I'll always put you first

Det här var en intressant tävlingsdag.
Eller, jaa har iallfall kommit fram till att Gucci är oren, markerar höger bak när man böjer honom.
Gick rätt okej i L:cn han vill fortfarande inte riktigt gå framåt och slutade med ett stopp och ett pet.
Red själv inte speciellt bra. 
Sen till L:bn kändes han lite små konstig i traven, inte lika mycket som i Vindeln men fortfarande att något kändes konstigt, bad min tränare titta på honom men hon såg ingenting så tänkte att jag bara var nojig.
Gick helt okej på framhoppningen, fortfarande ville han inte riktigt gå på framåt och sen inne på banan så tar han verkligen inte min skänkel fick ett stopp på 2an och där red jag verkligen på honom ordentligt. 
Tog om det och han hoppade men sen stoppade han på 3an också. Tog om det och sen utgick jag.
Han kändes verkligen inte som sig själv och han stannar verkligen aldrig om det inte blir helknasigt eller om jag fuckar upp de totalt men han brukar alltid hoppa om man verkligen ber om det!
Så var helt enkelt bara att gå upp till vetrinär besiktningen och be henne böja vänster bak och precis som jag var helt säker på så markerade han igen.
För jag vet till hundra procent att han kändes helt ren när jag satte igång honom men tydligen var det fortfarande någon störning kvar som kommit fram igen..

Så nu ska vi ringa och boka tid hos Birger och göra en hältutredning och sen ser vi vad som händer helt enkelt.
Men jag vet att "hältan" är nykommen eftersom han inte betett sig såhär förän i Vindeln och som sagt så är detta verkligen världens snällaste ponny som alltid ställer upp och nu när han inte gör det så vet man direkt att något är fel.
Så nu är alla tävlingar strykna för ett tag framöver, det känns tråkigt men allt för att lill prinsen ska bli helt hundra igen!<3
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback