To have and to hold

Igår blev det en segdag fram tills 6 tiden då vi följde med Kenny på lite jobb, han jobbar innom flyttstäd så var i ett hus långt ute i skogen och städade ett par timmar. Kom hem sent och blev att laga mat och sova direkt.
 
Idag får vi se vad som händer. När Thai slutar jobber åker vi förbi mormor och morfar och hämtar upp Strumpan och sen far vi vidare till mig och jag ska fara ut och rida Gucci. Han var riktigt dryg och jobbig igår, super stel i vänster sidan och sen att vi blev jagad av brems hela passet gjorde inte saken bättre.. hoppas att det är mindre brems idag!
 
Sen blir det kanske att fara på gymmet,vem vet!
 
btw vad tycker ni om min nya sexiga bränna? -.-'
 

Lost and found

Har varit i Vindeln och kollat på tävlingar hela dagen. Vårat Div 2 lag tog hem vinsten, får ju helt enkelt hoppas på att vi i år tar hem både, eliten, div 1 och 2 det hade ju varit ganska mäktigt! Bästa syster och Iddy Piddy lyckades sätta sin sista nolla i L:a och är nu kvalad MSV, så jävla kul!!
Självklart har jag fortfarande inte lärt mig funktionen att använda vare sig solskydd eller keps så får ju skylla mig själv att jag har en ful tröjbränna och solsting. Igen... trodde jag hade lärt mig vid det här laget att jag inte tål att vara ute i solen.
Så när jag kom hem från Vindeln däckade jag i sängen i ca en timma innan jag kände mig tillräckligt levande för att äta middag.
Nu ligger jag återigen i sängen och ska se lite Naruto innan det blir dags att sova.

I will always return

Gårkvällen var riktigt trevlig, blev att dra ihop ett gäng och spela beach volley på ängarna, måste tilllägga att jag är brutalt dålig på alla sporter där någon form av boll ingår. Så hade egentligen bara tänkt sitta på sidan och kolla på dels för att jag är så dålig och dels för att jag hade jätteont i min höft. Dock så blev jag meddragen i spelet ändå och sen klagade alla på mig när jag var dålig, jag varnade ju dem faktiskt innan!
 
Sen for jag och Thai hem och gjorde kladdkaks smet och såg på Spirit, har nog sett den filmen 12445 gånger men det kommer föralltid vara min favorit disney film, haha blir som ett litet barn igen när jag ser den och sjunger med ialla låtar^^
 
Tog en skön sovmorgon imorse till 11 och kom hem vid 2 då jag åt frukost, och efter det for ut med Lilla Grå.
Red på en åker och gjorde lite serpentiner och travade mest runt då han inte ska gå så mycket på böjt spår än. Han var iallfall riktigt riktigt fin!
 
Imorn är det ju tävling i Vindeln som jag dock inte kan vara med på men hänger med som åskådare/fotograf och hejarklack på både laget och på Maja som vi hoppas sätta sista nollan till Msv b
 
 
Spirit: Stallion of the Cimarron Movie Poster

And the blame is on me

Varit ute och ridit min lilla prins och han är verkligen så fin, tror en ordentlig vila gjorde honom gott, även om han är väldigt pigg. Sen känns det också som att jag på något sätt har blivit starkare i min ridning, jag får ihop och upp honom mycket bättre och känner att jag kan rida mer med sätet och magen. Satte på mig sporrar idag då han blir lite skänkel döv och gärna flyter i sidorna litegrann men idag gick det riktigt bra, han var pigg och fin men inte för pigg. Har ökat upp trav minutrarna och han kan nu trava på ett tag vilket känns bra. Börjar få lite hopp om att vi kanske hinner komma igång till slutet av säsongen ändå^^
 
Annars har jag duschat och städat litegrann och nu ska jag sätta mig och nörda Naruto tills kära pojkvän kommer!
 

Make some noise

Godmorgon, sitter återigen och nördar Naruto, ska bara se ett avsnitt till (hehhe dubbelavsnitt) innan jag går och äter frukost och går ut till stallet.
 
Thai kommer förbi lite senare och ikväll så blire lite mys nere vid ängarna tillsammans med lite vänner.Låter som om de kommer bli en bra dag det här^^
 
 

I manage to stay put

Tar en paus från mitt naruto maraton för att förklara att Victoria Cambell är så brutalt övermänskligt perfekt att jag dör av avundsjuka!
 

Follow your heart

Idag har jag släppt ut hästar och efter det segat ett tag innan jag och lillasyster åkte in till stan och käkade kinamat med de 2 thai bröderna, det var trevligt, sen skilldes vi åt för lite shopping. Själv köpte jag ingeting, men Maja shoppade lös på en massa fint. 
När vi kom hem från stan for jag och Maja ut och red en stund och nu sitter jag planterad i soffan med en piggelin och planerar att inte röra mig härifrån innom den närmsta framtiden.
 
 

How many times do I have to tell you

Blev en vilodag från gymmet igår, vilket kändes ganska skönt ändå. Blev att synda med lite pizza till lunch igår men det tyckte jag att jag förtjänade^^
 
Annars så låg jag bara och såg Naruto hela kvällen och började på Naruto Shippuuden, såå spännaden, har sett det hela morgonen med bara lunch break imellan.
 
Mina föräldrar åkte till Lycksele imorse så min lillasyster är hemma och tar hand om gården tills jag kommer hem ikväll, lovade att äta middag tillsammans med thai och hans pappa så det blir trevligt. När jag kommer hem blir det ut och trava Gucci igen, det är verkligen såå kul och jag kan inte vänta förän jag får börja galoppera, men det är nog ungefär 1½-2 veckor bort beroende på. Som sagt jag tar det ganska lugnt med igångsättningar, men ser det som att det kommer bli värdare i längden.
 
Får se om det blir gym ikväll också, isåfall blir det ett axel och bröst pass^^
 

Those where the days

Gaaaahhhhh, har nu äntligen sett ut första säsongen av Naruto!! Det har tagit ungefär ett år eftersom serien är 220 avsnitt lång och jag har tagit några pauser då och då men nu är den äntligen utsedd och jag får börja se säsong 2 Naruto Shippudden!
 
Är sååå taggadd att jag inte vet vars jag ska ta vägen!!
 
 
 

Just let it all out

Blev att fara på gymmet tillsammans med Thai och Axel, planen var att jag skulle köra ett köttigt benpass, det gick ju inte så bra. Pojkarna flummade runt så mycket att jag inte kunde hjälpa att ryckas med. Men det var iallfall kul^^
 
Blev att komma hem, klippa Thais hår, duscha och sen hoppa ner i sängen tillsammans med en cocos yollibox och Naruto^^
 
Idag har jag iallfall hunnit vara ute och trava Gucci, han är fortfarande pigg och glad och det ska bli så kul att få rida igång honom mer. 
 

Who will remember our last goodbye

Kände mig hyfsat pigg när jag klev upp i morse och även om jobbet var lite halvsegt så gick timmarna snabbt.
For hem och red Gucci och blev att premiär trava idag på några raksträckor. Han var väldigt pigg och halv spänd så fick sitta och hålla och passa honom hela tiden, men ååh vad jag bara vill att han ska komma igång! Har sån sjuk träningsabstinens att det finns inte, tog jättelång tid innan jag kunde sova inatt för jag satt och tänkte på hoppträningar och tävlingar :(
 
Nu ligger jag hemma hos Thai och ska se lite Naruto. Vi smyg smakade av Yolliboxen som vi köpte igår i cocos smak, yollibox är alltså typ frozen youghurt (ni har säkert sett de på ica) Iallfall så var den brutalt god! Älskar cocos i alla former så den här var en riktig fullträff! 
Haha när vi skulle ställa in den i frysen igen för att spara till ikväll så sa han att jag skulle ta en stor sked innan han ställde in den, så jag tog ungefär halva lådan på en sked och sen blev han sur på mig. Vadå, man kan inte säga ta en stor sked och sen bli sur när man gör det -.-'
 

To be able to change you must be sick and tierd of being sick and tierd

Blev att fara ner på gymmet i en timma och köra ett köttigt biceps triceps pass, är fortfarande pinsamt svag men har åtminstånde lärt mig att lyfta på rätt sätt, jag är ju sne och felmusklad i axel och ryggpartiet vilket gör att jag lätt lyfter fel, det är något jag verkligen har försökt jobba på att kunna lyfta rätt så jag kan jobba på att räta ut mig.Kunna lyfta tungt kommer sen^^
Avslutade med 1 mil på cykeln och de 4 sista kilometrarna körde jag 30 sekunders intervaller varannan minut då jag skulle maxa på, brutalt jävla jobbigt och känner mig slut men nöjd. Kommer nog ha rejält ont i armarna imorn men det gör ju ingenting då jag planerar att köra ben!
 
Kan ju alltid låtsas att det här är jag på gymmet,vi båda är ju åtminstånde blonda....
 

I give you all of me

blev å ta en sovmorgon idag igen, känns rätt skönt att inte behöva ställa någon klockan även om det känns lite surt att sova bort halva dagen då jag klev upp halv 12. Jobbade mellan 15-19 så blev kort pass idag, trodde det skulle vara lugnt med folk men det var fullt ös idag med, men det är skönt då går tiden snabbt!
Hann få en liten paus så jag hann äta middag och nu sitter jag och väntar på att pojkarna ska sluta spela tv spel så vi kan åka och gymma, ska verkligen försöka ta tag i gymmandet åter igen!
 
Imorn väntas jobb mellan 8-15 och sen blir det hem och rida Gucci, hade tänkt börja trava honom imorn så det känns kul, sen ska jag försöka pallra mig på gymmet också!
 
 
här har vi min motivation!

It's time to shine

Hoppas alla har en bra midsommar, det har jag iallfall. 
 
Blev en sovmorgon till halv 11 och vid 3 tiden rullade vi hem till mig där det bjöds på gomat och tårta samt det årliga Kubb VM ala Persson. Det vinnande laget iår bestod av Thai, Jag, Maja och Morfar, kan väl inte påstå att jag bidrog speciellt mycket till laget mer än att jag fick ner kungen när det var dax. Men man måste ju spela strategiskt och låta de andra göra grovjobbet ;)
 
Är nu tillbaka i stan och har kollat lite fotboll, blir nog att spela lite tv spel senare.
 
Imorn väntas jobb mellan 15-19 så blir ett väldigt kort pass, Mamma tar Gucci så får vara lite hästledig också :)
 

Some die young

Känns nästan tragiskt att jag har träningsvärk i vaderna idag efter skrittarbetet med Gucci igår, tyckte ändå att jag inte behövde arbeta så mycket med skänklarna, haha otränad jag börjar bli, fast det är väl så när man inte ridit ordentligt på länge.
 
Jobbet igår gick bara bra, mina 6 timmar flög förbi extremt fort, var kunder hela tiden och hade knappt en lugn stund enda fram till stängning, men det är så man vill ha det!
 
Sov som en liten sten i natt och drömde massa skumt, bland annat att vi levde i Harry Potter världen och att vi skulle kämpa mot de onda och jag var the chosen one, sen helt plötsligt hamnade vi på en ponny tävlingar typ 5 år tillbaka i tiden då alla gamla godningar från när jag var liten var med och tävlade. Förstår mig inte på min hjärna.
 
Har iallfall varit ute med min kära grå som skötte sig hur bra som helst, och nu degar jag i sängen innan jag ska ta och rulla mot herr pojkvän.
 
 

You'r scared I can see you tremble

Hade ju planerat att gymma imorse men inte blev det så. När Thais pappa skjutsade ner honom till stan för jobbträff vid halv 9 så erbjöd han sig att skjutsa hem mig också. Det kan man ju inte tacka nej till, slipper man sitta och frysa i en busskur.
 
Hur som helst så har jag varit ute med Gucci, blev skrittarbete på Anders ridbana och det gick faktiskt riktigt bra, gjorde lite öppnor, serpentiner, red både utåt och inåtställd på volt samt tränade på att flytta ut bakdelen lite och sen avslutade vi med lite skänkelvikningar. Det måste vi absolut träna på mer, speciellt när han ska korsa åt höger då han inte alls är lika stark och gärna glider ut.
 
Sitter iallfall redo i min säng för att åka till jobbet vid halv 3. Är så himla skönt att göra bort allting så man får lite ledig tid såhär innan jobb. Förhoppningsvis är det mycket folk men det är ju 2 dagar innan midsommar så det borde vara lite lagom kaos sådär:)
 

Give me some colors and I'll show you a rainbow

Varför kan inte mitt hår också vara såhär vackert!!?? (gråter innombords)
 
 
 

I told you the truth

Hatar att google chrome laggar så jag måste använda explorer när jag bloggar -.-' Går så sjukt långsamt!
 
Iallfall så blev det ingen trip till gymmet idag, hade så ont i kroppen att det enbart kändes jobbigt.
Så blev att sova länge och mest sega hela förmiddagen. For ner på stan vid 3 tiden och kollade runt lite på rean men hittade inget lockande, umes utbud av kläder har verkligen blivit sämre, till och med Carlings som alltid brukar ha nått bra ;/ Tur att jag snart får in lite nytt från Sheinside.
Blev även att spela lite biljard för första gången sedan förra sommaren och kan ju säga att man var lite ringrostig, hehe. Sen blev det iallfall kräftmiddag hemma med familj och det var riktigt gott! Skulle kunna äta kräftor varje dag hur gott som helst!
For ut och skrittade Gucci också, blev en barbacka på täcket eftersom det regnade. Han var lite stissig idag och tyckte det mesta var läskigt, speciellt en gubbe som höll på att svetsa -.-' Imorn blir det iallfall skrittarbete!
 
Nu sitter jag i soffan med Thai och Mick och tittar på medan de spelar, låter pojkarna som kan spela sköta sitt, jag hoppar in då och då när det behövs.
 
Imorn väntas iallfall gym på morgonen, sen blir det stall innan det är dags för jobb, jobbar mellan 15-21 så blir ett lagom 6 timmars pass!
 

Worry less

Igår efter middagen blev det att fara iväg en sväng på gymmet, har inte varit där på alldeles för lång tid (igen!). Hur kommer det sig att jag aldrig lyckas göra gymmandet till en vana? För jag tycker ju ändå inte att det är såå tråkigt.
Hur som helst så blev det ett ben och mag pass och det känns idag kan jag lova, vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorn..
 
När jag kom hem igen blev det att sätta sig och beställa lite kläder från Sheinside, såååå fina kläder till sjukt bra priser, speciellt nu när det är rea också, så väntar förväntansfullt!
 
Idag så ska jag pallra mig ner till gymmet igen, blir nog att köra axlar och bröst, innan det blir att fara hem till stöcke och skrittjobba finaste grå och äta middag med min familj då mamma och pappa firar bröllopsdag.
 
 
 

My personal saviour

For hem vid 9 imorse och gjorde stall, är fortfarande förvånad över att jag lyckades sova så bra som jag gjorde inatt med tanke på att jag råkade powernapa igår mellan 4 och halv 9, så trodde aldrig att jag skulle kunna sova när jag la mig vid 12 men joodå lyckades somna hur fort som helst. Så skönt!
 
Iallfall så for jag ut och påbörjade skritt arbete med Gucci, tog till och med sadel och träns idag, annars har jag ju skrittat barbacka på hackamore i 5 veckor. Arbetade enbart med formen och att han skulle flytta för skänkeln åt båda hållen samt att jag gjorde små öppnor. Han var inte alls så stel som jag hade förväntat mig så det var kul. Med gjorde ju inga avancerade grejer så. Imorn blir det lite mer fokus på skänkelvikningarna och lite mer öppnor, och kanske ska påbörja slutor, både jag och han är ganska dåliga på det så kan ju va bra och träna!
 
Annars har inte mycket hänt idag, har precis ätit middag och nu ser vi lite anime och ska försöka tvinga Thai att börja se Misfits med mig, har sett den serien tidigare men den är riktigt bra så vill se den igen.
Annars blir det nog att lära mig att spela senaste CoD  som vi köpte för ett par dagar sedan. Verkar mycket svårare än de andra då det nu inte är zombies utan aliens.
 

You'r taking all I want


Cross my heart and hope to die

Lyssnar på ständiga favoriten BMTH och väntar på att klockan ska blir halv 6 så jag kan åka till tåget och hämta upp min pojke som kommer hem idag. Han skulle ju egentligen vara borta tills på söndag men eftersom han känner sig riktigt dålig i sin förkylning så tog han tåget hem idag.
 
Själv så har jag pussat på Gucci och passat på att klippa hans man, kapade den på hälften, dock måste jag tunna ut den ordentligt för den är brutalt tjock, och sen som alltid så blir det väl kanske inte den jämnaste klippningen, hehe tur att jag är bättre på att klippa mänskligt hår!
Han skötte sig iallfall bra men man märker att han börjat bli less på att bara skritta, imorn hade jag iallfall tänkt ta bett på honom och skritt jobba, böja lite i sidor och sånt där så han får aktiver huvudet iallfall, så får helt enkelt ta de här veckorna att göra honom mjuk och följsam i sidorna.
 
Efter stallet så blev det att hoppa i ny bikinin och lägga sig i solen, riktigt skönt var det och jag lyckades till och med somna en timma när jag solade ryggen, hehe skönt med en powernap sådär.
 
Bju på en ful gammal gif

There is a heaven belive me I've seen it

Goodmorgon, hade tänkt kliva upp tidigt och fara och kolla på Micke träningen idag men när klockan ringde så kände jag mig döende så blev en sovmorgon iallfall, skönt! Man får ju passa på med sånt innan mina arbets pass börjar. Dock jobbar jag bara 3 pass nästa veckan men har ganska mycket jobb som väntar ändå under sommaren.
 
Idag så ska jag inte göra någonting på hela dagen förutom att sega och ta hand om min fina grå som ska ut och skrittas längtar verkligen till att sätta igång honom, men han är ju somsagt en känslig pojke så blir att ta god tid på mig.
 
Ska nog faktiskt försöka masa mig ut till stallet innan det är dags för lunchhö (har inte släppt de på bete än)
 
 

Control your emotions

Idag har jag varit vaken i princip sedan klockan 5 imorse när Thai for på jobbet. Han kom hem ett par timmar senare och packade inför sin tripp till Eskilstuna och vid 8 så åkte han iväg med sina vänner och jag for hem.
Åt lite frukost innan det bar iväg till stan vid 10 men familj medan de gjorde ärenden. Han springa in på Kicks och köpa lite nödvändigheter innan jag och pappa for iväg och tittade på en bil åt mig. Dock var det kanske lite mycket grejer som skulle behöva bytas ut innom en snar framtid som skulle kosta mer än vad bilen såldes för så nja, men annars trevlig bil.
 
Sen bar det av mot stöcke för att kolla när Maja och Iddy tränade för Micke, sen blev det hem och duscha innan det bärde av mot Thai igen då hans familj hade middagsbjudning så åt en massa go mat och lite fika innan jag bara hann rulla hem innan det bärde av mot jobbet en med pappa för att fixa lite grejer och nu är jag äntligen hemma och ska sätta mig och sega ett tag, är otroligt trött så blir nog sängen på ett tag!
 
 

Color me blue

En dag ska jag ha perfekt blått hår, så avundsjuk!

I'll be back

Återbesöket med Gucci idag gick bara bra och han blev friskförklarad!^^ Eftersom han är en känslig liten pojke så kommer han få skritta 2 veckor till innan jag börjar rida igång honom och jag räknar med en process på ca 8-10 veckor. Vissa kanske tycker det är jättelång tid men jag tar gärna lång tid på mig för att det ska stärka och bli så bra som möjligt och att han får hålla sig fräsch i framtiden.Tänker använda mig av samma upplägg som när jag satte igång Tingis och efter sin skada och hon har aldrig haft problem sen dess.
Dock så lite surt så har Meja blivit såld så där sprack ju det med att få rida henne i sommar men men..
 
Är iallafall på bra humör och ska snart äta lite tidig middag innan jag ska iväg till Ica för möte :)
 

won't you stay with me

Har varit ute och promenerat kära Gucci tillsammans med syster, han var snäll dock väldigt lat och ville mest stanna och äta gräs (som vanligt då). Försökte iallfall träna att springa med honom inför imorn då det är åter besök igen så får åter igen hålla tummarna. Har verkligen ingen aning om hur det kommer att gå vilket känns jobbigt. Hade ju hoppats på att han var frisk då men det var inte speciellt stor skillnad. Eller på vänster fram var det knappt någonting men jag såg ingen större skillnad på höger.. Jag undrar vad som händer ifall han inte är bra nu, tror knappast man behandlar 3 gånger på raken? Rönkar man då elr? Har verkligen ingen aning då jag aldrig varit med om det här förut och hade väl hoppats på att jag aldrig skulle göra det heller.. men men, får hålla tummarna till imorn vid 2!
 
Nu ligger jag mest i sängen och ska väl försöka vila lite innan träningen, har jag tur kommer jag i slutet av veckan anmäla till tävling i Vindeln med henne men det beror på ifall de som provred i helgen vill ha henne.
Är iallfall sjukt kul att ha en häst att få träna medan ens egen är skadad.
 
Här är 3 bilder från träningen förra veckan :)
 

I crash from above

Blev att fara på syrrans skolavslutning idag på morgonen, kändes kanske lite ovärt med tanke på att 8 faktiskt inte gör någonting men men, har inte varit på CH sen jag gick ut för 2 år sedan och jag saknar det inte ens lite!
Efter avslutningen blev det att äta lite kinamat på stan tillsammans med familj och det var mysigt, nu sitter jag i mitt rum och vilar ett tag innan jag ska ut och ta hand om Gucci, jag och syrran ska fara ut och skritta på ett tag.
 
Ikväll väntas iallfall träning med Meja så det ska bli kul!^^
 
 

I dream in gold and glitter

Har suttit och kollat på hästnet ett bra tag nu och åååh vad jag blir sugen på storhäst! Jag har alltid trott att jag alltid kommer vara en ponnytjej men nu när jag har blivit äldre så känner jag på något sätt att det är dags att ta steget, att kunna utvecklas ännu mer och börja på en helt ny nivå. Problemet är ju dock hur jag ska lyckas trolla fram minst 100.000 då jag vill ha en häst som är mellan 8-14 och ska ha gått minst 130 hoppning. Vara pigg, hoppa allt, gärna ha lite nerv och ska inte bli tung och stark. Hittade en superfin som jag verkligen kunde se mig själv på men hur trollar man fram 165 tusen bara sådär? Helt galet vad stora prisskillnader det är från ponny till storhäst. På ponny kan du i princip få en SM ponny för 100 och på storhäst kanske en som gått 120 för 100. 
 
Hur som helst så är det här min favorit av de jag kollat hittills, aja drömma kan man ju alltid göra..
 
 

Just about time

Denna dag önskar jag mer än någonsin att jag varit ett år äldre för asså fan vad jag önskar att jag också tog studenten idag! Dock känns det lite bättre med tanke på att det "bara" är ett år kvar nu, var väldigt mycket surare när det var 2, dock har faktiskt 2an varit väldigt tung, inte skolmässigt med uppgifter och prov och sånt, utan bara psykist tungt att behöva vara där när man känner att man inte borde vara där och inte passar in. Men jag har faktiskt hopp om 3an och tror att det året kommer att gå fort, det får jag hoppas iallfall!
 
Om ett tag ska jag och Thai iväg och fira en kompis som tagit stundenten och sen får vi se vad som händer mer, kommer nog bli fullt upp hela dagen^^
 

I want to start over

Under lördagen blev det i princip att städa hela dagen eftersom mamma och pappa kom hem från Kreta. Innan vi skulle hämta upp de på flygplatsen for vi förbi Sebra ett tag och kom fram till att ikväll skulle det bli utgång. Lokal hade tydligen bartömmning så det lät ju bra. Så åkte och hämtade mamma och pappa och sen for vi tillbaka till stan för utgång.
 
Hade faktiskt en kul kväll, dock har jag lite halvdåligt samvete eftersom jag inte behövde betala mer än entrén på hela kvällen. Blev bjuden på alla drinkar samt en shot (som förövrigt var så brutalt äcklig) och sen fyllekäk efter det. Det var rätt mycket folk och de spelade skön musik, hade det inte varit för att jag är feg och inte tillräckligt onykter så hade jag också dansat. Jag och dans är verkligen 2 saker som absolut inte går ihop men av att titta på alla andra som dansade så känner jag att jag hade iallfall inte varit sämst. 
Kom hem klockan 4 på morgonen och sov till 2 dagen efter. Snacka om att slösa bort tid!
 
Blev att fara och se Malificent på bio vid 4 och kan bara säga att det var såå bra, och Angelina Jolie är verkligen brutalt snygg! Sen åkte vi förbi Sebra innan vi slutligen landade hos Mick och vid halv 10 på kvällen blev det äntligen att äta dagens första och sista måltid. Kan säga att jag var brutalt hungrig då iallafall!
 
Idag så har jag inte gjort så mycket, lämnade in en svenska grej och for sedan hem och gjorde stallet och pussade på min fina ponny och nu ligger jag och väntar på bussen in till stan igen.
 
Så har min helg sett ut iallfall!
 

We'll be surounded

Igår så blev det att pressa ute i solen under morgonen, var hela 30 grader på våran framsida så man kände sig som en stekt korv när man låg där. Så vi packade ihop oss i bilen och åkte iväg till Norrmjöle för att bada lite, mycket varmare vatten än i bettnäs vilket var skönt. Basse blev också överlycklig han älskar ju att bada^^
 
Sen gjorde jag bort stallet innan jag och Thai for in till stan för att ta en fika. Var shopping sugen men eftersom det var nationaldagen igår så trodde jag allt skulle vara stängt men det var det inte så blev lite snabbshopping.
Fick bara med mig saker som jag aboslut behövde som en bikini, hittade äntligen en fin som faktiskt passade, sen ett par svarta shorts, hårfärg (behövde definitivt!!) en ny eyeliner och en suddpensel.
Perfekta grejer, har fortfarande en hel del saker kvar jag skulle behöva handla men det får vänta till i veckan^^
 
--
Nu är det morgon har sovit gott och min käre pojkvän klev upp och släppte ut hästarna och gick med Basse på morgonen så jag fick sova. Nu sover däremot han själv som en sten.
Ska fara ut och göra bort stallet innan det blir supervarmt och skritta Gucci lite. Egentligen vill jag knappt göra något med honom just nu, vill ba att han ska stå still och bli bra men det funkar nog inte så.
 
Hur som helst dags att gå!^^
 

Slow down, take your time

Idag är det sådär äckligt kvavt varmt ute att man knappt vill vara ute, känns som om man ångkokas så fort man öppnar dörren.
 
Idag har jag inte gjort mycket, förutom det vanliga och det känns väldigt skönt. Funderar på att sätta mig och internet shoppa lite bara för att jag kan och för att pojkvän inte är hemma och håller koll på mig, hehe (A)
 
 
 

Failiur is not an option it's a choice

Är precis hemkommen efter en träning med Meja och oj så svårt det var idag men verkligen superkul och lärorikt!
 
I början av passet kände jag att jag redan hade bättre koll på vad jag behövde göra och hur hon fungerar så hade ett bättre tryck och tempo i henne  och ramade in henne bättre. Hoppade lite linjer, samma som förra veckan fast åt andra hållet och det kändes bra det med. Sen satte vi ihop allt till en bana fast med lite fler hinder. Första gången jag hoppade bana med henne, och det var en riktigt svår bana också där hinderna kom superfort, på relaterade linjer och man var hela tiden tvungen att tänka. Jaa det blev kanske inte världens snyggaste runda direkt då det blev lite för mycke plock i handen och ibland tappade jag benen så blev lite orytmiskt på vissa ställen men ponnyn ställde upp ändå och var hel schysst! Fick hoppa några saker och då försökte jag att inte plocka så mycket i henne utan mest bara var stadig och hålla om och då gick det mycket bättre!
 
Lär mig verkligen något nytt varje träning och det är superkul att få rida något annat än sina egna hästar. Man rider verkligen aldeles för lite hästar, om jag fick bestämma skulle jag rida minst 3 olika varje vecka, enbart för att utvecklas personligen ^^
 
 
 

I try to prove whose right

Idag har jag släppt ut hästar, gått med hundar, städat, gjort stall åt Iddy och Gucci, ridit Iddy, skrittat Gucci, lunchat hästarn, gått med hundarna igen, varit en snabbis nere på stan och nu ska jag andas 3 sekunder innan jag går ut med hundarna igen och ger hästarna mat innan jag far iväg till Stöcke för hoppträning med Mejram.
 
Man får verkligen inte mycket tid över när man har en hel gård att sköta om själv!
 
 

I guess I don't matter

Känslan som uppstår när man skrivit ett inlägg och så har hela raderats..
 
Kortfattat så har dagen bestått av skola i 20 minuter för att göra bort ett prov, sedan en massa solning, ett trip till Bettnäs med hundarna så det skulle få bada, Basse blev överlycklig och Strumpan hatar oss fortfarande för den iden. Har gjort stall, mockat hage och promenerat med Gucci som helst vill stanna och äta på allt han ser -.-'
 
Nu väntar jag på att min Pojke ska komma hem, ryktas att det blir thaimat till middag!
 

You said you'll be there for me

Klev upp imorse och släppte ut hästar och gick med hundar innan jag skjutsade lillsyrran till skolan, efter det drog jag och pojkvän till gymmet och körde ett biceps och bröst pass, har inte varit på gymmet på evigheter och det kändes om jag säger så! For sedan förbi campingen och hoppade lite på blobben. Jag brukar aldrig hoppa i vanliga fall men det var ingen förutom vi där så kände att det kanske var dags för mig att lära mig någonting. Kunde iallfall göra en handvolt och påbörjat att lära mig framåt volt. Lyckades aldrig landa på fötterna på men var riktigt nära, innan den här veckan är slut ska jag iallfall klara det har jag bestämt!
 
Sen blev det hem, gå med hundar och ge hästar lunch innan vi tog en snabb dusch och rullade in till stan för att äta lunch med Mick. Nu sitter jag hemma i soffan efter att ha gått med hundarna och snart ska jag lägga mig i solen och jobba på brännan. Har köpt solskyddsfaktor 30 så nu jävlar blire sola utav!
 

To get through or get by

När man inte är på yran så får man festa på annat håll och det lyckades vi bra med i fredags, hade en kul kväll helt enkelt, i lördags så blev det mysdag med att kolla på en massa nya pixar filmer som Lego filmen och Turbo. Måste säga att legofilmen var precis lika ful och dålig som jag hade förväntat mig och Turbo var riktigt söt!
Senare på kvällen såg vi The Great Gatsby som också var riktigt bra, var kanske inte så koncentrerad på filmen i slutet då både jag och Thai höll på att somna.
 
Idag steg jag iallfall upp vid 07.20 och släppte ut hästarna och gick med hundarna innan jag la mig i sängen och sov 3 timmar till. Efter det så gjorde jag stallet och promenerade Gucci som var riktigt snäll idag.
 
Så nu sitter jag nyduschad och ny äten med Strumpan på magen och om ett tag ska vi fara och hämta min lillasyster och åka och handla inför veckan.
 
Mina föräldrar åkte nämligen till Kreta igår så nu är vi hus, hund och häst ansvarig i en vecka, men det gör inte så mycket, det brukar vara ganska mysigt!^^
 
Bjuder på en gammalbild som jag kanske inte visat tidigare:)