Hopptävling L:c L:b L:b

L:c - lördag

Red verkligen så j*********vla f******cking cp supermega dåligt att det är rent pinsamt! Usch vad jag skäms över den rundan! Fick ett stopp på 2an det minsta lilla pluttskrutt räcket på hela banan för att jag verkligen inte gjorde någonting, sen så resten av banan så hade jag inga ben alls och red bara med överkroppen och kan ju säga att de är tur att hon var så snäll som hon var där för jag sööööööööööööööög verkligen!! gud så hemskt det var! Funderar på att inte lägga upp filmen från den klassen för det är rent pinsamt hur dålig jag var!! Kan ju säga att jag var riktigt sur efter den klassen(A)

L:b - lördag

Var verkligen superduper sur sen förra klassen för att jag inte red då och den här klassen hade jag verkligen bestämt mig för att nu får jag fan skärpa till mig! Jag red mycket bättre i L:bn och kom ihåg ben och allt på rätt ställe och även fast hon tittade till på 4an och halvstannade långt ifrån hindret så var jag på henne så vi typ hoppade det nästan stillastående och resten av banan gick bara bra och hon svarade på mina hjälper och vi kom dubbel nolla och precis 1 utanför placering för de var 5 placerade! Kan ju också säga att guuuuud så många bra C ponnyer det har kommit! Kommer bli riktigt tufft att få placering framöver!

L:b - söndag

Jaa, vad kan jag säga egentligen.. Jag red bra och hon valde att inte lyssna på mig så hon började sura. 1an och 2an gick bra och sen så slutade hon ta min skänkel till 3an så då fick vi ett stopp. Sen så var jag på henne ganska mycket på 3an så då klarade vi det och sen flöt de på bra till 4an. Sen började hon maska sig och sura mot 5an som var räcke räcke kombination men jag fick över henne men sen till 6 an så började hon tjura och slutade ta min skänkel igen så då stannade hon på den och eftersom de var regional klass så innebär ju de uteslutning.

Men jag är nöjd över min ridning i den klassen och när hon slutar lyssna kan jag som inte göra något åt de. Men de är som så surt att när jag gör rätt så ska hon bråka ändå bara för att hon kan -.-' Hon lyssnade jättebra på mig i lördags när jag red bra men idag så valde hon att sura istället. hon är verkligen knepig och det som är så irriterande är ju att hon knappt behöver anstränga sig för att hoppa den höjden för att hon har så lätt för sig men ändå ska hon vara så jäkla bekväm, man får inte göra för mycket och man får inte göra för lite och man kan göra allt rätt och det går fortfarande dåligt, man kan göra allt fel och det går bra.. Det är verkligen på hennes villkår och lyckas jag knäcka henne kan jag nog knäcka vad som helst för bestämdare sak har jag aldrig träffat.

men ska jag överlägga den här helgen är jag nog ändå hyfsat nöjd ändå. Det hade kunnat gå sämre och det hade kunnat gå bättre och jag känner att jg måste få komma igång med min ridning och hon måste nog också få komma igång lite och sen är vi förhoppningsvis fit for fight igen :) men man vet ju aldrig med Lilla Röda ;)

näe nu blire sängen för mig så ska vi se när jag kan lägga upp filmen eller filmer och glöm inte att alla som har fotat oss under helgen får gärna skicka bilder!:D







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback