No he can't read of my poker face

Headset i mobilen Lady Gaga Poker face spelas just nu. vi får allt se vilken låt som kommer sedan.
Filmen med mamma blev The Holiday. Bra film, kärleks komedi.
Sen blev det hemmagjord Pizza med herrljunga äppel cider till middag.. nu blev det Paramore med I Caught Myself, som spelas i öronen. Låten är ju med i Twilight<3
Funderar på att börja läsa 3:an men vill samtidigt inte bli besviken på filmen sen. Men jag tror nog att sista filmen/boken är bäst.
Keep pushing and pulling me down too but i know in my heart it's not you... Gillar verkligen den låten den är härlig^^,

Nu blev det Robert Pattinsom som sjunger Never Think som också är med i Twilight.

Sen fick man ju ett brev i brevlådan från min faster. Det var min födelsedags present som jag "råkade" öppna (A)
Ett presentkort på H&M  300 kr :) Tack Faster jag gillar present kort!! :D Om jag kan ska jag försöka att inte köpa något för de innan jag åker till stockholm om typ 4 månader :P haha känns inte som jag kommer att hålla det med tanke på att jag behöver en ny bikini och ett par jeans shorts och lacktights och kanske något mer onödigt innan vi far till sthlm (A)

aja, nu blir att... jaa göra något annat än att ödlsa tid på att skriva ett ointressant inlägg... Oj nu blev det DJ earworm med United stades of america pop 2009 (blame it on the pot) aja nu ska jag leta hur man kan ladda ner gratis spotify någon som vet hur man gör?<3






Råka och råka, jag ska kasta dig i djupskolavan nästa gång vi ses! Hoppas du hittar något kul, annars kan du ju skicka kortet till mig :-)

2010-01-29 » 20:50:51
» Linn

läss alla böckerna och sedan tyck om vad som är bäst. filmerna eller böckerna! men har en lite konstig sak att tillegga. du skriver nästan alltid "aja", jag vill veta varför. hälsa tingis från mig.

PS: jag är majas gamla ridkompis.

2010-02-28 » 20:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback