I thought you knew me but I guess I was wrong

Som sagt känner man sig riktigt duktig nu efter man har tränat :) Kommer förmodligen ha träningsvärk i magen imorn eftersom jag körde några minuters mageträning också. Kan säga att man verkligen inte behöver köra speciellt mycket på den för att det ska kännas efterråt, fast jag gillar att ha träningsvärk för då vet man att man har varit duktig och anstängt sig :)

Imorn ska ju Maja ha Tingis igen och då ska Tingis få vilodag också så de blir nog braa. Själv ska man ner på stan med Becca och har ganska mycket jag behöver köpa, specielt på sminkfronten! Fattar verkligen inte varför de mästa av sminket måste ta slut samtidigt för, de är ju jätteirriterande! Sen har ju min foundation utgått ur sortementet så nu måste jag hitta en ny igen..jag som äntligen hade hittat en som jag verkligen gillade!

Näee nu ska jag kolla bloggkoll och sen blire nog sova för migg pusshejj<33

Aa juste till dig som undrade så är Manda utomlands typ i Carnarieöarna...Inte avundsjuk, nej nej...Fast en liten tröst är ju iallfall att Manda blir mer bränd än vad jag brukar bli eftersom jag typ inte kan bli brun så har jag tur kommer hon se ut som en kräfta när hon kommer hem hehehhehehe jag är liiite evil(A)







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback