I'll give the world to you

Min ponny är heeelt otrolig! Han var så otroligt mega super duper as fin idag att jag känner mig lite smått lyrisk!^^,
För att kunna förklara bättre så har jag ritat upp en ful liten banskiss i paint.
Hahahaha, här är då min superfina banskiss, de olika färgerna visar olika övningar, nu är inte min skiss sådär jätterätt om man tänker propotionerligt men det var ungefär såhär:)

Började då med övning röd och det var travbommar på lite böjt spår som man skulle trava över och sen bryta av till skritt och skritta några steg i mellan och sen trava över igen. Gjorde övningen i båda varven och det gick verkligen superbra! Han lyssnade jättebra och var jättelugn och fokuserade på sin uppgift:)

Sen så gick vi över till övning blå där man skulle hoppa oxern ur sväng, göra en volt runt räcket och sen fortsätta runt på sista oxern.
Han hoppade jättefint men hade problem med galoppen att han inte ville byta så blev att göra avbrott efter första oxern, rätta galoppen och sen köra igen men annars inga problem:) Hoppade också sen övningen från båda hållen!

Sen så hoppade vi övning grön alltså S bågen och den trodde jag skulle bli riktigt svår men den flöt på så lätt och han kom perfekt varje gång och det kändes bara superlätt och hur bra som helst! Hoppade också den från båda hållen.

Sen sista var ju då banan och den låg väll på runt 90 så det var mest träning och fokus på lydnad och vägarna.
Han var så otroligt fin! Han hade rätt galopp hela vägen runt, bytte på rätt ställen, hoppade jättefina språng och han kom rätt på alla hinder eftersom jag sträkte upp mig ordentligt i mellan och då kunde också jag känna avstånden mycket fortare. 9 språng, helt klockrena på en svår och svängig bana med rätt galopp och allting, Kan verkligen inte vara nöjdare!!:D

Det var ganska mycket folk där och fotade så kommer nog att få en del bilder imorn och Maja fotade mig med min kamera så ska lägga upp massa bilder från träningen snart:)
Men så länge så bjuder jag på en bild som Sussi tog:)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback