All I need is a timemachine

Slutade ju typ kvart över 11 idag vilket inte kändes dåligt nice! Blev att fara ner på stan sola 15 minuter och sen gymma:) Gymmningen gick bara bra men det är ganska tråkigt^^
Sen kom pappa och hämtade mig och vi åt lunch på Gouter eller vad de heter ( alla i umeå vet nog vars om jag säger FD subway ) Sen blev det att dra till Biltema och köpa en övningskörnings skylt och sen åka och handla och sen hem:)

Hihi fick faktiskt köra lite idag!
Eller köra och köra men när vi kom hem fick jag åka frammåt och sen backa lite och parkera in mot dörren till hölogen^^ Det var ju superkul men lite svårt ibörjan att veta hur mycket man vågade trycka/lätta på pedalerna... ett annat problem är ju också att jag inte riktigt ser kanterna på bilen..att vara kort suger ibland!

Hästarna fick iallfall vila idag och jag ska nog hoppa imorn eller på söndag, beror lite påå.

Blev iallfall sjuuuukligt sugen på att tävla nu när det är Timrå imorn men det kändes lite smått ovärt att åka enda dit för en dag plus att det fanns typ ingen uppstallning heller...Blir helt enkelt att vänta till Övik om 2 helger!
Hoppas iallfall det går bra då för mig, haha men det kommer nog inte gå lika bra som sista tävlingen, 1,2 med Tingis och 3,2 med Gucci det var en bra tävling det!
Näe nu ska jag se senaste avsnittet av TVD höress!









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback