Rythm in blue

Stannade längre än planerat hemma hos mormor och morfar men det var trevligt, blev bjuden på kaffe och bullar och det tackar man ju aldrig nej till! De har en sån himla fin lägenhet och jag blir så avundsjuk, vill också flytta hemmifrån snart!! Sen fick jag även 200 kr av de eftersom jag "vann" klasserna på surf. Inte för att jag tycker det räknas att jag råkade ha snabbast tid i clear round med de tyckte att de räknades så det är bara att tacka å ta emot, de där slantarna hamnar direkt i min bensintank!
 
Gucci fick sig ett lätt pass på åkern, den var ganska blöt och han var ganska spänd så fokuserade mest på att han skulle lyssna på skänklarna och sitsen samt att inte smygöka farten i galoppen. Det gick ganska bra faktiskt, ska trimma lite mer imorn innan Micke träningen i helgen för där får man definitivt bakslag ifall de inte är igenomridna innan.
 
Nu ligger jag och myser i soffan med Strump, imorn har jag sovmorgon till 10 och har endast en lektion. Ska passa på att strosa runt på stan lite efter det och införskaffa mig lite nödvändiga saker som jag behöver, så som underkläder, jeans och en ögonbrynspenna.
 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback