We won't ever stop

Idag tränade vi omhoppningssvängar!

---------------------------------------
Ungefär såhär såg banan ut idag.
Började rida Tingis i första gruppen.
Vi hoppade fram några språng på räcket som var snett igenom på lite olika höjder, skulle jobba med att rida ut vägen sen när efter landningen. Det gick bara bra och hon hoppade fina språng och lyssnade bra ut mot väggen då hon ofta vill svänga tidigare. Avslutade räcket på kanske 1m.
Sen så övergick vi till kombinationen räcke räcke och efter den skulle vi vända mellan räcket och oxern och hoppa oxern på andra långsidan för att sedan vända innanför kombinationen hoppa räcket och sen vända mellan räcket och oxern och hoppa kombinationen åt andra hållet, snabbt vända tillbaka och hoppa räcket tillbaka och sen snabb högersväng till oxern på långsidan.
Vi red inte hela banan på direkten men det var så den såg ut i slutet.
Tingis var taggad och lyssnade ändå riktigt bra och kunde ändå vända otroligt snabbt och var med hela tiden. Jag trodde verkligen inte att vi skulle hinna svänga mellan räcket och oxern till kombinationen men det lyckades vi med ändå! Hon var helt enkelt riktigt fin! Hoppade inte så högt idag men meningen med träningen var svängarna och det gick verkligen super på alla sätt!

Sen var det Guccis tur och red likadant med honom. Började hoppa fram på räcket på olika höjder och avslutade väll kanske runt 1m-105, han hoppade riktigt fina språng på det hindret!
Sen så har ju han alltid haft problem med att svänga då han inte riktigt är med i sidorna och vill gärna skjuta ut bogen men det gick helt över förväntan med honom! Kunde ta samma svängar med honom som jag kunde ta med Tingis och jag kunde även med honom vända mellan räcket och oxern till kombinationen. Har man bara tryck i honom och visar vars man ska så hoppar han ju, Är riktigt nöjd med honom idag också, Lillen kanske kan bli en riktig liten omhoppningsponny om vi får träna ett tag till?;)'
Gucci har verkligen gjort otroliga framsteg under tiden jag har haft honom och han lär sig fort och är arbetsvillig och vill lära sig även om han är lite bekväm av sig men han ställer alltid upp till tusen om man ber honom.
Verkligen en riktig superträning med båda!:)





tycker du att det är snyggt med chinos?

vad skulle du välja att ha till om du hade sånna byxor?

2012-03-24 » 19:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback