Vilo dag..

Tingis fick en vilodag idag för det regnade ju så himla mycket så hon var alldeles genomblöt.Jag gjorde ett försök att försöka torka upp henne så jag ställde in henne i en box och lät henne äta lite hö, sen fick hon på sig ett fleece täcke så gnuggade jag lite på henne med efter ca 1 timme och i stortsett ingen skillnad så gav jag upp.

Så hon fick äta sin kraft och sen slängde jag på henne ett täcke och sen fick hon gå ut i hagen igen och äta lite mer hö :)

Det kändes tråkigt för jag hade planerat att rida mot baggböle och träna lite tempoväxlingar i trav men icke sa nicke.

Hade ingen lust att rida barbacka dit heller eftersom då kommer jag ändå inte kunna rida lika bra och serriöst som i sadeln... aja en vilodag kan ju vara bra ibland :)

Har iallfall kollat lite på hemsidan www.happyhair.se för jag funderar på att köpa lite hår clips i olika färger :)

i såfall 2 rosa 2 blåa och 2 randiga svart och vit :) kommer ju inte ha alla i håret samtidigt dårå men det skulle vara kul att ha en färgklick i håret utan att färga det själv :)
Men har ju funderat lite på att färga underhåret typ mörkbrunt till vintern :) Tror det kan bli snyggt! men ifall jag ska köpa nå clips så blire senare isåfall efter jag köpt mina treatorn kommer ju typ inte ha nå pengar kvar då meen ^^,

Har ganska nyss duschat så nu är ju håret helt ofixat och fri från produkter så då ser det ut så här :



Ful face på mig men det handlar ju om att bjussa på sig sjäälv ;)

aja, nu ska jag gåå vi höörspusshejj<3











Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback