Hoppträning - Bana

Hoppträningen gick inte så bra idag faktiskt.
Mycket berodde på att hon var så jäkla stel i bakdelen för den som hade utsläpp hade inte lagt på hästarna någon täcke så alla hästar fick stå nakna i regnet så Tingis var genomblöt och frös jättemycket när jag tog in henne.
Hon bara skakade med bakdelen :( stackars liten<3

Så hon var väldigt stel i bakdelen och rätt flamsig i hoppingen. fick 2 skit stopp på banan för att hon bara flamsade runt och låssades vara tittig -.-' jättedrygt!! Hatar när hon flamsar så för jag vet att hon inte är ett dugg rädd utan hon bara dummar sig. Men ett framsteg var faktiskt att jag kunde säga åt henne med spöet utan att hon blev sur!:D haha det är faktiskt ett stort steg för annars har jag inte kunnat använda spöet alls för att då har hon bara surat ihop och stannat bara därför men inte idag och det var bra! :D

Sen höjde vi upp banan till 1m och det gick väll sådär fick ett stopp i kombinationen för att jag höll inte om henne ordentligt. Men annars gick resten av banan ganska ojämt eftersom hon var stel, hackig och springig i galoppen och sen så tog jag inte rätt på henne ordentligt mellan hinderna jag blev ganska passiv.

Men hon var riktigt riktigt fin när vi hoppade fram i trav på ett räcke :) Då hoppade hon superfina språng!

Men det som kändes bra idag var iallfall att hon bjöd mot hinderna så det känns som det har kommit tillbaka iallfall :D Även om hon är jättebrunstig..

Nästa helg blir det ju kågedalen och då blir det spännande!! :D

men nu ska jag gåå pusshejj<3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback