Where do you find motivation

Nu innan 2014 är slut så är det väl kanska dags att börja skriva någon form av års resume?
 
Januari.
 
Var inne i världens anime och japan period, trodde att jag hade en talang på att rita och gick och köpte massa block och pennor (som jag använt typ 1 gång) och jobbade för fullt med att få igång Gucci i tävlingskondition igen, och hade superträningar för Micke Schultz
Ritskillsen....
 
Februari
 
Pluggade som en gnu för körkortet som jag tog direkt efter min 18års dag! Firade mig med trevligt sällskap, var helt inne på att färga mitt hår rosa, spenderade ganska mycket tid på gymmet,var på clinic med sylve och lotta, tävlade första tävlingen för året som gick superbra och hade en grym känsla inför säsongen
 
 
Mars
Fortsatte med gymmandet, fortsatte drömma om vackert rosa hår och japan, tävlade i Skeå med Gucci och fick både bra och dåliga rundor, fick även pussa på saknade Tingis!
 
To be continued...

Lets call it for tonight

Idag var det nära att vi inte tog oss in på hippo för hjulen hade nämligen fryst fast på transporten, så pappa och pojkvän fick engagera sig i att fixa det och kan säga att det är jääävligt kallt när det är -20 grader!!
Men tillsist fick vi loss hjulen och kunde lösa problemet och ta oss in på hippo!
 
Jag och Maja hade lyx då det var endast vi i ridhuset, vi jobbade över lite studs nått räcke och en kombination. Gucci kändes väldigt fin och taggad, lite off ibland för skänkeln och glömde bort att alla benen måste lyftas över hindret men han hoppade fina språng och allting kändes lätt för honom och vi avslutade på 110 ungefär!:)
 
Imorn väntas jobb mellan 12-16 och blir förmodligen att fara ut och rida efter jobbet, har ju fått smak för det där med sovmorgon och det tycker jag att jag förtjänar(A)
 
såhär såg det ut tidigare idag!
 

I know what you did in the dark

När det är jul så tycker jag det är helt okej att vara osocial och inte uppdatera bloggen. Min jul har varit lugn, skön och mysig och bara varit och njutit av att inte göra någonting speciellt! På juldagen var jag och Maja ute och tolkade med Iddy vilket var superkul! Iddy var superduper taggad, dock så fuska vi och använde en skrana istället för trickskidor men man vill ju gärna leva efteråt också!
 
Idag har jag inte gjort någonting förutom att ligga i sängen, mådde jättedåligt i natt och spydde runt morgonkvisten, förmodligen för att jag ätit alldeles för mycket! Annars har jag pappa thai maja och henke varit på bio och sett Pingvinerna på bio, hade egentligen inga förväntningar men den var riktigt bra faktiskt! Man blir ju liksom aldrig för gammal för att se barnfilm eller hur!
 
Imorn blir det att åka in på hippo och hoppa litegrann, förhoppningsvis kommer det gå superbra!
 

Making it simple

Låter dessa 2 rundor summera upp gårdagen, vinst i 90 för mig och Gucci, tävlade i storhästklass och vinst för maja för 5 året i rad i maskeradtävlingen! Hahahahahha snacka om att Iddy måste vara världens coolaste häst!!
 
 

Are you comming back

Igår så bygde jag och pappa oss en fin snöhäst, det tog ett tag och det var lite knepigt att få till den rätta looken men den blev så braa!!
 
Idag har jag jobbat 8-13 och efter det varit ute och ridit i snön som har kommit!!! Har ni nån aning hur mycket jag längrat efter att få fara och galoppera i snön! Det var heeelt underbart!!
 
Så vad tycker ni om våran snöhäst?^^
 
'

Let's be real

Fredag och det snöar för fullt utomhus, wiihooo som jag har längtat!! Nu ber jag bara till vädergudarna att snön får ligga kvar så det går att rida ute. Jag och Maja har redan planerat att fara och tolka med Iddy nån dag^^
 
Annars så sitter jag mest och väntar på att motivationen för att kliva upp ur soffan ska finnas för att laga någon form av lunch och att pappa ska komma hem, han lovade nämligen att vi skulle gå ut och bygga en Snö-Unicorn när han kom hem. Så som de vuxna, allvarliga och seriösa personerna vi är så ska vi alltså bygga en snö unicorn, inga konstigheter alls!
Haha, när jag var liten så byggnde vi faktiskt den där monsters inc gubben i snö, ni vet den där gröna med ett öga, men den här gången toppar vi det!
 
bild från i onsdags då det bara snöade litegrann
 

Strange things have happend


How do you know for sure

Har haft Do You Wanna Build a Snowman låten från Frozen på hjärnan i 2 dagar nu!! Har ni någon som helst aning om hur irriterande det är??
 
Den här veckan har ju inte varit speciellt glamorös om man säger så men börjar äntligen känna mig på bättringsvägen, dock har jag fått nån dryg eksem liknande sak i ansiktet då jag är supertorr, det kliar och alldeles röd, undra om jag håller på att förvandlas till en jultomte elr något?
 
Annars så har det inte hänt mycket, följde med in på hippo idag igen när Maja trimmade ponnysnara och det såg bara bra ut, Gucci var lite stel men annars såg han också trevlig ut.
 
Nu kan man ju officiellt säga att det är jullov fastän jag varit hemma typ en vecka.
Kan bara säga jul lov, du är extreeeemt välkommen!!
 
 

It was all an excuse

Dagens roligaste har iallfall varit att få åka in på hippo några timmar, inte för att jag kände mig tillräckligt fräsch för att rida själv utan för att kolla på och ge lite tips till Maja som red bägge. Båda två såg riktigt fina ut, trotts att det varit en väldigt lugn vecka förra veckan.
Det är så roligt att se Maja och Gucci tillsammans, de har utvecklats så mycket tillsammans bara på den korta tiden, han är ju absolut inte enkel, tvärtom, han är jäävulskt snäll men kräver väldigt mycket fokus och tankeverksamhet hos sin ryttare!
 
Nu ska jag försöka bädda ner mig i sängen och ta en tidig kväll så får vi se vad min kropp säger imorn, förhoppningsvis säger den att jag är frisk!
 

Walk beside me

Är fortfarande febrig och känner mig allmänt äcklig. Sov riktigt dåligt inatt igen och var alldeles frusen när jag vaknade...så har legat i soffan hela dagen och kollat på Shrek tillsammans med pappa, finns väl typ ingen film som är bättre än Shrek?
Har även kollat igenom Japan bilderna och ååh vad jag vill tillbaka, har dock bara fått hälften av bilderna än från de sista dagarna, men jag kan ju bjuda på en bild iallfall, det förstår jag ju att ni vill!
 
Mitt paket från Dolls Kills kom även idag och jag ber till gud att plaggen passar!
 
Jag i Ueno park ^^
 

Frozen to the ground

Måndagar, fy fan vad jag hatar måndagar, varför kan inte Sverige va som Japan? I Japan är måndag en helgdag, fast de hatar säkert tisdagar istället, men en sådan här regning och grå dag kan knappast göra någon på bra humör.
Själv har jag sovit kanske 3 timmar i natt, har somnat och vaknat om vartannat och kallsvettats nästan hela natten. Kände mig alldeles skakig och illamående imorse så jag åkte till skolan och gjorde bort mitt sista prov för terminen, religionprovet och sen valde jag att åka hem igen. Nu när allt ändå är bortgjort så tänker jag inte pusha mig själv att vara i skolan om jag inte känner mig fräsch.
 
Thai hämtade mig på skolan och körde och köpte glass och chips åt mig så nu ska jag bädda ner mig i soffan, se på film och bara kurera mig helt enkelt!
 

This is for the broken hearted ones

Är inte besviken på avslutande delen av Hobbit filmerna, ett superbra avslut på en helt underbar film serie kan man väl lugnt säga! Alla som inte har sett Hobbit filmerna, gör det!
 
Idag klev jag upp vid halv 8 och for ut och red med Elin, hästarna skötte sig bara bra och det var kul med lite sällskap, annars har jag varit på hippos julshow och det är likabra varje år, var extremt intressant att se bågskytte till häst! Undra vad Gucci skulle säga om jag började skjuta pilar mellan hans öron?
 
Nu ligger jag nedbäddad i sänge och ska se lite serier. Thai slutar vid 19 tiden och då får vi se vad vi hittar på, förmodligen ännu mer serier!
 
 
 
 
 

And in that moment we where alone

Blev en hemma från skolan dag idag då jag kände att jag behövde vila upp mig litegrann, känner mig fortfarande inte helt hundra men tillräckligt för att kunna pallra mig ner till stan för lite middag med Pontus. Party kvällen blir tyvär skippad, haha de få gångerna som det är bestämt att jag ska fara ut så kommer alltid något emellan.
 
Men det blir nog en trevlig kväll ändå, Thai slutar vid 9 och då blire förmodligen att lägga sig i ett bad med lite snacks och ladda upp för imorn genom att se på Hobbit!
Är stöört taggad på sista delen, har hört både bra och dåligt om den men hoppas på det bästa såklart!
 
 

Lock me up inside your heart

Kan ju säga att nu ligger jag för nedräkning, har inte alls tid att bli sjuk just nu, ååh -.-
Får helt enkelt vila upp mig ikväll för imorn är det planer på g! Först ska jag träffa Pontus vid 16 tiden då han bjuder mig på middag och sen blir det att röra sig mot Danne för lite parteey. Får helt enkelt se till att vara frisk eller åtminstånde någolunda pigg!
 
Annars så är det ju faktiskt en lugn skoldag, börjar 9 och slutar 11, alldeles lagom!
 
 
 
 

I've lived a milion lives

Igår blev det att dra in Gucci på hippo för lite trim i ridhuset, det var dock väldigt mycket folk och trångt så blev mer fokus på det mest basica och att han skulle bli lugn och slappna av, han blir alltid lite extra pigg och ofocuserad när det händer mycket i ridhuset men jag tyckte att han skötte sig ganska så bra^^ Avslutade med att galoppera över en cavaletti på volt några gånger och han tyckte det var buskul, snutte <3
 
Idag ska vi iväg på någon föreläsning om ortsnamn med klassen, woohoo så extreeeeeemt intressant -.-'
Men allting är ju bättre än att ha vanlig lektion och vi slutar nog lite tidigare också så det tackar man ju inte nej till!
Är hästledig idag så blir att försöka köra ett gympass!
 
Såhär ser jag ut idag, sämst hårdag men har ju ett awesome linne från Killstar så det väger ju upp allt! ;)

I'll be out serching for you

Åååh, håller på att få krupp på min skoldator just nu! Det går inte att spela upp filmklipp från internet och de klippen som går att visa blir de inget ljud på, kanske dags att inse att min dator behöver lämnas in på lite rensning!
 
Igår var iallfall en awesome kväll, vi beställde pizza såg A Milion Ways To Die In The West, en riktig B film men har man dålig humor så har man (A) Sen såg vi Oculus, skräckfilm som var riktigt tvistad och bra, men krävde lite tanke verksamhet^^
 
Idag blir det en lugn dag, ska in på hippo med Gucci på kvällen för lite trim i ridhuset, kan nog behövas efter hur pigg han var i fredags på hoppträningen!
 
Nu ska jag fortsätta sega!
 

Lost in the day and the past

Som det gamla TH fanet jag är snubblar jag alltid in på deras låtar lite nu och då, Men ååh de är ju så bra, deras nya skiva Kings Of Suburbia visar verkligen en heeeeelt ny sida av dem och deras musik, de har verkligen växt ifrån den där pojkbands grejen, vilket är lite synd men deras nya stil är faktiskt underbar på sitt sätt, väldigt futuristiskt och modernt.
 
Men säger bara daaamnnnn vad några år kan göra med utseendet. Nu har pojkarna blivit män och holy lord, skulle inte tacka nej till det där liksom, hehe sorry mamma och pappa samt pojkvän men seriously, daamn!
 
 
 
 

How do you define yourself

Igår jobbade jag mellan 8-13 sen blev det hem och powernapa till 4 innan det blev att fara till Thai, där blev det filmkväll och lite choklad, helt underbart!
 
Idag är det tråkmåndag och jag har långdag också -.- Men får se fram emot när jag slutar för ikväll blire häng hemma hos Sebra, får se vad kvällen bjuder på iallfall!^^
 
Asså kom igen vinter vars är all min snö någonstans????!
 

Just give in

Igår var jag inne på hippo med båda hästarna och trimmade lite dressyr.
 
Började med Gucci och herreguuuuuud så fin han var! Han bar sig hur bra som helst, jobbade i lugn sammlad trav och galopp, fick igenom honom i sidorna hur bra som helst och han var verkligen en riktig dröm att sitta på!
Iddy kämpade också på bara bra, hon behöver en del uppvärmning innan man kan börja böja och ställa henne men allt eftersom släppte hon mer och mer och blev riktigt trevlig. Sen har hon det lite jobbigt med galoppen men hon kämpade på bra och bar sig väldigt bra!
 
Idag var det hoppträning, aaaaassvår lydnads övning. Började med att rida Iddy och hon var väldigt pigg och glad, det svåra är såklart att ställa om sig och hitta känslan i hennes gångartsrytm, så den första halvan av träningen var lite sådär, hittade inte riktigt känslan och kom lite stort på några hinder men sen de 2 sista rundorna så kändes det riktigt bra ändå! Hon är ju så himla snäll!
 
Gucci var däremot heeelt galet pigg! Det var som om dressyr trimmet igår aldrig hade varit för idag var han superstel i höger sidan och ville bara bita tag i bettet. Det är ju annars vänster som alltid är hans problem men vänster sidan var jättebra! Sen var han verkligen gaaaalet pigg och han var verkligen fokuserad och till och med snabbare än mig i huvudet och det händer i princip aldrig! Han brukar alltid vara lite smått efter i tanken men idag var han verkligen på hugget! Hade väl önskat att ha lite mer kontroll på honom mellan hinderna men han blir så brutalt stark!
Dock så fick han smälla igenom ett hinder en gång för att han vägrade ta högerskänkeln och drog bara iväg så då satt jag helt enkelt kvar och väntade på att han skulle fatta själv att han måste bromsa upp och ta högerskänkeln för att ta sig över hindret och då brakade vi igenom det istället -.-'
Men han blev inte alls feg efter det, som han lätt blir när han råkar slå sig, utan han tog det jättebra och rättade sig faktiskt efter det!
Han var verkligen jätteduktig idag! Hoppas att han får lite mer attityd nu i framtiden, ha skulle behöva tuffa till sig^^
 
 

It's a stormy weather

Tisdag och känner faktiskt att det här kommer bli en bra dag, ioförsig har halva dagen gått men det gör ingenting, klev upp vid 9 och mockade stallet innan det blev frukost, basse mys och göra mig iordning inför skolan.
Har ju bara 2 lektioner idag och efter det väntas det gym! Blir nog att köra ett ben och mage pass och kondis såklart!

Just nu sitter jag på sista lektionen och inspekterar de nya lysrören vi fått i klassrummen, de ska tydligen vara en del av den ljusterapin som ska införas ifall det kan göra eleverna piggare och mer produktiva. Hmm får väl se vad jag tror om det men de nya lysrören har iallafall trevligare ljus!
 

The one who loves you back

Måndagar må vara den jobbigaste dagen men nu är den snart över!
Dagens snackis blev ju iallfall något idiot slagsmål mellan nå elever, tydligen folk från andra skolor som kommit dit och var huuur mycket folk i mitten som helst när man kom tillbaka efter lunch, Seriöst har folk inget bättre för sig? Om man nu ska slåss kan man väl åtminstånde göra det utanför skoltid -.-'
Speciellt när de visar Diselråttor och Sjömansmöss i mitten, vem orkar kolla på fight då liksom?
 
Har precis varit ute i stallet och promenerat Gucci i snöslasken och förberett litegrann så nu väntar jag på att mamma ska komma och säga att det är dags för julpynt och lussebullar^^
 
Tydligen var det så intressant att vk var tvungen att skriva om det också -.-' idioter!
 

Im alone but i know everything you feel

Igår blev en typisk soffliggar söndag, helt underbart och perfekt! Sen att det var första advent gjorde att allting blev mycket mysigare, synd bara att mina såkallade pojkvän råkar vara Grinchen själv -.-' Själv så tycker jag att december är en av de bästa månaderna på året, kylan gör mig inte så mycket så länge det inte blåser och är snöstorm, sen så gillar jag musiken och stämningen helt enkelt, och att man får äta hur mycket godsaker som helst utan dåligt samvete!
 
Idag så vankas det julpyntningsdags i stallet allihopa och lite julfika på det, låter ju hur mysigt som helst!!
 
Näe nu kanske jag ska ta och intressera mig i Muhammeds syn på islam och om judiska traditioner, vankas religion prov snart..