Making me happy

Blev att fara ut till stallet vid 4 och först rida Pano i 40 minuter och det gick bara bra. Idag så började jag korta upp tyglarna lite och det tyckte han var konstigt och blev lite motsträvig men sen mot slutet kunde han faktiskt tolerera att jag tog i honom lite men det var ju verkligen inte så att jag försökte jobba honom någonting utan bara kunna ha kontakt i munnen med honom:)

Sen så blev det en snabbis ut i skogen barbacka på Tingis med Maria och Cherie och det gick också braa och det blev ändå ganska mycket trav på den korta biten :) Och jag kan ju säga att Tingis har världens skönaste trav!! Det är som att sitta i en soffa asså hon skulle typ kunna springa i travar trav med mulen i kina och det skulle fortfarande vara skönt att sitta på henne! Haha det är väll bra att hon har 2 bra gångarter av 3 iallafall ^^, Men galoppen har faktiskt blivit riktigt bra nu så jag ska verkligen inte klaga :)

Imorn blir det iallfall sjukhuset som gäller...Ska åka och kolla om det kan få upp halmstået/spånbiten ur halsen eftersom det kan tydligen bli infekterat och en infekterad hals låter ju sådär lagom mysigt...Men jag är INTE taggad på att någon ska pilla i min hals men järnpinnar!! Näe näe NÄE!!
Har jag tur kanske den försvinner i natt!! :D Inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas!!^^,

aja, nu ska jag gåå vi hörs senare pusshejj<3







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback