How could I think that I would be the one

Blev ingen uppdatering igåår men de får ni ta å stå ut mee :)

Idag så äre superbra väder ute så jag och Lilla Röd tog en tur i skogen med mycke trav och galopp och var ute i kanske 40 minuter :) Hon har verkligen blivit lugnare när man rider ut på henne för nu kan man faktsikt galoppera i en ganska lugn galopp på vägen hem och man kan få tillbaka henne i ganska snabbt sen också :) Red ungefär likdant igår som idag men idag så galopperade vi lite mer. Det är synd att vi inte har några långa raksträckor i skogen för de hade varit riktigt härligt att bara kunnat släppa på henne lite grann och låtit henne sträcka ut och rulla på ett tag. Man kan ju göra de på andra sidan vägen men eftersom jag red ut själv så rider jag aldrig över vägen då som ni redan vet:)

Imorn äre ju hoppträning och de ska blii kuul! Hoppas på att hon håller humöret uppe hela träningen den här gången och inte börjar tjura som hon gjorde i slutet förra gången :)
Det är ju Hippotävling om 2 helger och jag känner mig enormt taggad!! Samtidigt lite nervös ändå för jag vill så gärna att det ska gå bra och att hon ska vara glad...Men hon har kännts väldigt possitiv de senaste månaderna oh det var inte för än i söndags som hon tjurade lite. Men de känns ändå som om de borde gå bra. Har anmält mig til L:c L:b första dagen och L:b andra dagen :) går det jättebra första dagen funderar jag på att stryka L:bn andra dagen och hoppa L:an men vi får see allt beror ju påå.

näe nu ska jag se det nyaste avsnittet av Vampire Diares vi höörs<3







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback