Golden dreams

Idag har jag, gjort bort hälften av mitt skolarbete, ätit pizza på Marias, ätit ben and jerrys, myst med Strumpan och Älskling, spelat Maple Story och nu blir det snart film, har helt enkelt varit en bra dag!^^
 
Imorn blir det nog att gå runt på stan och spana på lite höstkläder, kanske köra lite biljard och förhoppningsvis gymma!
 
 

For you

Idag fyller världens finaste pojke 19 år ^^
 
Grattis Älskling <3
 
 

That's it

Nu får bloggen se ut såhär tills jag kommer på hur jag ska göra min header!

Maybe it's time to let go

Då var klubbtävlingen avklarad och jag måste bara säga att jag har en fantastisk häst!
 
L:cn kändes sådär han var lite springig och jag lät hade för långa tyglar och höll inte ihop honom speciellt bra, fick ett pet på första hindret men resten av banan gick fint, kände mig dock väldigt missnöjd med min egen insats och kände attt ni får jag skärpa ihop mig till L:B+5an.
 
Han hoppade som en lite gud på framhoppningen och lyssnade hur bra som helst och jag tänkte hela tiden på att hålla ihop honom, och sitta kvar hela vägen fram till hindret.
 
Inne på banan gick det så sjuktjävla bra! Han lyssnade hur bra som helst, hade tryck han var modig och hoppade så sjukt fina språng och sen på  sista i omhoppningen så vänder jag alldeles för snävt än vad jag hade tänkt mig och sen lättar jag i handen och självklart så får jag ett stopp, men det var ju totalt mitt fel! Tog sedan om det och satt kvar och då klev han över det som ingenting!
 
Sjukt nöjd med min lilla skrutt idag som verkligen har utvecklats enormt det här året!^^
 
 

I like your style

Idag har det inte hänt mycket, mest segat hela dagen, har inte ens ridit eftersom Maja var och dressyrtävlade honom och det gick tydligen bara braa och han far fin.
När de kom hem sen så blev det dags för att klippa honom och han blir verkligen bara vitare och vitare för varje år, snutt ponny.
Har även varit och byggt bana på stöcke eftersom imorn är det KM och jag ska hoppa L:c L:b+5, det känns bra och jag hoppas att han är på G!^^
 
 

If you don't take chances what do you live for?

Skoldagen har kännt väldigt lång och nu är det äntligen helg! Känns hur bra som helst!^^
 
Har nyss varit en sväng på Ica och syndat med en liten godispåse (som dock redan är slut) och sen köpte jag svenska äpplen! Jag älskar svenska äpplen, mest för att de smakar så otroligt gott men även för att de luktar så gott! De borde göra en parfym som luktar svenska äpplen för då skulle jag köpa den direkt!
 
Om ungefär en timme drar vi oss mot mig och då ska jag plantera mig i soffan framför Idol och kritisera hur alla sjunger tillsammans med min lillsyrra, haha sång experter som vi är ;)
 
Så här myste jag runt idag i mjukisar och en goströja och eftersom jag hellre sover en timma längre än att sminka mig och fixa håret så blir det som för det mesta osminkat, men de är skönt för då kan man gnugga sig i ögonen hur mycket man vill! :D ( Dock såg jag mer döende ut på den här bilden märkte jag just XD )
 
 

Tides will bring me back to you

Igår var en bra dag, dock var skolan jobbig och jättelång och svinkall men kvällen var bra.
Inte för att vi gjorde nå speciellt men den kändes helt enkelt bara mysig, Sen somnade jag i soffan ikväll igen och sen bar Älskling mig till sängen där jag total slocknade direkt. 
Men snacka om att jag har sovit gott i natt!
 
Idag regnar det en massa, blåser och är rätt dåligt väder men men det är ju faktiskt höst.
 
 

I can open the door for you but you have to walk through it by yourself

Känner mig trött och slut då jag sovit riktigt dåligt inatt och drömt massa skumma drömmar -.-'
 
Idag har det riktigt kallt så det har till och med slasksnöat litegrann, känns ju smått tragiskt att de ska snöa redan i september men ska snön komma får den gärna komma snart, men helst efter att hästarna fått på sig både brodd och snösulor. Annars är jag gringig över att jag lyckades glömma mitt skåpkort hemma och får nu gå runt med både vinterjacka och moppehjälm hela dagen, dock är det somsagt svinkallt så vinterjackan är rätt skön att ha på sig.
 
Slutar sent idag vilket känns drygt och efter det blir det hem och rida Gucci innan jag ska åka hem till älskling och lägga mig i ett varmt bad och se på film, det tycker jag låter som en bra plan.
 
Annars är jag sjukligt less på mitt blonda hår och känner för att färga det, frågan är ju bara vilken färg, Sen skulle jag även vilja ha massa pengar så jag kan köpa awesome kläder, och tattuera mig såklart men det blir inte för än i april.
Så det så!
 
Blir en sorts blandning mellan de här 2.
 
 
 

Forget those who forgot you

Den här dagen känns evighetslång och jag vill ha helg!
 
 

That's how it is

Sitter i skolan, ute regnar det och jag längtar tills jag får åka hem. Känner mig halvseg då det inte blev så många timmars sömn men sover man i princip hela dagen igår får man ju skylla sig själv.
 
Idag så blire hem rida Gucci i regnet innan det blir tillbaka till stan och pojkvän, blir nog filmmys ikväll kan jag tro!
 
 

Lost in the heat of it all

Sitter just nu i vardagsrummet med Älskling som håller på att lära mig spela Maple Stroy och jag är rätt skeptisk men min gubbe är fin iallafall.
 
Idag vaknade jag vid 10 av att Strumpan höll på att kräkas i min säng, så klev upp och släppte ut henne, åt frukost och gjorde bort stallet, Gucci var fin men väldigt stark i vänstersidan vilket är rätt drygt speciellt eftersom min vänstersida är mer trasig än höger så det sliter mer på mig också när han blir så stark, men men.
Kom in igen vid halv 1 och gick och la mig i sängen igen och lyckades somna om och sova till nästan halv 4, hehe illa!
 
Fick skjuts hem till Älskling och har spelat Maple story i princip hela kvällen, bortsett från en paus på ett par timmar då vi for och spelade lite biljard.
 
Imorn blir det skola vilket känns mindre kul men men..
 
 

Travel as far as your mind takes you

Igår blev det tv häng framför Idol, årets första lussebulls ätning sen lite tittande på pojkarna som spelade biljard, innan man däckade i sängen.
 
Idag har det blivit lite segande, biljardspelande, senare ikväll väntas middag hemma hos mig, rida finaste Grå och massa filmer!
 
Blir en bra dag det här!^^
 
Asså ååh vad jag älskar lussebullar!!! 
 
 

Locked myself up in a room without a window

Igår var en seg dag och en sur dag, av någon anledning var jag på riktigt dåligt humör hela dagen utan någon egentlig anledning, allt kändes helt enkelt bara sämst. Tycker synd om min stackars pojke som måste stå ut med mig när jag är grinig.
 
Iallfall känns det bättre idag.
 
Slutar hyfsat tidigt idag, så efter det ska jag hem och rida finaste grå innan jag åker tillbaka in till stan.
Blir förmodligen gym idag, hoppas jag, och sen får vi se helt enkelt.
 
 

Break it back down

Slutar 11 idag, så det kändes ju lite halvdrygt att fara till skolan bara för 2 lektioner. 
Sov riktigt dåligt i natt då regnet öste ner, rummet var svinkallt, Älskling höll på att knuffa mig ur sängen och Strumpan lyckades få ett helt täcke för sig själv... 
Men har ju hela dagen på mig att sega och jag var även sjukt tagga på att gymma, har inte varit på gymmet sedan skolan började, det är illa!! Men förhoppningsvis kan jag komma igång ganska snart igen :)
 
 
 

I'll let you know

Imorse blev det att stiga upp klockan 8 och göra bort stallet på morgonen och fara ut med Gucci på en joggingtur, Han var fin och han verkade tycka de va skönt att fara ut och röra på sig efter att ha stått inne hela natten.
Sen blev det att göra sig i ordning inför skolan då jag börjar 11.
Skolan var halvseg och kall, och då menar jag verkligen kall för jag har gått runt med vinterjacka innomhus, kan det sätta på elementen elr? ;o
 
Åkte sen hem till Älskling och vi for iväg till godis huset för lite gotta, har inte handlat där sedan jag var liten och allt ser fortfarande likadant ut ^^ Dock har jag riktigt ont i magen nu och skulle gärna vilja fara ut och springa, dock så ösregnar det ute så det kändes inte som ett alternativ, plus att jag fortfarande har små hosta och snorar lite. 
 
Imorn har jag bara 2 lektioner vilket kändes riktigt skönt och mamma tar Gucci då han ska villa, så imorn blir nog en skön dag :)
 
 

We'r gonna burn it down

Kan ba säga att min ponny är en lite gud som hoppar så otroligt fint och är sjukt lydig, trotts att alla andra hästarna spökade omkring i blåsten.
 
Idag var det lydnadsträning/ styrka hoppade en del studs och en kort serie på 5 hinder.
Det var en riktigt bra träning och Gucci hade inga problem med studsen alls, han som brukar tycka lydnadsövningar och studs är väldigt jobbigt men han kändes väldigt stark i sig själv och lyssnade bra på mina hjälper och förhållningar, hoppade även studsen utan stigbyglar vilket inte var några problem alls heller^^
 
Avslutade med den serien på ena långsidan, då det var 3 studs, ett galoppsprång räcke, 3 galoppsprång fram till en oxer. Gucci hoppade som en gud hela serien alla gånger och utsprångs hindret låg på 110 och kändes som den enklaste saken i världen! Han är så otroligt grym och har så mycket kapacitet,  hoppas verkligen att rätt ryttare kommer kunna plocka fram det bästa ur honom i framtiden!
 
 
 
 

It's not easy to breath

Gårdagen var seg och skolan sög, men de är ju inget nytt med det. Slutade iallfall 15.15 for hem och red fina grå som var springig och halvstressad, så blev bara trav ett travpass eftersom jag ville focusera på att få honom lugn.
Sen blev det hem till Älskling, somnade till i soffan i ungefär en halvtimme och dregglade ner en av prydnadskuddarna, mysigt värre. Annars blev det en lugn och skön kväll och kom i säng vid 10 vilket kändes lagom.
 
Imorse regnade det vilket kändes minde kul så åkte buss till skolan, men jag slutar om ungefär en timma så då blir det buss tillbaka, slappa lite innan det blir hem och ha hoppträning, hoppas Gucci känns på G :)
 
 

The ghost on the attic

Igår blev det att gå på bio och se The Conjuring, jag som är världens skräckfilmsfegis var helt övertygad om att jag skulle bryta ihop och dö men den var faktiskt inte så farlig som jag trodde, men den var riktigt riktigt bra!!
Den är ju "Based on a true story" och den var sjukligt spännande men samtidigt sjukt creepy och man börjar verkligen fundera över alla dessa okända fenomen, hur mycket sånt finns det egentligen?
 
Det spökar ju faktiskt hemma hos Älskling, de kan vara lite halvcreepy ibland, tillexempel kan man vara hemma själv och sen hör man fotsteg i hallen, eller nått som skrammlar i vardagsrummet.
Både Älskling och Mick har sett en lång man i rock och hatt stå i vårat sovrum och hans mamma har sett en liten flicka i vit klänning stå i dörröppningen till vardagsrummet.
Jag vet inte riktigt om jag har sett någonting, iallfall inte i vårat sovrum men jag är ganska säker på att jag sätt mannen stå i hallen.
De var när jag var hemma själv här och alla var i Thailand förutom Mick som var och jobbade och då stod jag i köket och diskade och hade dörren till köket öppen och då reflekterade köksfönstret så man kunde se in i hallen och när jag tittade mot fönstret så såg det ut som om någon stod och tittade på mig bakom köksdörren.
Jag trodde det var Mick som hade kommit hem från jobbet så jag ropade hej och vände mig mot disken igen men fick inget svar och när jag tittade dit igen så var de ingen där. De va sjukt creepy och då gick jag ut på en lååång promenad tills Mick ringde och sa att han var hemma.
 
Det är är iallfall det läskigaste jag har upplevt här men skulle de hända mer saker och läskigare saker så kommer jag defentivit inte komma tillbaka! haha ^^
 
 

A castle of glass

Kände för att göra om min bloggdesign och allt blev ju så dåligt att jag skäms... ingenting gick ihop som jag hade tänkt mig och jag tänker inte göra om det idag för har suttit i typ 4 timmar och nu ger jag upp!! Nu får jag ha en ful design tills jag orkar fixa till den -.-'

Like I said

Sov inte så bra i natt eftersom jag låg och hostade så mycket men något som är en fördel är att jag inte är lika snuvig längre iallafall, annars så klev jag upp vid 8 tiden och har inte gjort så mycket alls, sminkade mig till och med bara för att vilket nu i efterhand känns lite onödigt eftersom jag inte kan gnugga mig i ögonen -.-'
Har även varit duktig och städat i sovrummet.
 
Extremt onödigt tråkigt inlägg men de får ni leva me!
 

We'll be flying

Ovisat från Skellefteå med Gucci
 
 

They can't hold us

Hittade en del filmklipp på mig och Tingis som jag inte lagt upp och jag blir ju tårögd när jag ser de för hon är ju så fin<3 Det här är filmklipp från nån gång i januari i år då jag hoppade henne för första gången på typ 3 månader och de andra är från lilla klubbtävlingen i stöcke då vi hoppade 50 cm bara för att se ifall hon tyckte de var kul igen, och oj vad hon tyckte det var kul^^
 
Åh vad jag saknar...<3
 
 

We'll be counting stars

Seg snorar och hostar och har drömt helt sjuka drömmar, jag har till och med för mig att jag vaknade till mitt i natten och började bita Älskling i armen O_o Vad är det för fel på mig när jag sover? Jag blir ju fan läskigt! ;o
 
Idag är också en "göra ingenting för du ska kurera dig dag", eller det jag ska göra idag är att städa huset och pussa på min ponny och såklart Älskling som jag också smittat ner,hehe (A)
 
Haha, känner mig inte direkt så här fräsch idag om jag säger så..
 
 

Utkast: Sep. 12, 2013

Idag har jag hostat och snorat, ätit och sett på film samt råkat powernapa, den här förkyldningen verkar inte alls vilja ge med sig, väldigt onödigt tycker jag..

Den här dagen har verkligen inte bjudit på nått mer än segande!

Svar på kommentar så hoppar jag honom på ett rakt pelham då jag tycker det fungerar bäst då han blir rätt stark och svår att få igenom halvhalterna på annars :)

Got to make up my mind

Min lilla fina <3
 
 

Deeper it goes

Känner mig seg i huvudet då det känns som om allt snor har stockat upp sig i min hjärna och fastnat där, samt har jag fått hosta också.. såå kul, Tur att Gucci är vaccinerad så han tar det bara lugnt i veckan iallfall.
Imorn går jag också kort dag, börjar 11 och slutar nångång vid 2 tror jag.
Annars idag har jag mest legat i säng/soffa och sett på film och ätit glass, dock har jag nu ont i magen och mår lite små illa... äckel äckel -.-'
 
 

Where did I go wrong

 
Sitter och ser Naruto, snorar och väntar på sista lektionen. Har blivit riktigt förkyld och den verkar inte vilja bli bättre, snarare sämre -.- Men om ungefär en timma slutar jag och då blire hem å mysa ner mig i soffan med Strumpan och Älskling och se Matrix, måste nog vara en av de få som aldrig sett de filmerna tidigare. Men bättre sen än aldrig!^^
 
 

You can have it all

 

Gick in i L:cn som sista ryttare och visste att ifall hon framför mig inte rider dubbelnolla kan jag ta det lugnt men sen sätter hon ju såklart nollan och då tänkte jag " aja då får jag väll köra på då" och sen går jag ut får till en jättebra runda och går upp i ledning och vinner klassen!^^ 3 vinsten i L:c i rad känns ju inte helt fel!
 
 Till L:bn hade jag fortfarande bra känsla, dock fick jag ett stopp på 1an då den kom jättefort i en sväng men efter det gick det rätt bra, han ställde upp som en lite gud även om jag kände att jag inte fick igenom mina halvhalter ordentligt. Fick dock ett pet på 6an men anars är jag väldigt nöjd ändå. Hade jag bara fått till min halvhalt innan 1an så men men det tar vi igen imorn!:)
 

Hold it together girl

Känner mig trött och slut då detta har varit en jobbig vecka, sovit dåligt de flesta dagarna och drömt massa jobbiga mardrömmar men inatt sov jag faktiskt rätt bra så känner mig mer utvilad iallfall, råkade även ta en ofrivillig powernap på 4 timmar igår men den var nog rätt behövlig ändå, trotts att jag var rätt små grinig när jag vaknade och surade över att Älskling inte väckte mig.
 
Idag är en lång skoldag, fattar fortfarande inte hur man kan gå till 15.40 på en fredag, sen blir det och åka och hämta Strumpan innan jag far hem och förbereder inför tävlingen i helgen.
 

That im okay, that im fine, that it's all just in my mind

Igår blev en bra dag, dock väldigt sen men vad gör det när man ändå har sovmorgon.
 
Efter skolan mötte jag upp Älskling och Brorsan, gick runt litegrann och fick även en Obey tröja och en ny töjning av Älskling, sen spelade biljard innan vi åkte hem, blev sen massa zombie spel och sen en planerad tidig kväll men eftersom ingen av oss kunde sova låg vi och pratade väldigt länge och såg en Harry Potter film. Däckade rätt snabbt efter det men sov väldigt dåligt och drömde massa mardrömar, fattar inte varför jag alltid måste drömma mardrömar för, sjukt irriterande man känner sig inte speciellt utvilad när man vaknar -.-'
 
Började ju vid halv 12 och eftersom jag klev upp vid ca halv 10 så han vi sega litergann och käka brunch innan jag rullat iväg mot skolan.
 
Ikväll blir det att fara in till Stöcke och hoppa lite grann för att få en bra känsla inför helgen i Vindeln då jag rider L:c L:b L:b :)
 

I better face my fears

 
Igår blev det bio mys, Snabba Cash 3 som var riktigt bra och tragisk, sevärd! For sen och spelade lite biljard och man kan ju inte säga att jag är världsbäst på det men det går framåt!
 
Kort skoldag idag då jag slutade 13.10 var nere på stan , spelade lite mer biljard samt lite andra spel nere på megazone och vann över Älskling i båda motorcykel och bilspel, haha ;)
 
Maja rider Gucci idag och imorn blir det att hoppträna lite lätt inför tävlingen i helgen.
 
Har testat mittbena nu i 2 dar och jag trivs faktiskt bra i de ^^
 
 

What happend to all the things that used to be

 
Idag har jag och Älskling 10 månader tillsammans och detta firas med en mysdag! Ska ladda ner massa filmer å ätaa :]