The way it was ment to be

Gårdagen var asssmmm!!! For till Sara vid 5 och så gjorde vi middag och det blev supergotttt och sen så satt vi å snacka massa å sen så for vi ner till stan runt 11 och där vare gaalet mycke folk!! Det är typ när man var där som man fattade att det bor ändå ganska mycke folk här fast de flesta var ju ungdomar men ändåå (A) Sen så träffa man lite personer man kände och märkte att vissa var lite gladare än andra haha :P Sen så kollade vi på fyverkerierna och sen så gick vi bokstavligt talat runt i en cirkel runt rådhuse (fråga inte varför för ingen av oss ver riktigt varför) och sen så skulle några fara hem och sen så blev vi uppplockade av Saras pappa och sen så blev det hem och sova och jag vaknade runt 11.
Sen så har jag legat i soffan och kollat på film och varit duktig och städat i badrumme och Maja har ju Tingis idag så jag ska ligga hemma och dega idag och det ska blii skööönt! Är rätt trött sen igår trots att det inte blev nå sent tror jag somna runt 2.

Har tänkt lite på nyårsöften och sånt och jag har kommit fram till några stycken och jag har bestämt mig för att 2011 ska bli ett superår!!
 
                 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback