Hopptävling Stöcke Gucci L:d L:c

Vilken tur att min häst är världens bästa för jag kan ju fan inte rida!

Iallfall i L:dn kändes han jättefin, han lyssnade bra på mig och de kändes rätt bra redan på framridning och framhoppning trotts att båda var väldigt trånga.
Sen inne på banan lyssnade han jättebra trotts att jag själv tycker att jag inte red så jättebra men vi klarade alla hinder och 0ade och fick en liten rosett! Duktig ponny!

Sen i L:cn så gick de rent ut sagt åt helvete!! Eller ponnyn var ju helt underbar och ställde upp till tusen trotts att jag bara fuckade up de totalt!
Började redan på första hindret där jag bara hängde i yttertygeln och fick honom aldrig rak så självklart ett stopp.
Sen så lyckades jag stressa upp mig själv och bara red iväg honom hela tiden och fick aldrig tillbaka honom nå bra och visst han hoppade fina språng på vissa hinder och vissa hinder så bara skjöt han iväg för att jag bara red på utan att plocka ihop.
Vi tog oss runt banan på 1 stopp å ett pet och sen lyckades jag glömma banan mitt i allt kaos så jag fick lägga en volt till 6an med de var väll mäst bra för då skärpte jag ihop mig och plockade ihop honom och fick 2 bra sista språng.

Näe usch är så förbannatjävladampcpäckel sur på mig själv för att jag red så fucking dåligt och jag de känns bara pinsamt jättehemskt och helst av allt vill jag gräva ner mig under en sten. Men efter att ha kollat på filmen så ser de ändå betydligt bättre ut än vad de kändes för jag har nog aldrig haft en så dålig känsla förut! Fyyyy sååååå heeeeeemskkkkt!!!

Men är iallfall jättejätte nöjd med Gucci som skötte sig suerbra och sen ska jag ta mig själv i kragen och sluta dunka huvudet i väggen och försöka komma igen till nästa tävling som är en vecka efter vi kommit hem.

Ska iallfall ladda upp filmen från L:dn men inte från L:cn för de är bara pinsamt!!

såg också att de var ganska många som fotade så ifall någon har bilder på oss får ni gärna skicka:)<3









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback