This is the ending story

Helgen har varit bra trotts att jag jobbat, var faktiskt kul att jobba då det var mycke folk och fullrulle hela tiden. Så inga sura miner alls.
Sen har jag även suttit med massa skolarbete, gjorde klart min engelska uppsats och så har jag pluggat psykologi till provet idag.  Men det verkar hur lätt som helst så jag känner mig lugn.
 
Idag blev det körning på morgonen igen och av någon anledning så kändes det riktigt kasst idag. Fick inte alls till det där mjuka samspelet mellan växel och koppling som jag brukar och samt att jag måste sitta så långt fram för att nå pedalerna gör ju att jag låser mina armar när det kommer till vridnings momenten som i typ rondeller. Har ju kört i rondeller massa gånger förut men just idag verkade det där samspelet inte alls villa hänga ihop.
Har ju dock kört mammas lilla skrutt bil hela helgen och den är ju väldigt olik deras bil så det kan ju va därför det blev som det blir. Aja nya tag nästa lektion!
 
Ute snöar det igen och det ska bli kul att komma hem och fara ut med Gucci i snön, även om det är kallt så älskar jag att rida ute på vintern, de är som så mysigt på något sätt och att galoppera i djupsnö måste ju vara något av det roligaste som finns!!^^
 
Näe nu ska jag lyfta rumpan från soffan och gå och käka lite lunch, annars orkar man ju inte med någonting!:)
 
Bjuder på en gammal bild när mitt hår var blå/lila och jag var trött :))
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback