Hoppträning - Bana

Äntligen fick vi ha banträning! :D Det gick faktiskt bara braa :D Hon var supertaggad och jättestark och allmänt glad och pigg :D
Red fram på stora hoppbanan och hon var ganska tittig och underlaget var ganska hårt så jag hoppas att hon kommer att gilla underlaget nästa helg :)
Vi hoppade ju innom hus idag :)

Så här såg banan ut :Hoppas att ni fattar banan :P Nr ett är den gröna oxer och sen är det snett igenom till den blåa räcket och sen runt till det blåa planket och sen är det runt till den ljusblåa oxern´, båge till trippel. Sedan är det långsidan och en kombination med 3 galoppsprång i mellan  och sen är det runt till planket igen och sedan runt alltihopa till den oxern med låda under :)

Haha, hoppas ni fattar ändå ^^,

Nu nästa helg är det ju klubbtävling på hippo utomhus!! :D Ska tävla en L:b  :) Hoppas verkligen att hon gillar underlaget eftersom det är ganska hårt. Men det är bara att tuta och köra!! :D

Nu ska jag fortsätta kolla på Wipeout pusshejjdåå<3Kom igen vad dåliga ni är på att fråga till min frågestund!! Fråga meeeraa!!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback