I want to start over

Under lördagen blev det i princip att städa hela dagen eftersom mamma och pappa kom hem från Kreta. Innan vi skulle hämta upp de på flygplatsen for vi förbi Sebra ett tag och kom fram till att ikväll skulle det bli utgång. Lokal hade tydligen bartömmning så det lät ju bra. Så åkte och hämtade mamma och pappa och sen for vi tillbaka till stan för utgång.
 
Hade faktiskt en kul kväll, dock har jag lite halvdåligt samvete eftersom jag inte behövde betala mer än entrén på hela kvällen. Blev bjuden på alla drinkar samt en shot (som förövrigt var så brutalt äcklig) och sen fyllekäk efter det. Det var rätt mycket folk och de spelade skön musik, hade det inte varit för att jag är feg och inte tillräckligt onykter så hade jag också dansat. Jag och dans är verkligen 2 saker som absolut inte går ihop men av att titta på alla andra som dansade så känner jag att jag hade iallfall inte varit sämst. 
Kom hem klockan 4 på morgonen och sov till 2 dagen efter. Snacka om att slösa bort tid!
 
Blev att fara och se Malificent på bio vid 4 och kan bara säga att det var såå bra, och Angelina Jolie är verkligen brutalt snygg! Sen åkte vi förbi Sebra innan vi slutligen landade hos Mick och vid halv 10 på kvällen blev det äntligen att äta dagens första och sista måltid. Kan säga att jag var brutalt hungrig då iallafall!
 
Idag så har jag inte gjort så mycket, lämnade in en svenska grej och for sedan hem och gjorde stallet och pussade på min fina ponny och nu ligger jag och väntar på bussen in till stan igen.
 
Så har min helg sett ut iallfall!
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback