Gucci L:c L:c+5

Andra tävlingsdagen idag och det har gått så galet bra!
Första klassen så gjorde vi en jättebra grund och sen petade vi första i omhoppningen för vi kom för snävt men annars huuur fin som helst och det räckte till en 4 placering och eftersom det var andra omgången i stöcke cupen så vann vi den!:D
Så vi fick typ världens största rosett, en liten pokal ett täcke och lite andra småsaker, sååå sjukligt nöjd!:D

I L:c+5an som också var laget, så kände jag att han var lite trött och banan var verkligen en svängig bana med massa stora oxrar ut sväng som vi har svårt för men lill prinsen var så duktig och vi gick nolla! Vårat lag gick inte till omhoppning för vi slutade på 4a fel och det var ju synd men jag red omhoppningen individuellt och eftersom det var höjning i omhoppningen så låg banan på L:b+5 Det var 6 hinder med och det gick lite tungt och vi krigade oss genom oxrarna och sen till näst sista hindret, ett räcke så tänkte jag tjäna lite tid och svänga lite snävt och svängen var bra och jag sträckte upp mig bra men jag fick inte igång honom genom svängen och då blev det ett stopp, verkligen inte hans fel. Tog om och det gick super och sen sista oxern kom vi lite nära på men han klarade det!

Är så otroligt jävla nöjd med honom i helgen! Helt klart en av våra bästa tävlingshelger och jag är så sjukt stolt över honom, hur fin och duktig han har blivit! 
Nu ska han få någon vecka att vila sig på eftersom det är länge kvar till nästa tävling! :D
 





Hur gick det för Elvira och tingeling i den andra LC:n?

2012-07-04 » 17:02:10

Hur gick det för Elvira och tingeling i den andra LC:n?

2012-07-04 » 17:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback