Du är som en stjärna på himlen något man ser men aldrig når

Har kommit hem från hästarna och hunnit duscha och färga håret nu:)

Red hästarna till Granhäcken och de skötte sig bara braa:)

Började att rida Tingis på 3 delade och de gick väll sådär. Hon har gått mycke bättre på de tidigare men hon får iallafall godkänt idag. Hon var något seg och trulig i munnen och lite stel i formen, men hon hade rund och fin galopp men hon var ganska på och ville gärna springa på frammåt och var lite stel i den formen också men vi har ändå gjort stora framsteg i galoppen på de bettet så jag känner mig ändå rätt nöjd.

Sen red jag Gucci på gummit och de gick verkligen superbra! Han skötte sig hur bra som helst och lyssnade jättefint och kunde gå stadigt i alla gångarter och kunde ha en lugn och samlad galopp. Vi tränade lite på skänkelvikningar i båda varven och de gick väll hyfsat, han har lättare att flytta till höger och sen tränade vi lite enkla byten.
Red byterna som snett igenom och jag galopperade in, bröt av till trav ett par steg och fattade ny galopp. Ibörjan fattade han inte riktigt vad jag menade och bytte tillbaka till den andra galoppen men efter ett tag fattade han och då gick de verkligen super och han kunde var ganska stadig mellan byterna och han bytte snabbare och snabbare och i slutet behövde man nästan bara sakta av något steg innan han fattade att han skulle byta!:) Duktig ponny!!
Vi kommer fortsätta jobba på byten nu för jag vill åtminstånde ha en häst som kan göra galopp byten:P

Haha Tingis galoppbyten ser ut ungefär såhär : Galopperar in, gör ny galoppskänkel, studs, studs, byter fram, bakutspark, bakutspark byter bak -.-' Inte speciellt snyggt om jag får säga de själv:P

Näe nu ska jag blåsa håret och hoppas på ett blondare resultat vi hörs imorn efter jobbet pusshejj<3






Ursäkta dressyrpolisen, men galopp-skritt-galopp är enkla byten. Att göra galopp-trav-galopp är bara övergångar och har ingen facklig benämning. :P

Det är fortfarande en bra övning, jag kan bara inte låta bli att kommentera. :P

2011-07-22 » 02:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback