Just give in

Igår var jag inne på hippo med båda hästarna och trimmade lite dressyr.
 
Började med Gucci och herreguuuuuud så fin han var! Han bar sig hur bra som helst, jobbade i lugn sammlad trav och galopp, fick igenom honom i sidorna hur bra som helst och han var verkligen en riktig dröm att sitta på!
Iddy kämpade också på bara bra, hon behöver en del uppvärmning innan man kan börja böja och ställa henne men allt eftersom släppte hon mer och mer och blev riktigt trevlig. Sen har hon det lite jobbigt med galoppen men hon kämpade på bra och bar sig väldigt bra!
 
Idag var det hoppträning, aaaaassvår lydnads övning. Började med att rida Iddy och hon var väldigt pigg och glad, det svåra är såklart att ställa om sig och hitta känslan i hennes gångartsrytm, så den första halvan av träningen var lite sådär, hittade inte riktigt känslan och kom lite stort på några hinder men sen de 2 sista rundorna så kändes det riktigt bra ändå! Hon är ju så himla snäll!
 
Gucci var däremot heeelt galet pigg! Det var som om dressyr trimmet igår aldrig hade varit för idag var han superstel i höger sidan och ville bara bita tag i bettet. Det är ju annars vänster som alltid är hans problem men vänster sidan var jättebra! Sen var han verkligen gaaaalet pigg och han var verkligen fokuserad och till och med snabbare än mig i huvudet och det händer i princip aldrig! Han brukar alltid vara lite smått efter i tanken men idag var han verkligen på hugget! Hade väl önskat att ha lite mer kontroll på honom mellan hinderna men han blir så brutalt stark!
Dock så fick han smälla igenom ett hinder en gång för att han vägrade ta högerskänkeln och drog bara iväg så då satt jag helt enkelt kvar och väntade på att han skulle fatta själv att han måste bromsa upp och ta högerskänkeln för att ta sig över hindret och då brakade vi igenom det istället -.-'
Men han blev inte alls feg efter det, som han lätt blir när han råkar slå sig, utan han tog det jättebra och rättade sig faktiskt efter det!
Han var verkligen jätteduktig idag! Hoppas att han får lite mer attityd nu i framtiden, ha skulle behöva tuffa till sig^^
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback