Don't put the blame on me

Red ju somsagt Gucci idag på banan och hade fokus idag på formen. Red på vanliga raka ifall någon är intresserad(A)

Började iallfall värma upp i skritt med 10 meters volter i hörnen och få honom att runda sig ordentligt runt min innerskänkel. Fick snarare sänka kraven för att han över huvudtaget skulle ta min skänkel men fick sen låna ett dresyrspö och peta till honom så han lyssnade och då kunde han runda fint!

Red sedan i trav på lite serpentiner och volter och svängde runt lite grann och bytte varv ganska ofta. I början ville han gå upp lite när vi bytte varv men efter ett tag så var han snabb på att stabilisera upp sig och kunde gå klockrent genom varvbyterna:)
Galopperade sedan på raka spår och la till lite volter på kortsidorna så han rundade sig och kom tillbaka och jobbade på ordentligt med bakdelen. Gjorde lite stora och små volter och hela tiden hålla ihop och rama in och han gick så fint i båda varven!:)
Gjorde några direkta avbrott snett igenom och fattade ny galopp så han början förstå att när vi rider snett igenom att han sen ska kunna byta i språnget utan ett snabbt travavbrott och de går snabbare och snabbare för honom vilket bara är positivt!:)

Red kanske 45 minuter.

Hoppade sedan upp på Tingis och red lite galopp, trav avbrott med henne för att visa Maja hur hon ska göra för att på bästa sätt undvika en konflikt, och hon var lite trulig början och fick ta tag i henne 2 gånger innan hon slutade och sen gjorde vi lite i taget så jag puschade henne lite mer för varje avbrott att komma tillbaka lite snabbare och kräva lite mer av henne och de är då hon släpper som bäst:) Man måste lirka med henne verkligen:P

Har sedan gett båda kraft och hö och de får sova inne i natt och vila upp sig lite. De uppskattar nog de båda 2!:)

Näe nu ska jag äta lite kvällsfika och sen slöa ett tag innan de blir sängen :)



oskarp bild när han nyss hade kommit:)





» a.s

vars får du pengar till att köpa rid grejjer ifrån?



och var har du köpt det dära fina schabraket på gucci ?:D

2011-08-23 » 14:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback