Love untill it hurts and when it hurts love some more

Jaha då har man tillbringat typ hela dagen i åmsele och stallet:) Pappa körde banraceing där å de var riktigt kul att åka med, jag satt typ mäst å garva för man typ slungades runt i stolen i alla svängar:P Kul var de och pappa var riktigt glad eftersom han hade överlägset bästa tiden. Själv får man ju köra nästa år så de ska bli intressant ;) haha måste ju klå pappas tid då!!

Sen for jag och Pappa ut till stallet och han fick vara banpersonal medans jag hopppade Gucci. Gick väll sådär, han var lite hängig i handen och ville inte riktigt trampa under sig med bakdelen ordentligt och blev lite slarvig, men annars så. Sen var han rätt framtung i framridningen i traven och ville gärna gå lite mycke på frambenen. Han har ju snarare varit lite av en sån som går högt i form eller krullar och då vill jag hellre släppa ut halsen på honom men nu idag tycker jag han blev lite för lång. Lägger eventuellt upp nån liten film sen om jag orkar:)

Imorn ska jag vara med Manda och vi ska försöka hitta på något att göra:) De ska ju tydligen regna imorn vilker förstörde våra planer på att dra till stranden...äsch vi är påhittiga och hittar säkert på någonting!:)

Näe nu ska jag kolla bloggkoll vi hörs pusshejj<3


Hahah usch jag bjuder på den ;)





sv: yeah! ;D

2011-06-19 » 22:11:46

jag vill se film!

2011-06-20 » 15:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback