halv dag imorn dårå!!

Allmänt seg och tråkig dag idag i skolan. Typ halva skolans lampor + utebelysningen fungerade inte idag eftersom det var något data fel på lamporna :)
Sen så slutade vi 3 och då hann jag bara hem och sen så blev det ut till stallet och red med Maja som har Roffe :) Red ganska lugnt i skogen ändå skrittade mycket och travade blev ingen galopp men det gjorde inget :)
Imorn så har vi halv dag så då ska jag vara med Becca :) Eftersom vi slutar 12 eller ännu tidigare så har jag ju hela dan att vara med Becca :) På kvällen sen måste jag med ut till stallet eftersom Maja ska börja träna Tingis i dressyr varje tisdag och eftersom jag och pappa är de ända som kan lasta henne så måste jag följa med. Men igår var hon jättesnäll att lasta!! :D På vägen dit tog det väll typ 2 minuter att lasta henne och sen på vägen hem så gick hon in direkt utan att tjafsa alls!! :D Det går frammåt på den fronten :D
Det som är kul är att Maja rider samtidigt som min f.d hoppgrupp så då kan jag kolla när de rider så får jag se eftersom Julia Nejati (en liten tjej i min lillsyrras ålder) har börjat rida MIN älskling så det blir ju kul att se deras utveckling :) Men det kommer nog samtidigt bli lite jobbigt eftersom jag saknar honom gryyyyymt mycket men livet går vidare... aja, nu ska jag kolla lite grann på Idrottsgalan eller ponny akuten på svt 24:as hemsida som verkar ganska bra och läroaktigt :)
 Miss U<3






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback