Gucci L:c L:b i Vindeln

Inte precis världens bästa tävlingsdag kunde ha gått betydligt bättre men kunde ändå ha gått mycket sämre!

I första klassen L:cn så kändes han inte riktigt framme, jag fick inga bra avstånd på oxrarna och kom väldigt stort på de flesta och sen fick jag ett stopp på 3an för att han bara sprang iväg och ville skjuta ut bogen och när jag fick in bogen fick jag inte ihop honom så det tar jag på mig verkligen!  Resten av banan gick okej men fortfarande stort på de flesta oxrarna.

I L:bn så gick det inte alls bra på framhoppningen. Han ville inte ta min skänkel och jobba upp trycket så vi fick 2 stopp på oxern och han var ganska frustrerad så vi studsade omkring på bakbenen ett tag.
Sen inne på banan så red jag på honom väldigt mycket och allting kändes såå sjukligt bra och det kändes verkligen som att vi skulle få till en riktig superrunda och sen kommer vi till 7an ett helt vanligt räcke med en ganska stor röd grind under som han helt oväntat tittar på och hoppar till höger och jaa, jag hoppade också till höger och klängde mig runt halsen tills jag insåg att jag inte skulle komma upp..
Så jäääääääääävulskt sur!!! Han är verkligen ingen tittig ponny och han har bara tittat en gång tidigare på hinder med mig, så blir faktiskt riktigt sur på honom!

Imorn hoppar vi L:c L:b och nu ska vi se till att ha koll på grejerna! Hoppas Gucci är på lite bättre humör för han studsade omkring ganska mycket idag vilket han gör ibland när han är blir små tjurig. 
Men imorn kommer vi igen!
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback