Hemma från stallet :)

I stallet var det ju fullt med folk som vanligt :) Jag hade ju tänkt rida igenom henne ordentligt idag men inte tänkte jag att det var Anna träning i Villanäs idag så ca 40 minuter innan den började kom jag på det så då var det bara in med hästen borsta av snabbt och upp barbacka och fort ut på ridbanan. Tingis var faktiskt fin idag och jag var noga med att hon inte skulle vika in nosen som Jeanette visade mig hur jag skulle göra så att hon inte gjorde så :) Övade ganska mycket på att flyttabakdelen på öppna delen av volt spåret och att hon skulle svara fram och tillbaka :) Red runt väldigt mycket och hittade på små övningar och hon var faktiskt lyhörd och fin :)

Avslutade i lite galopp och den är ju inte skön att rida i när man sitter barbacka men den har blivit såå mycket bättre. Sen så får man väll själv träna på att sitta tillbaka och hålla imot men det är svårt när man inte har något stopp för benen och de flyger fram hela tiden och att sitta i stol sits är ju inte det lättaste att rida i :P

Sen så är det faktiskt Tingelings första utomhus natt i natt. För nu ska hon börja sova utomhus!! Usch det kändes riktigt nervöst att lämmna henne ute under natten. Har ju aldrig låtit henne sova ute under tiden jag har haft henne och nu är det ju ändå så extremt bra väder såå det är ju bara att låta de vara ute.. Men det känns hemskt att inte veta att hon är instängd i stallet utan är fullt kapabel till att smita under natten.. Faaaast alla andra hästar ska ju vara ute så hon kommer nog inte att smita.. eller dö hon kommer ha en häärlig natt helt enkelt :)

Fick ju hem min vita skjorta som jag beställde från Ellos katalogen för typ en månad sen :P
 
Men här kommer bilderna på mina kläder och mina rosetter :)









nu ska jag gå ut med hunden en snabbis vi hörs  imorn pusshejj<3





oj vad många rosetter!!! fint du har satt upp dom!

2010-05-21 » 11:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback