Min bloggdesign hittills :)

Hittils är jag iaf supernöjd med min bloggdesign :D Vad tycker ni?



Grönt kort provet tror jag gick bra :) De flesta frågorna var ganska enkla det var bara en fråga jag fastnade på och jag hittade inte den när jag slog upp den så jag chansade men man får ju tydligen ha max 7 fel och det tycker jag verkligen att jag borde ha klarat :) Ska maila Eva på måndag och höra ifall jag var godkänd :)

Sen var det bara att åka ut till min kära lilla ponny som bara hade lite PMS idag :) Det är ju bra att den börjar släppa för hon är verkligen så OTROLIGT DRYG när hon sätter den sidan till. Men sto som hon är och allt så har hon ju sina dagar :) Vi skrittade nästan hela tiden eftersom hon var ganska "stressad" och hon ville inte riktigt lyssna på mig och 2 sekunder innan jag hade tänkt strypa henne så förvandlades hon till en otroligt snäll liten ponny :P knäppa häst ^^, Så fort jag försökta korta tyglarna spjärnade hon emot med huvudet och började trippa och sen så ville hon inte gå fram och när hon gick fram så sprang hon bara -.- Jag kunde lugna ner henne i traven lite grann ett tag men sen blev hon (såklart) "livrädd" för en männsika ( hon har ju aldrig sett en människa förut så det var ju inte så konstigt att hon blev rädd -.-) så då började hon stressa upp sig igen. Sen skulle vi rida in på en väg för att kunna galoppera lite men då ville hon inte gå in dit så hon smurrade runt ett tag och gnäggade 4 ggr sen kunde vi gå fram några steg. Det var ju iaf nöjd med så då vände vi hem. Hon var ganska stressad på hem vägen också men när det var kanske en kvart hemmifrån så var hon nästan helt lugn. Jag pratade mycket med henne och försökte lugna henne och det gav ju resultat iaf :) Sen så vr hon så otroligt snäll :)
Men för övrigt har jag varit på ett jätte bra humör idag :) Kanske för att man blir så glad när det är bra väder ute :D Det har varit kring -5 och himmlen har varit klarblå utan moln och solen har lyst!! :D Ni skulle bara se hur vacker Tingis var i solljuset :') hennes päls glänste som guld och hennes ögon glittrade<3 jag tror nog alla älskar solen eller?

aja, nu ska jag gåå måste kolla bloggkoll (bloglovin) puss vi sees<3

p.s glöm inte att komentera extra mycket nurå? d.s





Det var en sjukt snygg design! :)

2010-02-13 » 16:00:56
» Saga

Hejsan :) Har du bytt bild? Hatar verkligen den gamla xD Haha, kraam <3

2010-02-14 » 19:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback