This life is so sick you'r automatic to me

Känner att jag nyss varit riktigt duktig som har tränat lite:) Hade verkligen noll motivation men sen blev jag arg för att jag var så lat så då tränade jag iallfall. Cyklade först en mil och sen körde jag lite mage, sen körde jag lite trappträning och sprang upp och ner för trappan massa gånger och då hade jag minsann motivation. Aah, eller jag hade en galen hund som jagade mig upp och ner för trappan så då skyndar man sig kan jag lova! -.-' Sen körde jag lite utfall runt huset och nu känner jag mig nöjd. Men jag har förmodligen lyckats sträcka vänster baksida lår för de stramar vääldigt konstigt där...lär iallfall ha grym träningsvärk imorn men de är bra!:)
Märkte också att jag börjat få en tydlig bikini linje vilket uppskattas starkt! Något som däremot inte uppskattas är att jag har början till en linnebränna också...de måste vi ändra på!

Har iallfall bestämt mig för att gå upp klockan 7 så jag kan vara i stallet samma tid som idag så jag hinner göra stallet innan jag far och jobbar så jag kan slappa sen.

Näe nu så funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig tidigt om jag ska orka kliva upp imorn men annars så känns de väldigt lockande att sova tv...hmm får se hur jag gör helt enkelt:)

För övrigt är de blå Gold Medal schabraket beställt till Gucci och tänk så bra de då va att jag fick ett litet presentkort när jag kom 2a på Calle! Inte dåligt inte!







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback