärnspöken, men han bevisade verkligen att jag inte behövde oroa mig.
 
I L:dn i lördags så var han så lugn och fin, hoppade allting med lätthet och det flöt bara på, blev en nollrunda och hade till och med snabbast tid, haha jag som tyckte jag red långsamt ^^
 
Idag i L:d+5an så var han ännu finare, hoppade superfina språng kom bra på allt,dock klev han stort på ett hinder men han känns verkligen så himla positiv och glad! Blev en nolla idag också och hade även snabbast tid idag igen.
 
All rehabilitering och jobb har verkligen gett resultat och jag känner mig så lycklig!<3
 
Annars har jag jobbat kväll på Ica både igår och idag så har varit en fullspäckad helg, nu ska jag lägga mig i sängen se anime och äta ben N jerrys och godis!
 
 
 

Why do I keep going

Drog in båda ponnysarna till hippo igår för lite trim i ridhuset. Började rida Iddy och hon skötte sig bara bra, hon är väldigt "ponnyig" att rida med korta struttiga steg och lite halvtrulig i munnen, men när hon väl kommer i gång så är hon riktigt trevlig, så red henne i ungefär 40 minuter innan jag kände mig nöjd.
Sen blev det Guccis tur och han red jag till och med kortare tid för han var verkligen superfin! Han var så mjuk och fin i traven och jobbade jättebra med bakben och rygg! Sen blev det att baxa ner honom i duschen och tvätta honom. Han var inte speciellt glad på mig men ren blev han iallfafall!^^
 
 

I hope you'r smiling down

Jobbadet igår gick bara bra och tiden rullade på fort, 2 timmar i kassan känns ungefär som en halvtimma och det är ju alltid bra!
Blev sen att komma hem och kolla på Paradise innan det blev dags för sängen och för andra dagen i rad vaknade jag en halvtimma innan klockan ringde av att grannarna ovanför bestämt sig för att renovera -.-'
 
Kan väl inte påstå att denna skoldag har varit speciellt ansträngande heller men det är ju inte förän nästa vecka som i princip allt startar upp på riktigt.
 
När jag slutar idag blir det bara hem och plocka på sig båda ponnysarna för att fara in på hippo. Maja är ju borta med skolan så blir att rida båda 2 i ridhus och trimma lite inför helgens tävlingar. Ska även passa på att tvätta Gucci som verkligen inte är ren någonstans, så antar att han kommer att hata på mig efter det, men ska man vara en vit pojke så får man härda!
 
 

You already know

Första dagen i skolan har hittills gått bara bra, var dock lite struligt imorse då jag råkat få en kurs som jag redan har läst men har fått byta den nu så blir att läsa engelska 7 istället. Får ju meritpoäng för det också som tydligen ska vara bra, har ju aldrig haft problem med engelskan så blir säkert bra. Har även haft introduktion inför 2 nya kurser, Religion och Filosofi, Religion läraren påminner om en blanding av hollywood frun Gunilla och den där konstiga spåkuls läraren i Harry Potter, som sagt hon verkar väldigt speciell!
 
Idag så regnar det dagen till ära och när jag slutar blir det att fara hem och rida Gucci i regnet.
Han var förövrigt jättefin på markarbetes träningen och jag är så himla ovan att han är så lydig och fin som han är nu för jag sitter alltid och väntar på att han ska dra iväg på små hinderna så att jag nästan bromsar honom för mycket. Men allt jag gjort på senaste tiden är ju att träna lydnad och kondition så.
 
Ikväll så jobbar jag även på Ica från och med klockan 6 och efter det blir det kanske att fara på gymmet om jag orkar, beror på hur sent man slutar för man kan ju inte missa Paradise Hotel ;)
 
 
 

I just got to know

Känns ju halvtråkigt att det ska regna de sista dagarna på lovet men men, så kan det va ibland.
Igår så blev det en blöt tur med Gucci i skogen som var pigg och glad och lite halvbusig faktiskt, vet inte om det var regnet eller bara det att han tagit de lugnt ett par dagar, kanske lite av båda.
 
Sen så hände inte mycket resten av den dagen, kollade på idol och såg mitt livs första avsnitt av paradise hotel. Jag säger bara oh holy fuck, finns det sånna där människor på riktigt, blir ju nästan rädd! Sen att 2 av de är 18 gör bara saken ännu mer skrämmande, dels för att de får mig att se ut som 12 ännu mer och dels för att vissa människor verkar vara helt hjärndöda. Hur som helst fårstår jag underhållningsbiten med de och jag måste ju nästan se kvällens avsnitt bara för det.
 
Idag så har jag träning med Gucci på hippo, blev en plats över så då fick jag ta den, ett markarbetespass sitter nog riktigt fint inför helgens tävlingar! Ska bli såå kul att få komma ut på tävlingsbanorna igen, dock så är det ungefär 6 helger i rad som det är tävling nu, så tävlingarna blir helt enkelt träningar ett tag fram över men det blir nog bra!
 
Annars ska jag njuta av min sista lediga dag innan skolan drar igång, siste året, håll ut!
 
 

Even if I wanted to

Jaa gårkvällen blev ju inte alls som vi hade tänkt oss, vid halv 9 tiden satt vi i köket och drack kaffe och skulle precis sätta på en film då Jesper ringde och ville att vi skulle komma över på hans inflyttnings/födelsedags fest. Så blev helt enkelt att ta på sig lite anständiga kläder och kleta på sig krigsmålningen och fara iväg till Nydalahöjd.
 
De hade verkligen fått en superfin lägenhet därborta och kvällen var riktigt trevlig. Kom hem och i säng vid 2 tiden någonting och idag mår jag bara prima, tror dock att Jesper och Charlotta mår lite sämre, haha ^^
 
Annars får vi se vad den här dagen bjuder på, ska försöka ta mig hemmåt lite senare för att rida finaste Grå det är iallfall planen så långt.
 
 

I can't help my self

Igår blev det en film och spelkväll tillsammans med Pappa och Thai, såg Pain and Gain som inte pappade hade sett och den filmen är så brutalt sjuk att de finns inte, att den är based on a true story kan man nästan inte fatta, såå sevärd!
Sen introducerade vi pappa för zombie spel och han var inte den bästa men oj så kul vi hade.
 
Idag har jag varit ute med Gucci på morgonen och sen for vi iväg till Danne. Blev pizza till lunch middag och sen var vi nere på campingen ett tag så pojkarna fick tricka.
 
Nu är vi hemma hos Thai och ska städa lite grann, blir nog en seg kväll ikväll igen men sånna kvällar är så sköna!
Måste ju ladda upp ordentligt med vila nu innan skolan börjar...
 
 

You'll tumble and tremble

Igår fick jag hoppa in och jobba ett par timmar i butiken, det hade jag då inget emot, lite extra klirr i kassan sitter alltid fint! Tiden gick snabbt och det rullade på bra.
Efter jobbet rullade jag förbi mormor och morfar och plockade upp de för att senare köra hem till mig för att äta kräftor och fira att morfar fyllde 67. Var en trevlig och fin kväll!
 
Idag har jag varit ute och skrittat Gucci som var snäll och skötte sig bra, han får skritta nu hela helgen efter vaccinationen innan vi kör på som vanligt.
 
Vad jag ska göra resten av dan vet jag inte än, men det är ganska skönt att inte veta ibland.
 
 

Some die looking for a hand to hold

Godmorgon, blev att kliva upp tidig och glida iväg till tandläkaren vid halv 8 för att skrapa lite tandsten. Det gick då bara bra och gjorde inte speciellt ont, det enda obehagliga var att lyssna på skrap ljudet som man fick kalla kårar av.
For sedan hem och käkade lite frunch innan jag for ut med Gucci på en sväng i skogen och ååååh så fin han var!!
Han var mjuk i handen och var lugn och försökte inte springa på i galoppen utan höll sig på plats hela passet! Duktig bebis häst ( som inte är så bebis längre )
 
Vid 3 tiden ska vi in på Evedensia med Gucci så han får sin hästinfluensa spruta, det blir i alldeles lagom tid så jag slipper missa surf och öviks tävlingen.
 
Bebis Gucci, nog har det hänt grejer^^<3
 
 

Hold it together now

Typiskt mig att lyckas bli sjuk sista veckan innan skolan börjar -.-' Igår låg jag däckad i feber nästan hela dagen samt hostade på allt och alla -.-'
Idag känner jag mig lite piggare men är fortfarande lite skakis, tur att jag har en snäll syster som rider Gucci då. Ska bara gå ut och mocka sen när jag känner mig piggare.
 
 

There is a possibility

Godmorgon, är nyss hemkommen från tandläkaren och det gick då bara bra, hon hade inget att anmärka på förutom lite tandsten som jag ska få skrapa bort på onsdag, känns bra!
 
Idag ska jag ta ut Gucci på en jogging tur i skogen hade jag tänkt och sen ska jag ha myskväll med mig själv och se naruto. Pappa kidnappar Thai ikväll och tar med honom på bio men det blir säkert mysigt för de^^
 
 

I have visions and I belive

Uppdatera bloggen verkar tydligen inte vara min grej just nu, hehe sorry sorry.
 
I fredags hände inte så mycket, for ut och red iddy under förmiddagen som skötte sig super och sen blev det jobb mellan 15-21.
 
I lördags så hade vi besök av ett par kompisar med småbarn sammanlagt 5 stycken som fick turas om att rida på Gucci, min ponny är verkligen snällast i världen och skötte sig hur bra som helst, på kvällen blev det att hänga hos Kenny och bara chilla och kolla på när de spelade fifa.
 
Idag så for vi in på hippo vid 1 tiden och hoppade litegrann, jobbade på en linje räcken med 5 språng i mellan och han var så fin och positiv! Måste bara lära mig att vara lite lättare i handen nu på 3 delade eftersom han tar halvhalterna bra på det så vi inte får in det där sista halva galoppsprånget, men i slutet så satt de ganska bra och han hoppade fint med ett utsprång på ca 1m duktig bebis häst<3
 
 
 

Under the starry sky

Idag har jag i princip inte gjort någonting förutom att ligga i soffan, svettats som en gris och kollat på naruto. Men kändes faktiskt väldigt skönt att bara göra ingenting. Har även följt våra SM ekipage via Equipe och det ser hur bra ut som helst!
 
Vid 4 tog jag en powernap till 5 och gick ut och gav min vita springare lite mat innan träningen halv 7.
 
Det var lydnad som stod på schemat idag, hoppade en "six bars" övning d.v.s att 6 hinder efter varandra på mittlinjen med ett galoppsprång i mellan.
I början ville han springa på ganska mycket det tog ungefär 2-3 gånger innan jag faktiskt fick igenom honom ganska bra och han lyssnade tillbaka och fick in vänster bogen ganska bra. Tror ändå att mitt dressyrpass gjorde oss gott inför denna träning.

Avslutade med ett utsprång på 95 innan vi gav oss vilket kändes lagom, han hoppade iallfall fint och det var inga konstigheter^^
 
 

And when the sky is falling down

Igår blev det att fara in med Gucci till hippo, blev ett svettigt dressyrpass som verkligen var välbehhövligt!
I framridningen jobbade jag mycket med att han skulle ta mina skänklar, speciellt vänster samt lossna i vänster sidan, han lyssnade bra och vi gjorde lite skänkelvikningar som också gick rätt bra även fast han inte är den bästa på det, men det är ju en tränings sak!
I galoppen jobbade vi med igång och avsaktningar, galopperade, saktade av till skritt, fattade ny galopp, gjorde halt fattade galopp osv. Han lyssnar verkligen så fint på både avsaktningarna och igångsättningarna, man behöver i princip bara sätta tillbaka sig lite och spänna magen så saktar han av^^
Sen så fick han sig en liten dusch i spolspiltan som det förövrigt tog en 15 minuter att få ner honom i, är det nån som hatar att duscha så är det han, fast han står ganska snällt ändå när han väl kommer in, det är själva delen in i spolspiltan som han ska vara fånig.
 
Resten av dagen blev det chill häng med pojkvän och Sebra, blev å synda med pizza middag vilket satt väldigt bra.
 
Idag är jag superförkyld och känner inte för att göra någonting, har hoppträning ikväll så får ligga och kurera mig tills dess!
 
 

Destruction is the only way

Kan säga att jag inte tycker om kräfter längre... ont i magen som bara den och kommer förmodligen ligga i soffan typ halva dagen!
 
Idag är det exakt 2 veckor tills skolan börjar, vars tog det här sommarlovet vägen? Det känns ganska tungt att börja igen, är verkligen ingen skolmänniska, jag vet att jag är en person som skulle lyckas bättre genom att plugga distans för det är egentligen inte kurserna som är problemet utan det är själva grejen att vara i skolan, jag gillar verkligen inte skolmiljön, och det spelar ingen roll vilken skola, sen har jag svårt att prestera på beställning så därför hade jag mycket hellre velat lägga upp mitt arbete själv. Men nu när jag bara har ett år kvar så känns det iallfall lite bättre, även om jag inte har nån aning om vad som kommer hända efter gymnasiet men det känns väldigt bra ändå på något sätt!
Dock kommer jag inte ihåg vilka kurser jag har valt det här året, de enda jag kommer ihåg att jag valt är grafisk kommunikation, sen tror jag att jag kommer läsa bild. Varför valde jag ens att läsa bild, jag är ju  totalt värdelös på att rita -.-'
 
 
 
 

Fly me to the moon

Igår satt vi uppe från klockan 10 till halv 1 och kollade en massa hotel i Tokyo, Osaka och Kyoto, hittade en massa fina hotel och känner mig bara ännu mer taggad för varje dag som går!!
Jag vet att det är länge kvar men är så taggad att jag måste bara skriva en massa om det!
 
Idag for jag iallfall ut och red Gucci vid 10 tiden, blev ett lättare pass på åkern då det var så himla varmt ute, han var ganska stel och trulig i munnen, men sen var det ett tag sedan han fick sig en genomkörare.
Imorn blir det iallfall att åka in till hippo och rida i ridhus, då blir det att jobba med sidora kan jag lova!
 
Sen väntades det jobb mellan 12-17, jobbade egentligen till 18 men eftersom alla varor blev upppackade supersnabbt så fanns det ingenting att göra sista timmen så vi fick sluta tidigare, sen väntades det kräft middag hemma hos mig med kladdkaks efterätt!
 
Nu sitter jag och Thai och är sociala med varsin dator och snart väntas sängen.
 
 

Behind the mountains

ååååhhh, det är så varmt att jag avlider, går inte att vara ute och inne är det också supervarmt, jag vill fara å bada med tråk pojkvän vill bara sega i soffan -.-'
 
Har suttit och kollat å hotell idag och hittat några riktigt fina, jag är dock fortfarande orolig över att jag inte kommer ha tillräckligt mycket pengar att spendera när jag är därborta :s Japan är ju som sagt ett ganska dyrt land att vara i, dock så har de en väldigt hög inflation som och gör det dyrare, men vi har en budget så hoppas att den håller!
 
Om ett tag ska jag försöka röra mig hemåt för att rida Gucci men det är fortfarande så varmt att jag väntar nog ett tag till med det ändå!
 
 

Like a deer in the headlights I meet my faith

Vissa av er kommer kanske ihåg att tidigare i sommar så skrev jag ett inlägg om att Tingis kanske kommer hem igen, men det gör hon inte.
 
Königssons bestämde sig för att sälja henne när de kände att de ville tävla och Tingis inte vill det, jag fick förfrågan om att köpa tillbaka henne vilket jag hade tänkt göra också, men jag ville ändå ge henne en chans att komma till ett bra hem.
Just nu så ägs hon av en liten tjej som heter Julia som är kompis med Alicia så Tingis står kvar i Malå men har bara en ny ägare. Julia verkar jättegullig och Tingis ser ut att ha det bra där borta.
Jag saknar henne av hela mitt hjärta men jag vet att hon har det bra vilket är viktigast! Det känns väldigt jobbigt ändå att behöva släppa henne igen då jag ville ha henne tillbaka men jag tror det här ändå är det bästa för henne!
 
Så jag önskar Tingis och Julia en underbar tid tillsammans och att hon kommer kunna ge henne allt som hon har gett mig.
 
Tingis kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta och även om hon inte är min på papper så kommer hon alltid vara min Finaste Röda <3
 
 
 

Truth to be told

Sov hemma i stöcke i lördags och de var en märklig natt, precis när vi låg i sängen och sagt godnatt så hör vi hur ytterdörren stängs igen vilket är riktigt creepy när vi vet att det bara är vi 2 hemma.
Så vi klev upp och utrustade oss med ett skohorn i plast och en elektrisk flugsmällare, samt Basse och sen smög vi omkring utomhus klockan 2 på natten.
Om någon sett oss måste de trott att vi var efterblivna.
 
Igår så blev det en chill dag, for ner på stan ett tag då Thai shoppade loss och jag köpte ingenting, måste spara alla pengar jag kan nu till Japan, sen for vi på en roadtrip till Bygdeå och hälsade på Elias som bor där ute.
Sen blev det att spela  zombie spel och se lite film senare när vi kommit hem tillsammans med lite godis, inte helt fel det!
 
Just nu är jag grinig för Thai väckte mig genom att dryga och alla borde veta att det är totalförbjudet att väcka mig när jag sover!!!
Idag är det iallfall varmt och jag vill fara och bada!
 
 

Tides will bring me back to you

Hopptränade ju Gucci i torsdags i stöcke, det har jag glömt att skriva. Under hela framtidningen så var han super taggad och superspänd och så fort det kom en häst nära honom som galopperade så gjorde han luftsprång och började studsa, haha han som aldrig ens brukar bocka när han får galoppera snabbt i skogen.
När vi började hoppa så lugnade han ner sig litegrann och var pigg och fin på hinder.
Själv känner jag mig lite ringrostig på det där med att hitta avstånd och ibland blev det någon halvhalt för mycket men det kommer tillbaka så småningom, med tanke på att jag inte hoppat ordentligt sedan i Maj är det inte så konstigt.
Avslutade med en liten bana på 80 cm och det var inga problem, han var så fin!
 
Kommer nog hoppa L:d L:d+5 på surf, bara för att det är första tävlingen och sådär, Kan ju va kul att få komma ut och busa runt lite^^
 
 

Until the end of time

Jag och Thai hade egentligen planerat att åka till stockholm över helgen nästa vecka för att hälsa på hans syrra men istället så bokade vi flyg till Japan.
Satt och kollade på flygpriser till Stockholm då jag"bara för att" kollade vad det skulle kosta att åka till Japan över höstlovet och över våran 2 års dag. Biljett priserna var så låga att jag trodde det var ett skämt och vi bokade på direkten! I vanliga fall går det på mellan 12-15 tusen att flyga tur och retur för en person och jag hittade biljetter för
5096 kr tur och retur per person med endast en mellan landning!
 
Är så sjuuuuukt jävla taggad, har drömt om att åka till Japan så himla länge och detta var perfekt i både timing och pris!
 
Nu måste jag bara fixa ett nytt pass då mitt gått ut och spara ihop massa pengar så jag kan shoppa hur mycket som helst!
 
Bara 91 dagar kvar nu!!