Hoppträning - gymnastik och linje.

Gick verkligen jättebra på träningen idag!! Hon hoppade så sjukt fina språng och allt kändes bara toppen toppen!! :D

Först hoppade vi på långsidan och då travhoppade vi. Usch jag HATAR verkligen att trav hoppa för det är verkligen supersvårt tycker jag. Varför vet jag inte men iallafall så var det komma in i trav hoppa ett hinder sedan trava över 2  travbommar och sen fortsätta rakt fram över ett till travhoppnings hindet. Först gick det rättså bra men sen blev hon vädligt taggad och lite spänd och ville dra iväg över travbommarna så vi snubblade över de 2 travbommarna men sen fick jag säga åt henne ordentligt en gång och sen gick det bara bra över de också. Hoppade kanske 90 i travhoppning :)

Sen hoppade vi rätt upp och då var det 5 studs och sen ett galoppsprång sockerbitshinder studs och sen direkt en oxer och SATAN så fint hon hoppade på den övningen!! :D Hon hoppade verkligen av med båda bakbenen och hoppade så runt och fint så vi hoppade kanske sista oxer runt 1m :)

Sen så jobbade vi som på en båge på andra långsidan och då var det först att man kom in på ett lågt räcke som kanske var 60 cm och sen var det 6 galoppsprång till en oxer som var runt 70 i början och sen 5 galoppsprång till ett litet räcke runt 60cm :)
Hoppade den några gånger och sista gången var väll oxern runt 90-1m :)

Hon hoppade verkligen såå fiiiiint och jag kan verkligen inte vara annat än nöjd!! :D<3

Imorn blire nog att fara ut i skogen och trav jobba lite troor jag :)

näe, nu ska jag fortsätta se på Wipeout seeyaaah!<3





ååååh vad roligt!! :DD <33

2010-04-18 » 21:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback