Destruction is the only way

Kan säga att jag inte tycker om kräfter längre... ont i magen som bara den och kommer förmodligen ligga i soffan typ halva dagen!
 
Idag är det exakt 2 veckor tills skolan börjar, vars tog det här sommarlovet vägen? Det känns ganska tungt att börja igen, är verkligen ingen skolmänniska, jag vet att jag är en person som skulle lyckas bättre genom att plugga distans för det är egentligen inte kurserna som är problemet utan det är själva grejen att vara i skolan, jag gillar verkligen inte skolmiljön, och det spelar ingen roll vilken skola, sen har jag svårt att prestera på beställning så därför hade jag mycket hellre velat lägga upp mitt arbete själv. Men nu när jag bara har ett år kvar så känns det iallfall lite bättre, även om jag inte har nån aning om vad som kommer hända efter gymnasiet men det känns väldigt bra ändå på något sätt!
Dock kommer jag inte ihåg vilka kurser jag har valt det här året, de enda jag kommer ihåg att jag valt är grafisk kommunikation, sen tror jag att jag kommer läsa bild. Varför valde jag ens att läsa bild, jag är ju  totalt värdelös på att rita -.-'
 
 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback