Fight for the rest of my life

Min påååånniii är underbaaaar!!:D

Hon har varit så snäll å fin å gosig de senaste veckorna att man blir bara så glaad :D

Red på banan idag och jobbade med galoppombyten över bommar å 30 cm cavaletti å det gick faktiskt riktigt bra!:)
Hon har ju svårt att byta galopp och det blir oftast att hon bara byter med fram medans bakdelen springer kvar så de blir kors galopp och de är de som oftast händer när vi hoppar banor att hon bara byter med fram och därför blir det bitvis orytimiskt och det stör ju väldigt mycke så nu försöker vi jobba på de.

Idag så hade jag lagt ut 2 bommar bredvid varandra med kanske 7 meters mellanrum så man kunde rida serpentiner över de och över varje serpentin bytte man galopp å sen kunde man ju rida över de på lite olika sätt och byta galopp och de gick faktiskt riktigt bra!
Sen hade jag 2 stycken 30cm bockar som jag ställde så man kunde hoppa snett igenom från båda hållen och byta galopp så. Det gick också riktigt bra det blev kanske lite svårare för henne men annars så gick det riktigt bra:)

Hon har fått en ganska bra galopp nu också så hon har blivit mycke enklare att sitta på och kan gå i ett ganska lugnt tempo men samtidigt jobba i en hyfsat bra form vilker gillas skarpt! Men vissa dagar är sämre en andra så ibland är den vädligt hackig och hon stretar bara emot när man försöker jobba henne i form och det är oftast sånna dagar vi börjar bråka med varann för jag blir sur på henne för att jag vet att hon kan och hon blir sur på mig för hon tycker jag kräver för mycke men eftersom galoppen har blivit bättre nu så händer inte de lika ofta längre. I början var de ju så hela tiden oh den tiden var hemsk!! Jag är så glad att jag inte gav upp med henne och att jag fortsatte kämpa för nu har allt slit verkligen varit värt de!

Min älskade lilla ponny<3






Ska du klippa henne snart igen eller?:)

2011-01-06 » 18:56:27

Hejsan!

Vad roligt att ni har fått till galoppen :)

Var ett tagsen jag var inne på din blogg... ;(

Jätte fin header :D :D

2011-01-07 » 02:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback