Konditionsträning med Tingis idag.

Idag blire nog konditions träning med Tingis :) Mycket trav arbete och galopp fattningar. Ska pröva rida henne på jaktstången igen eftersom jag tror den kan vara bra när jag ska rida i skogen :) Då är det ju bra att ha ett skarpare bett ifall hon får för sig att sticka :P Inte för att hon har gjort det på länge men ibland så tvärstannar hon och slänger sig runt och börjar galoppa hemåt :P Det är ganska gulligt tycker jag. Man tjafsar lite med henne och sen vänder man tillbaka och sen så fortsätter man ridturen :)
Sen har hon ju blvit som vanligt att lasta henne!! :D Självklart var det bara en testnings period eftersom hon förut alltid gick in i transporten utan att trilskas och sen måste hon ju såklart pröva vad som händer om hon nu inte vill gå in. haha, men nu går hon in precis som vanligt utan några problem :D
Sen ska det bli kul på söndag att pröva rida henne på ett vanligt stångbett :) Det tror jag ändå att hon skulle fungera bra på :)

Börjar skolan 08.40 så jag har ingen brådis till skolan idaag :D
A-pass hela dagen det ska bli skönt att jobba med det jag vill och behöver :) Typ lite No och Engelska efter som båda ska vara inne på fredag :)

aja, men nu ska jag gåå måste hinna kolla hur många som har anmält sig till hippotävlingen i februari :) Typ bara en månad kvar nu TAGGGA!!!!







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback