Keep going and never stop to think twice

Underlaget på åkern var faktiskt väldigt bra, inte alls så djupt som jag trodde det skulle vara utan alldeles lagom så gick hur bra som helst att rida där! Dock var vädret inte det roligaste, blåste hur mycket som helst och började snöa mitt i allt också, Gucci var lite små spänd och stel i början men blev finare och finare ju längre man red och han gjorde 3 stycken klockrena byten utan att vilja springa iväg efteråt!
 
Sen jag kom in från ridpasset har jag i princip suttit med gymnasiearbetet hela tiden, känner att min hjärna håller på att förtvina likt en zombies så nu måste jag nog ta en plugg paus och kolla på Lets Dance och äta lite chips!
 
 

All that gold

Nu har jag äntligen bokat tid hos frissan och det känns väldigt behövligt! Mitt hår ser ju liksom för hemskt ut med jordens största utväxt och slitna toppar. Så blir både att klippa och färga och det kommer inte att bli blont, mer än så säger jag inte (A)
 
Idag så har jag psykologi prov så ska sitta och sista minuten plugga lite nu innan provet och sen slutar jag. Blir att fara ut med Gucci och förhoppningsvis går det att rida på åkern om inte snön är för djup och tung där, åkrarna är typ de enda ställena som inte är stenhårda och isiga. Så håller tummarna för det!
 
Annars ska jag vara en duktig flicka och sätta mig med gymnasiearbetet, måste ju börja lägga på ett kol!
 
 
 

Oh give me love

Nu ligger jag nedbäddad i soffan och tänker inte röra mig på ett bra tag!
Rocket skötte sig väldigt bra idag, vi hade ju dock inte så mycket tid på oss då ridhuset var bokat från och med klockan 7. Kalle började rida honom och jag instruerade litegrann och mot slutet såg han ganska trevlig ut och sen den sista kvarten så red jag litegrann och han kändes trevlig, även om man får passa honom så han inte går och knäpper av nacken, men han sparkade faktiskt ingenting idag så det är ju positivt! Men vi jobbade mest i trav också^^
 
Imorn så blir det sista dagen innan lovet och det ska bli sååå skönt! Under lovet ska jag ta hand om Iddy eftersom hon åker bort och så ska jag ta hand om Rocket ett par dagar, men att hinna med 3 hästar per dag ska väl inte vara några problem när man är hyfsat ledig^^
 

Everything we touch turns to gold

Ett samtal med handledaren var allt som behövdes och nu är jag tillbaka på banan igen och vet precis hur jag ska fortsätta arbeta! Behövde inte revidera jättemycket förutom att precisera mina frågeställningar och få in dessa tydligare i mina rubriker. Helt plötsligt känns inte gymnasiearbetet helt omöjligt längre och förhoppningsvis hinner jag vara någolunda kvar till v.11 efter det har vi ju ändå lite tid till på oss.
För att vara säker på att jag kommer ihåg vad det är jag ska skriva om och veta hur jag ska inrikta mig och komma ihåg min röda tråd har jag skrivit kom ihåg lappar på min sovrumsdörr så jag fortsätter komma ihåg vad jag skulle göra. Ibland känner jag mig så himla smart!
 
Nu sitter jag här och äter matlåda och ska strax gå ut i stallet för att mocka och göra klart till Gucci och Iddy, sen prommar jag hundarna en snabbis innan jag åker till Rocket.
Har som sagt en fullspäckad dag och makalöst nog har motivationen följt med hela dan, ibland är jag duktig alltså!
Lägg märke till att jag sa ibland!
 

I'll mend your heart

Idag blir det långdag i skolan, ska stanna kvar på min gymnasiearbetes lektion för att få lite råd av min lärare hur jag ska fortsätta med allt. Känns som om jag har tappat tråden litegrann och kommer inte riktigt ihåg vad kärnan i arbetet skulle va, då är man ju ganska körd direkt... men förhoppningsvis hamnar jag på banan igen efter lite samtal.
 
Annars så vilar ju Gucci idag som jag sa igår, ska bara göra stall åt honom och Iddy och sen vid 5 ska jag vara hos Rocket för då åker vi in på hippo. Förhoppningsvis är det inte knökfullt i ridhuset men det brukar ju vara väldigt fullt runt den tiden tyväär, Så får hoppas att han inte blir så stressad idag och sparkar så mycket så man inte råkar träffa något olyckligt ekipage, men det ska nog gå bra, får hålla lite uppsikt ifall han börjar jaga upp sig.
 
Smyger in lite Japan bilder här och där men jag SKA fixa med bilderna, ska bara ladda in allt på min nya dator och lära mig hur windows 8 fungerar..
 
 
 

You make my mind wander

Idag har det inte hänt mycket, försökte mig på att göra gymnasiearbete men det gick så otroligt jävla jättedåligt så jag gav upp efter 2 timmar, fatta att jag suttit i 2 timmar utan att skriva någonting, då har hjärnan korslutning kan jag ju medela...tur att jag ska ha möte med min handledare imorn så hon får ge mig lite guidning. Men har nog bara 3 punkter kvar på avhandlingen innan jag börjar på diskusionen och det är ju där som jag förhoppningsvis kommer glänsa.
 
Annars var jag och Maja ute med Gucci och Iddy idag, och båda hästarna var väldigt pigga, de blir ju så taggade av att vara tillsammans ute i skogen, lyckades hitta en väg som inte bara var is och kunde rida lite lätt i alla gångarter. Imorn får Gucci en vilodag, själv ska jag nog in på hippo och rida Rocket. Beror på om de lyckas raka honom idag, så håller tummarna att han är en snäll pojke och låter sig bli korthårig^^
 
bjuder på en gammal gif

I try to picture me without you but I can't

Den här dagen blev ju inte riktigt som tänkt sig. Skulle haft hoppträning med Gucci ikväll men en häst hade brytit benet vid longering i ridhuset och skulle tas bort på plats så träningen blev inställd, usch känner verkligen hur det vänder sig i magen när man tänker på det... Blev att rida i stora ridhuset och trimma lite dressyr istället. Han var riktigt riktigt fin även om pelhamet blir något skarpt i dressyren. Passade på att jobba galopparbete och rida 5 galoppsprång och sen halt sen 5 galoppsprång till och sedan halt. Gjorde det ett par gånger och han var så lydig och fin! <3Kändes lite tråkigt att det inte blev någon hoppträning men det är ju inget man rår på...
 
Imorn har jag en ledig dag och den kommer jag ägna åt gymnasiearbetet! Har jag riktigt tur och tillräckligt med ork så kanske jag blir färdig med avhandlingen iallfall. Kommer nog sitta hela lovet med det där jäkla arbetet iallafall...
 
 
 

I used to

I fredags blev det jobb istället för skola men vad gör det egentligen, är ju tusen gånger hellre på jobbet, sen blev det att fara ut med Gucci och Rocket och båda skötte sig superbra!
 
I bar det iväg mot Timrå för tävling,så blev en heldag, och Maja och Piddy skötte sig bra, bortsätt från en avfallning i L:a där Maja försökte dra fetaste språnget någonsin, men hon får en 10 för avfallnings teknik!
 
Idag har jag jobbat morgon och har precis kommit in från stallet. Underlaget är så dåligt just nu när det håller på att tina men det är fint väder iallfall så jag klagar inte!
 
Idag blir det en segdag, känner mig helt slut i huvudet och sen blir det att försöka anstränga sig litegrann inför sista veckan i skolan innan lovet!
 
 

Never did I think that I would be caught

De var ganska mycket folk i ridhuset idag och jag har så himla svårt att koncentrera mig på min ridning när det är mycket folk och försöker hela tiden hålla koll på vars alla andra är men lyckas ändå vara ivägen för nån, red iallfall Iddy och hon skötte sig bara bra, hon blev dock lite sur i galoppen då hon ville skjuta ut vänster bogen så då la hon av ett litet bocksprång och surade runt på en mini volt ett tag. Ston XD!
Gucci såg riktigt fin ut faktiskt! Det var synd att vi inte filmade honom för han gick så otroligt avslappnat och bar sig jättebra i galoppen! Ska bli kul att se de starta lite dressyr framöver!^^
 
Imorn slutar jag typ 11 så känns väldigt onödigt att åka till skolan men vad gör man inte för lite närvaro...
Annars blir det att fara ut och skrota i skogen barbacka, är ju så kasst underlag ute men blir nog att jogga lite någonstans, och sen far jag nog och rider Rocket också!
 
Iddypiddy
 

We dont wanna make a move

Antingen kan vädret få bestämma sig för att bli vår eller fortsätta vara vinter för det här mellantinget suger. Underlaget ute är ju i princip bara is, men det gick iallfall att rida ute igår och Gucci var sååå fin, han lyssnade både fram och tillbaka och var väldigt avslappna, snutte!
 
Idag har jag långdag i skolan, mindre roligt men efter det blir det att dra in ponnysarna till hippo för lite trim! Blir nog så att jag och Maja byter häst så får jag trimma lite med Iddy^^
 
 

Directions

Nu är det såhär att jag behöver lite tips från mina kära läsare, jag vet att ni är några stycken även om ni inte är så högljudda^^ Men iallfall så har jag funderat länge på min nästa tattuering och jag har ett perfekt motiv men absolut ingen aning om vars jag ska sätta den, har funderat på att sätta den vid höften, typ bikini linjen, men känns lite halv tråkigt då den aldrig kommer synas, så ge mig förslag nu så jag blir en något visare människa^^
 
Vad tycker ni? är den inte perfekt!!
 
 
 

Update

Just nu får designen se ful ut men ska jobba på en ny så fort jag får chansen!
 
 

Tell me when it kicks in

Hoppträningen igår gick bara bra, fokuserade på lydnad och styrka, med både travhoppning, bommar och små hinder. Gucci har fortfarande inte riktigt förstått att bara för att hinderna är 50 cm höga så behöver man inte ladda järnet mot de, haha fast han är ganska söt ändå^^<3
 
Idag så går jag i skolan till 1, väldigt lagom alltså och vår första lektion var inställd så nu sitter jag i bibblan istället.
Det är faktisk sol ute idag så blir att fara ut på en härlig skogstur tillsammans med maja och iddy. Förhoppningsvis finns det tillräckligt mycket snö i skogen för att det ska gå och rida, man vet ju som aldrig när de är plusgrader stup i kvarten!
 
 

Hold me tight

För att han är så fin <3
 
 
 

When you wake me up

Gårdagen sög rent ut sagt, allt jag gjorde var typ att äta skräpmat och gråta typ 13 gånger och se massa film! Men ibland får man faktiskt göra så!
Åååh vad jobbigt det känns, varför måste man bli för gammal för ponny... jag kan ju fan fortfarande rida maxad B ponny... näe usch, jag som precis börjar komma över att sälja Tingis som är typ det jobbigaste jag någonsin gjort och nu är det hans tur. Men man blir väldigt varm i hjärtat när man vet att de har de bra men det gör ju inte att man saknar de mindre.
 
Fina fina älsklings ponny <3
 
 

Break

Och det gör så satans jävla ont...<3
 
 
 
 

Somethings goes back around

Förkyldningen från helvettet slog ju till superlägligt till tävlingshelgen... är fortfarande rå förkyld och så tät i halsen att det låter som jag är nära döden, inte den bästa kombinationen när man ska tävla.
 
Gucci var iallfall superjävla stark och typ la all sin vikt i min hand vilket gjorde att jag hade typ noll chans att försöka hålla ihop honom och få igenom någon halvhalt, så till första hindret satt jag mest och slet för att han skulle komma tillbaka och det var ju ingen höjdare tyckte han, resten av banan så plockade jag fram benen istället och då gick det bara bra, förmodligen inte den snyggaste rundan men kändes ändå bra, han är så duktig ändå min fina Grå<3
 
Valde att inte hoppa på söndagen eftersom min hals inte tillät mig att andas under min ritt och då kändes det lika bra att skippa den.
 
Igår for vi istället ut och galopperade i skogen, och det tyckte han också var buskul, finafina grå<3
 
 

Live it up

Nu var allt gjort för ikväll och jag kan äntligen sätta mig och pusta ut litegrann. Gucci var en snäll liten ponny idag fast underlaget sög så kändes inte som bästa uppladdningen inför tävling men lite trav lyckades jag klämma in iallfall.
 
Tävlingarna börjar ju inte förän vid 3 tiden på em så blir att jobba mellan 8-13 först, sen får vi helt enkelt hålla tummarna att allt går som det ska!^^
 
 

Did I start the fire

Jag som trodde att jag skulle klara mig ifrån den där dunder förkyldningen...idag är min hals så dålig att jag knappt kan prata, den är sådär tjock att man inte kan hosta bort det heller, men det är ju alltid kul att låta som en döende valross för omväxlingensskull..
 
Igår så blev det snabbt hem och göra stallet innan det bar iväg för lite jobb mellan 16-21 vara ett ganska lugnt pass och det gick bara bra!
 
Idag blir det att fara ut och checka igenom Gucci att allt känns som det ska inför tävlingen i helgen samt packa, putsa och sånt där. Ska även mocka lite i hagen och sen städa hela huset eftersom mamma och pappa kommer hem imorn. Så en lugn fredagskväll blir det då inte...
 
Bjuder på en Japan bild, uppe i Oshiage Skytree!
 
Sen ska jag ta tag i att lägga upp Japan bilderna, fick en dator i födelsedagspresent och ska lägga in alla bilder och filmklipp där och sen när jag fått ordning på allt så ska det läggas ut!^^
 
 
 

You flew away

Igår fick sig Gucci en liten lätt tur i skogen i alla gångarter efter hoppträningen i tisdags, han var lite små tjaffsig i munnen men var väldigt lugn och fin och kunde behålla lugnet i galoppen även på vägen hem, fina fina hjärta <3
 
Sen blev det att käka litegrann och se lite tv innan det begav sig mot hippo med Sussi och Nappe.
Måste bara säga, saaataannn vilken ponny! Nog för att jag alltid tyckt att han ser väldigt fin ut men när man red honom så smälte jag lite på insidan, den språngkurvan är inte dålig!
Han hade verkligen allt som jag söker hos en storhäst! Synd bara att han är C ponny haha.
Men det var en lite häftig känsla att kunna sätta sig upp och direkt hitta en känsla och hoppa några språng på 110 utan problem! Tänk om Gucci hade haft en sån språnkurva och sånt mod!
Verkligen en ponny som passar min ridning, uppåt framåt, men inte för stark och hoppar som en gud (A)
 
När jag kom hem blev det att käka lite middag och sen lägga sig i sängen och se anime, sen däckade jag och Thai vid typ 7 halv 8 och Thai sov sen heeela natten och jag klev upp vid halv 10 och matade hästarna innan jag somnade som en sten igen, riktigt riktigt skönt!
 
 
 

You did not break me

Känns stört ovärt att vara i skolan när man ändå slutar 10.45, men man ska inte klaga, hade ju kunnat ha lång dag istället!
 
Hoppträningen igår gick bara braa, han var väldigt fin och lätt i handen och då blev jag stundtals lite passiv, men det känns lovande inför helgen och det är egentligen bra att ha en träning med några små missar innan så man blir skärpt till tävlingen!
 
Idag så blir det att fara ut och rida lite galopparbete med Gucci när jag kommer hem, om det finns någon snö kvar i skogen vill säga... har ju varit plusgrader hela veckan och allt verkar smälta bort. Efter det så ska jag faktisk in på hippo för att hoppa en annan ponny, fick ett erbjudande från stöcke om att få börja rida och tävla Nappe, vilket känns lite lockande måste jag medge, det skulle ju vara lite kul att sätta sig upp på någonting färdigt och bara ha lite kul, men som sagt så går Gucci först! Men att testa skadar ju aldrig (a)
 
 

Im a maniac

Sååå lyx att få vara ledig en fin tisdag som denna!
Klev upp vid 8 och släppte ut hästarna och tog ut hundarna, låg sedan och segade i sängen till halv 10 innan jag satte mig med gymnasiearbetet som sakta men säkert börjar ta sin form, det gäller bara att komma igång!
Har även varit ute på en timmes promenad med vovvarna i fin vädret och lunchat hästarna.
 
Nu sitter jag här och funderar på ifall jag verkligen orkar fortsätta skriva gymnasiearbetet eller om jag ska lägga mig och se på anime istället, har ju sett ikapp alla 398 naruto avsnitt som kommit ut och nu när jag måste vänta varje vecka på att ett nytt avsnitt ska komma ut, vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv längre!
Ikväll väntar iallfall hoppträning, har ju inte hoppat ett språng sedan hippotävlingen så blir bra att få känna lite på honom innan tävlingen i helgen, och förhoppningsvis så har han huvudet med sig den här gången^^ <3
 
 

As it passes by

Det här måste ha varit bland de ovärdaste skoldagarna någonsin, har inte haft en enda riktig lektion idag, det har ju visserligen varit skönt men hade ju hellre spenderat den i sängen om man säger så!
For ut en sväng på Gucci med hacket när jag kom hem, han kändes pigg och glad och blev lite lätt i alla gångarter. Känns bra inför hoppträningen imorn^^
 
Annars har jag varit en husmorlig kvinna och plockat ur diskmaskinen, tvättat och lagat mat, jajjemen jag är grym!
 
Nu sitter jag i vardagsrummet med Strumpan i knäet och väntar på att Maja ska duscha klart så vi kan plugga tillsammans, eller snarare vara varandras moraliska stöd men det är ju mycket roligare att plugga om man är två!
 
 

It feels better in the dark

Min helg har varit helt fullspäckad!
Hade en jättebra födelsedag, blev väckt av älskling på morgonen då han hade både släppt ut hästarna och lagat frukost^^ For sedan ut med syster på konditionspass med hästarna och efter det åkte jag och Thai in till stan och åt lunch och shoppade lite,
på kvällen blev det att mysa ihop sig i soffan, se mello och en film. Blev väckt mitt i natten och fick reda på att jag var tvungen att jobba på söndag morgon så jobbad fram till 12, skyndade mig till hippo för att hinna till micke träningen och lånade ut ett bett till agnes, efter träningarna for jag och red Rocket som faktiskt skötte sig ganska bra, även om han sparkade ganska mycket så stressade han inte upp sig på samma sätt utan han behöll ändå huvudet på plats vilket ändå är positivt.
Hann bara vara hemma sen i 40 minuter innan Thai hämtade upp mig och tog med mig på bio tillsammans med Sebra för att se Kingsmen. Den var faktiskt riktigt bra ändå!
Sen när jag kom hem var jag så trött att jag trodde jag skulle spy, då är man trött kan jag lova!
 
Men har haft en väldigt bra helg helt enkelt!
 
 

Ripping out pages

Gucci var väldigt fin igår, han verkar trivas väldigt bra på  gummit fortfarande. Tingis älskade det bettet och han funkade jättebra på det tidigare också så förstår inte riktigt varför jag plockade bort det. Ska nog börja variera litegrann med det ändå!
 
Idag så är det äntligen fredag och solen skiner! japp ni hörde rätt det är sol ute och jag längtar efter att få komma hem och fara ut med min fina i skogen på en mystur!^^ Annars så ska vi faktiskt fira mig ikväll, jag fyller ju år imorn men eftersom mamma och pappa åker utomlands en vecka imorn så får vi fira mig idag istället, och ja ni hörde rätt de åker utomlands på min födelsedag, det borde ju va jag som får åka utomlands ;o fast det blir nog skönt för de att komma iväg^^
 
Asså hur söt är han inte!! <3
 
 

Charge and go

Måste ju bara säga att Big Hero 6 är heeelt klart min nya favvo film, den är ju helt underbar och tror det är första gången jag verkligen asgarvat till en disney film!

Igår fick sig Gucci ett konditionspass i skogen bestående av mycket galopp och snöplumsning. Han verkade väldigt nöjd efteråt och vi var ute lite mer än 1 timma. Valde att plocka fram mitt gamla favvo bett gummi jaktstången och han verkade faktiskt trivas bra på det fortfarande, trotts att det var länge sedan jag använde det sist.
 
Idag så blir det att åka in till hippo och trimma lite i ridhus, det blir nog super!
 
Annars så blir det väl att jobba med gymnasiearbetet som gäller, sjukt drygt men men..
 

Im gonna show you crazy

Att fara ut på härliga ridturer i skogen piggar verkligen upp kroppen, det känns alltid jobbigt att fara ut när mätarn visar -10 men sen kommer man ut och då är det ju så jäkla härligt ändå!
Gucci fick gå på hacket i skogen och han var pigg och glad men samtidigt väldigt lydig även om han ville springa på lite snabbare på hem vägen.
Rocket fick sig också en tur i skogen. Höll oss på samma långa raka och jobbade med att han inte skulle bli övertaggad och springa iväg och att han inte skulle försöka trycka sig åt något håll. Efter inte allt för lång tid så kunde han slappna av riktigt bra och trava på i lugnt och sansat tempo och han kunde även galoppera hyfsat samlat i höger galoppen och behålla lugnet i avsaktningarna. vänster galoppen lät vi bli idag då han bara börjar sparka i den och stressar upp sig.
 
Nu sitter jag i soffan efter att ha varit husmorlig och lagat mat åt min sjukling till pojkvän. Vi har laddat hem Big Hero 6 så blir en mysig filmkväll, man blir aldrig för gammal för disney och pixar!^^
 

I can't be anything you want me to be

Känner hur den där vinterförkylningen kommer smygande. Thai är dyngförkyld så jag ligger ju något risigt till!
 
Igår så firade vi Thais mamma födelsedag med att vara ute och äta och sen så däckade Thai i soffan i flera timmar och jag fick lite skolarbete gjort. Att jag ens lyckades hålla mig vaken så länge som jag gjorde är ett under för jag var så trött att jag knappt kunde röra mig, då är man verkligen riktigt trött!
 
Idag så slutar jag vid 13.30 och då blire hem och rida Gucci och sen iväg och rida Rocket. Känner mig redan heelt slut i kroppen så får härda ut, men man brukar alltid piggna upp efter lite häst^^
 

<3

Såhär kan jag helt enkelt sammanfatta min tävlingsdag!