Spelar någon roll

Har nyss ganska nyss träningscyklat en mil igen och kört lite magövningar och känner mig duktig igen(A) Men det känns ganska tungt att komma igång igen med träningen och de är därför jag gör de också, jag behöver verkligen konditionen även fast många ( för de mesta ikke hästmänniskor )  inte fattar att ridning är väldigt konditionskrävande!! Stör mig på sånna människor!

Så nu har jag duschat och sitter och fördriver tiden lite framför datorn med Elektropop i hörlurarna på spotify och jag säger bara saatan vad låten sätter sig på hjärnan! , haha den är ju verkligen sämst,men de kanske är därför man lyssnar på den? :P

Iallfall så har jag fortfarande inte fått tag på Jeanette så jag vet inte riktigt än ifall de blir träning eller inte men jag tror iallfall att de inte blir de, men meen(A)

På lördag har jag iallfall bokat in stan med Manda på eftermiddan och sen blire middag på Kina och sen Bio, ska gå och se Jag Saknar Dig, brukar inte gilla svenska filmer faktiskt, tycker svenska skådespelare inte spelar nå bra och jag tycker inte filmerna känns trovärdiga, men den här verkar fin så vi får väll helt enkelt se vad jag tycker sen :)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback