Day 1

Okej då tänkte jag att jag skulle börja med den här 30 dagars grejjen så då börjar jag väll helt enkelt på dag 1 som är att skriva om mig själv.

Jag heter ju Johanna Persson som ni säkert alla vet och jag är född den 7 februari 1996 så jag är alltså 14 år och fyller snart 15.
Jag har just nu mörkbrunt hår, gråblåa ögon och enligt de flesta är jag ganska smal och jag är ganska ( väldigt enligt vissa :P ) kort , är ca 155cm lång.
Som person skulle jag nog beskriva mig som glad, envis och snäll..och så pratar jag väldigt mycke (A)
Min vardag består till största delen av stallet eftersom jag har egen ponny som ni vet och hon heter ju Tingeling och annars försöker jag vara social med mina vänner och sen måste man ju tydligen försöka anstänga sig i skolan också vilket inte gillas!
Jag började rida på umeå ryttarförening när jag var 6 år och sen red jag i vanlig ridgrupp där tills jag kom in URFs ponnyhoppgrupp i januari 2008 och då började jag rida B-ponnyn Blue-eye och under mina 2 år jag red i den hoppgruppen så har jag lärt mig så mycke mer än mina tidigare år i vanlig grupp och det är tack vare Camilla Granberg som var min tränare och såklart Blue-eye.
Under tiden jag red i ponnyhoppgruppen så blev jag år 2008 medryttare på en ponny som heter Dea och det var därifrån jag fick stallrutin och lärde mig mera om "hur man tog hand om en häst och hur saker fungerar i ett privat stall"
I början av 2009 blev jag erbjuden att tävla en till B-ponny som heter Mulle och honom red jag och tävlade i ungefär ett halvår och eftersom 2009 var mitt sista år på B-ponny och mitt sista år i ponnyhoppgruppen så började vi i min familj fundera hur vi skulle göra sen för jag var verkligen inte sugen på att gå tillbaka till en vanlig ridgrupp eftersom jag ville tävla. Så den 28 Augusti 2009 så kom ett litet rött yrväder in i mitt liv och snart firar vi 1 ½ år :)

jaa det var väll lite om mig de skulle jag tro.. vet inte vad jag annars ska skriva om^^,

















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback