Beautieful disaster

Fick iallfall lite tips på vad jag kunde blogga om så jag får väll försöka uppfylla de :)

Men när du menar sadelinpassning menar du då hur man vet hur man provar ut sadlar?
Jag är inte spec bra på det men en tjej i vårat stall (Anna E) är utbildad sadelutprovare så hon har  hjälpt oss pröva ut sadeln vi har nu till Tingis. Nu har vi haft den sadeln i ca ett år så det är väll dags att kolla hur den sitter nu. Jag tror faktiskt att vi måste pröva ut en ny sadel för jag tycker våran börjar kännas trång mot manken nu vilket både är bra och dåligt. Det är ju bra för att då har hon ju byggt mer muskler men dåligt för nu börjar sadelletandet igen och det är inte kul! Men jag tror inte att det är akut men ändå :)

Det enda jag har lärt mig innom sadelutprovning är att det inte ska ta emot spec mycket när man drar handen vid manken när sadeln ligger på och att det ska rymmas 4 fingrar i mitten grejen på sadeln ^^, hihi jag kan inte precis mycket men^^,

Den sadeln vi har är en Allround sadel men mer åt hoppmodell för den har knästöd och det är en Clincher :)
Jag tycker våran sadel är ganska oskön iallfall om man ska fara ut på långskrittning i 1 timma eller mer för den är väldigt hård och den är 17'' i sitsen så den är ju egentligen förstor för mig jag skulle nog vilja ha en 15,5'' eller 16'' men eftersom sadeln passade på Tingis så köpte vi den ändå. Den var begagnad och vi köpte den från någon på hippo men jag vet inte vad vi betalade för den men jag tror inte det var så jättemycket ändå :)

Aja, nu blev det lite sadel prat ^^,

Men jag kan ju försöka ta med kameran någon dag och fota stallet och min utrustning eller något sånt om ni skulle vilja det :)

Ikväll är det iallfall hoppträning och ifall jag gullar med pappa kanske han kan filma om han har lust^^,

men nu ska jag baka äppelpaj vi höörs pusshejj<3

 I våras :)

 Nyss

Har hon inte fått lite mera bog? och kanske lite rundare bak? :D och har hon inte blivit lite tjock också :S?


p.s mina risdkor som jag brukar använda i stallet är från pegasus hästshop vid umeååkern och de är bara några billiga men snygga skor i någon sorts fejkläder med dragkedja men de är riktigt sköna och I Love them<3 d.s






när köpte du dom? För jag behöver värklgen ett apr låga ridskor som dina ungefär men nyss när jag var på pegasus fanns det bara skit skor där ... :/ :)

2010-10-03 » 12:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback