I promise I'll try

Hoppade både Gucci och Tingis idag och de gick väll blandat.

Började hoppa Tingis och de gick bara braa, hon var laddat och tyckte de var buskul! Hoppade ett räcke en oxer och ett par studs och hon klippte allt utan tvekan!<3 Hoppade 80 som högst vilket kändes lagom med tanke på att de är första gången hon hoppar :)

Sen hoppade jag Gucci som var så in i nordens cp stark och taggad och lyssnade inte tillbaka för fem öre och jag blev nåååågot irriterad!!! De var inte de att han hoppade fint för de gjorde han, klippte alla hinder utan tvekan men han brydde sig inte alls om mig som satt där uppe och försökte få honom att lugna ner sig och sluta springa som en galning -.-' Hoppade samma saker med honom som med Tingis men lät honom hoppa runt 1 m istället. Han hoppade fint men de var ju som sagt det där med lydnad!
Har också kommit fram till att han inte kan äta havre eftersom han blir alldeles för pigg och om inte de hjälper så måste jag nästan pröva betsla upp honom ännu mer, vilket jag helst inte vill men om han inte lyssnar så kommer jag få väldiga problem med honom sen..

aja, nu ska jag sminka mig och sen far vi ut till mormor och morfars stuga och firar att morfar fyllt år, vi hörs imorn pusshejj<3







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback