Dålig uppdatering...

Heej, hade verkligen inte tid igår att skriva eftersom jag var i stallet från halv 8 på morgonen till halv 8 på kvällen sen var jag så trött och hade sån hemsk huvudvärk så jag gick och la mig typ 8 och somnade direkt.

Banträningen igår gick helt åt h*lvete!! Hon tjurade totalt ihop och det spelade ingen roll vad jag gjorde för hon ville ändå inte hoppa ett hinder men sen efter ett tag när vi hade lagt ner alla hinder på mellan 70-80 så hoppade hon jättefint och bjöd jättemycket ;S tjuriga häst!!! Blev inte lika taggad på tävlingen när det gick då otroligt dåligt på träningen.. Jag ska iaf ta över majas klass så jag hoppar en Ld Lc Lc med henne. Det blir bra. Ld:n ä ju en Clear Round så om man hoppar felfritt så får man en rosett. Då kan jag fokusera på att hon ska hoppa fint och bra :) bara ta det lugnt :) Sen om hon känns bra i L:cn sen så kanske jag försöker satsa men som det känns nu så ska vi bara få henne runt. Men sen får inte jag heller bli arg på henne för då blir hon ännu argare på mig och då blir jag ännu argare på henne och då fungerar ingenting...Men det känns bara som om det var en engångs grej eftersom hon blev väldigt konstig efter Maja skulle försöka hoppa henne och de hann hoppa 2 hinder innan Tingis kastade av henne. Hon trivs iaf väldigt bra på det nya bettet vi köpt som vi ska hoppa på. En jaktsång i gummi :)

Vet att jag har varit dålig på att lägga upp bilder men jag har inte fotat spec mycket den här veckan :) men men nu hoppas man ju att det går bra på tävlingen iaf :)

Och Minette du frågade ju ifall jag red med skor och short chaps eller ridstövlar. Jag rider med ridskor och short chaps :) Men jag ska köpa tävlingsridstövlar med snörning :D!!<3

aja, imorn blire in på hippo och den här gången ska jag dressyrträna henne :) Det ska bli kul :) aja, nu ska jag gåå pusshejj<3 





lilla surponny! Det går säkert super på tävlingen! :D

2010-02-22 » 21:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback